ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ: Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

0
170

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος, ευχαριστεί την Διεύθυνση του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Kipriotis Panorama Hotel, για την προθυμία με την οποία προσεφέρθει  εξαιρετική φιλοξενία στους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Ιατρικών Σχολών της χώρας μας, καθώς και στους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές οι οποίοι τους συνόδευσαν στην τελετή αποδόσεως  του Όρκου του Ιπποκράτους, την οποία οργάνωσε το ΔΙΙΚΩ σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών και τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, στο Ασκληπιείο στις 27 Οκτωβρίου τ.ε.

Ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚΩ

Αριστοτέλης Α. Παυλίδης

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος, ευχαριστεί την  Αεροπορική Εταιρεία AEGEAN  για την προσφορά  της να μετακινήσει τους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Ιατρικών Σχολών της χώρας μας, καθώς και στους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές οι οποίοι τους συνόδευσαν στην τελετή αποδόσεως  του Όρκου του Ιπποκράτους, την οποία οργάνωσε το ΔΙΙΚΩ σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών και τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, στο Ασκληπιείο στις 27 Οκτωβρίου τ.ε.

Ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚΩ

Αριστοτέλης Α. Παυλίδης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.