Ασκληπιός Σύλλογος Τοπικής Γαστρονομίας Κω: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για Εxpotrof

1
581

Ο Ασκληπιός Σύλλογος Τοπικής Γαστρονομίας θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους παραγώγους και επιχειρηματίες που στήριξαν με τα προϊόντα τους και την επιχειρηματικότητά τους την συμμετοχή του στην έκθεση   Εxpotrof η οποία έγινε στην Αθήνα δια μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  και του Chef club Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

Κατά γενική ομολογία η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και ελπίζουμε σύντομα να αποδώσει καρπούς όχι μόνο στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης, αλλά και σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις των νησιών.

Ειδικότερα, ο Ασκληπιός εκπροσώπησε δύο νησιά του Ν. Αιγαίου, την Κω και την Κάλυμνο μαγειρεύοντας παραδοσιακές συνταγές των δύο νησιών προβάλλοντας την γαστρονομική τους κουλτούρα.

Οι επιχειρήσεις που στήριξαν την διοργάνωση είναι τα οινοποιία:

Μαρίνου, Παπακωνσταντίνου, Σκευοφύλακα, Τριανταφυλλόπουλου, Χατζηεμμανουήλ.

Ο Γιαννιώτικος Φούρνος, τα ζαχαροπλαστεία Αρβανιτάκη Special που χωρίς την μεγάλη χορηγία του Σταύρου δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, το ζαχαροπλαστείο Mous, το ζαχαροπλαστείο Παράδοση.

Το Βιβλιοπωλείο Έκφραση.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Γιώργου Πασανικολάκη

Το εστιατόριο Arap με την θεματική του παρουσία.

Το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκίνητων Kosmos

Τα τυροκομεία: Κωακή γη και Γιάννου.

Τα Ελαιοτριβεία: Παπαδημητρίου και Χατζηπέτρου.

Το μελισσοκομείο Μέλισσα

Το ξενοδοχείο Maritina και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Horizon Beach Resort  που η βοήθειά του ήταν πολύ ουσιαστική για την άρτια παρουσίαση της εκδήλωσης.

Η εταιρία Pandrosia.

Από την Κάλυμνο την εκδήλωση στήριξαν οι επιχειρήσεις:

Το ζαχαροπλαστείο Ποσειδώνιο

Το αρτοποιείο του κ. Παπανικόλα

Το αρτοποιείο Τάλια

Το ιχθυοπωλείο Κυπραίου.

Η ψαροταβέρνα Μαμουζέλου

Ο δρόσος Κοπανέζος με το μέλι του

Η κ. Βάβουλα με το μέλι της.

Η εταιρία Melicatessen επίσης με μέλι

Και τα κρασιά Μάρακα με το υπέροχο ανάμα.

Τους Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πραγματικά δύσκολο έργο τους και θα μας έχουν  συμπαραστάτες σε κάθε τους προσπάθεια.

Για το Δ.Σ. Του Ασκληπιού

Ο πρόεδρος

Μιχ. Ποταμούσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετική προσπάθεια, με επιτυχία και διαφήμιση για τα νησιά μας. Πολύ τυχερός που παραβρέθηκα εκεί αυτές τις ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.