ΔΟΠΑΒΣ: Τριήμερο παιδαγωγικών εκδηλώσεων για παιδιά, 6-8 Σεπτεμβρίου

0
345

Ο ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ, ανακοινώνει την αναβολή της εκδήλωσης «Διαδραστικός κινηματογράφος για παιδιά με ασύρματα τηλεχειριστήρια», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Αυγούστου. H εκδήλωση θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, γνωστοποιεί την έναρξη τριήμερων παιδαγωγικών εκδηλώσεων για παιδιά, από 6-8 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω:

6 Σεπτεμβρίου|18:00

«Διαδραστικός Κινηματογράφος για παιδιά με ασύρματα τηλεχειριστήρια».

Θέματα προβολών: Άγρια Ζώα, Αρχαία Ελλάδα

Εκ. Οργ. Φωτόγραμμα

Χειμερινός Ορφέας

Ώρες προβολών:18:00-19:30 – 20:00-21:30

Ο Εκπαιδευτικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Φωτόγραμμα», με προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, παρουσιάζει σε μορφή 3D, δύο ταινίες με θέμα: «Άγρια Ζώα» και «Αρχαία Ελλάδα». Οι ταινίες θα έχουν διάρκεια μιάμιση ώρα έκαστη, ενώ τα παιδιά με ειδικά ασύρματα τηλεχειριστήρια μπορούν να κάνουν πράξη την ενεργή βιωματική συμμετοχή τους, κατευθύνοντας τους ηθοποιούς και διαμορφώνοντας την εξέλιξη των show.

7 και 8 Σεπτεμβρίου|18:00

« Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης»

Κινητή έκθεση του WWF Ελλάς, με θέμα τη βιώσιμη διατροφή με 5 περίπτερα σταθμούς και διαδραστικά παιχνίδια.

Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο(Χάνι)

Ώρες:7 Σεπτεμβρίου 18:00 – 21:00

8 Σεπτεμβρίου 09:30 – 12:30 – 18:00-21:00

Η έκθεση, που υποστηρίζεται απ’ το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος(ΚΙΣΝ), αποτελείται από 5 περίπτερα σταθμούς (κουζίνα-σούπερ μάρκετ -λαϊκή-ψαράδικο-περίπτερο για το πρωινό και το φοινικέλαιο),περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια που βοηθούν μικρούς και μεγάλους να αντιληφθούν έννοιες, όπως η βιώσιμη αλιεία, η εντοπιότητα και εποχικότητα φρούτων και λαχανικών, η σπατάλη τροφίμων κοκ. Στόχος είναι τα παιδιά να αντιληφθούν ότι οι διατροφικές και καταναλωτικές μας συνήθειες συνδέονται με την υγεία μας και την υγεία του πλανήτη.

Σας περιμένουμε !!!!!!!!!

Γραφείο Ενημέρωσης Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ