Μπίρα με γεύση από αιδοίο

1
1763

Τη δημιούργησε ζυθοποιείο, το οποίο επεξεργάστηκε εργαστηριακά το κολπικό επίχρισμα δύο sexy μοντέλων της Πολωνίας

Γεύση από το… πιο απόκρυφο σημείο δύο εκ των πιο σέξι μοντέλων εσωρούχων της Πολωνίας μπορούν να πάρουν όσοι δοκιμάσουν τη νέα μπίρα που κυκλοφόρησε στη χώρα. «Το μυστικό της μπίρας κρύβεται στο… αιδοίο» λένε οι δημιουργοί της, περιγράφοντας με τον πιο ακριβή τρόπο την ιδιαιτερότητά της.

Την μπίρα λανσάρει το ζυθοποιείο με έδρα τη Βαρσοβία Τάγμα του Γιόνι, με τη λέξη «γιόνι» να σημαίνει στα σανσκριτικά «γυναικεία γεννητικά όργανα». Για να αποκτήσει γεύση αιδοίου, οι ειδικοί του ζυθοποιείου πήραν κολπικό επίχρισμα από τα μοντέλα Πολίνα και Μόνικα.

Αναλύοντάς το στο εργαστήριο, απομόνωσαν βακτήρια του γαλακτικού οξέος, ουσίας που δίνει τη χαρακτηριστική γεύση στα υγρά του αιδοίου μιας γυναίκας. Στη συνέχεια τοποθέτησαν το γαλακτικό οξύ που παρήχθη στην μπίρα. Για να καθησυχάσει τους πελάτες που ανησυχούν για την υγιεινή τους, ο ιδρυτής του ζυθοποιείου επισημαίνει ότι τα μοντέλα πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και είναι απόλυτα υγιή.

«Φανταστείτε τη γυναίκα των ονείρων σας, το αντικείμενο του πόθου σας. Τη γοητεία της, τη φιληδονία της, το πάθος της. Φανταστείτε τη γεύση της, τη μυρωδιά της και ακούστε τη φωνή της. Φανταστείτε να της κάνετε παθιασμένο μασάζ και να της ψιθυρίζετε όσα θα θέλατε να ακούσει. Τώρα αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και σκεφτείτε ότι όλα αυτά περιέχονται στο μπουκάλι της μπίρας» αναφέρει η εταιρία στην ιστοσελίδα της περιγράφοντας την εμπειρία που θα ζήσουν όσοι δοκιμάσουν την μπίρα της στις παμπ του Κατοβίτσε.

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ