ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Εργατικού Κέντρου: Αίτημα της ΓΣΕΕ να πραγματοποιούνται τα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων με τα ΜΑΤ

0
161

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε η ΓΣΕΕ με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το αίτημα που έθεσε η ηγεσία της ΓΣΕΕ ήταν να πραγματοποιούνται τα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων με τα ΜΑΤ !

Αυτός είναι ο εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός. Για να υπερασπιστεί τον βρώμικο-προδοτικό του ρόλο απέναντι στους εργαζόμενους και για να περιφρουρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες του προς τις κυβερνήσεις και τα αφεντικά του ,ζητά την «προστασία» του συνδικαλιστικού της ασφάλειας για να μπορεί, όπως νομίζει, ανενόχλητος να μαγειρεύει νοθείες και να διατηρεί οφίτσια στα συνδικάτα.

Αυτός είναι ο εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός που οι εργαζόμενοι είναι πια καιρός να τους απομονώσουν και να τους ξεριζώσουν από τα σωματεία και οργανώσεις.

Το αίτημα που έθεσαν στην συνάντηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι επικίνδυνο ,μας γυρνά χρόνια πίσω σε εποχές που ο συνδικαλισμός απαγορευόταν διωκόταν με «ιδιώνυμα» .Αφορά το σύνολο των εργαζόμενων της χώρας!

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους της περιοχής να καταγγείλουν την απαράδεκτη αυτή ενέργεια της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Τώρα που η οργάνωση στα σωματεία είναι ζήτημα ζωής για τους εργαζόμενους προκειμένου να αντεπιτεθούν στην ολόπλευρη επίθεση που δέχονται από τις κυβερνήσεις και την εργοδοσία, η μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 14 Νοέμβρη κόντρα σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, μπορεί να δείξει την αποφασιστικότητά μας.

7/11/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.