ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Διεθνείς Διακρίσεις για την ΑΝΚΟ Academy!!! (2 χρυσά, 4 ασημένια & 5 χάλκινα σε Διεθνή διαγωνισμό στο AFYON KARAHİSAR)

3
1330
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Ξεχώρισαν οι σπουδαστές του Ιδιωτικού ΙΕΚ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής της Anko στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Gastro Afyon 2018.

2 Χρυσά Μετάλλια, 4 ασημένια & 5 χάλκινα κατέκτησαν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ.

H τουριστική σχολή ΑΝΚΟ έδωσε δυναμικό παρόν στον Διαγωνισμό Μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στο AFYON KARAHİSAR. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ανταλλάξαμε απόψεις, ήρθαμε σε επαφή με νέους γαστρονομικούς ορίζοντες ενώ αποκτήσαμε πολύ καλούς φίλους.

Διοργάνωση διαγωνισμού

O Διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αρχιμαγείρων του Afyon, από την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων την Τουρκίας και το πανεπιστήμιο του Afyon.

Συμμετοχές σπουδαστών Anko & Μετάλλια

Οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ αναμετρήθηκαν σε διεθνές επίπεδο και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο γνώσεων που κατέχουν. Οι σπουδαστές μας συμμετείχαν σε 3 βασικές κατηγορίες: Ψάρι, Κρέας και Γλυκό. Τα πιάτα μας έκλεψαν τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού, ενώ ανέδειξαν τον Ευρωπαϊκό τους χαρακτήρα.

Νικητές από το ΙΕΚ Μαγειρικής είναι:

Πάχος Ραφαήλ: 2ος στην κατηγορία Κρέας & 3ος στην κατηγορία Ψάρι

Τσουκαλάς Ασλάνης: 2ος στην κατηγορία Ψάρι & 3ος στην κατηγορία Κρέας

Νικητές από το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής είναι:

Κοντογιωργάκη Αργυρώ: 2η στην κατηγορία Γλυκό

Φωτάκης Νικόλαος: 3ος στην κατηγορία Γλυκό

Διαγωνισμός Black Box

Ιδιαίτερη ήταν η διάκριση που έλαβε η Ελληνική Ομάδα στον Διαγωνισμό “Black Box-Άγνωστα Υλικά”. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού μέσα σε 90 λεπτά, χρησιμοποιώντας άγνωστα υλικά. Σε αυτήν την δοκιμασία ξεχωρίσαμε για την οργάνωση και την ομαδικότητα, καθώς επίσης και για το υψηλό επίπεδο γνώσεων που διαθέτουμε. Οι σπουδαστές μας έλαβαν το χρυσό μετάλλιο και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η ΑΝΚΟ είναι υπερήφανη για τους σπουδαστές και τους καθηγητές της που συνεχώς αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η στήριξη που παρέχει η σχολή στους σπουδαστές της και στο ακαδημαϊκό προσωπικό, αποφέρουν αυτά τα Λαμπρά Αποτελέσματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Καδρή Μεμή και την κυρία Αϋτούλ Χαϊδαράκη, για την βοήθεια και την στήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού καθώς επίσης και όλα τα μέλη της Διοργάνωσης και την άψογη φιλοξενία, η οποία θα μας μείνει αξέχαστη.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον pastry chef Παναγιώτη Πρωτοψάλτη, για την βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα και τον πολύ καλό φίλο και chef Μιχάλη Μάρθα για τις πολύτιμες συμβουλές του.

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση και το Διοικητικό προσωπικό της ΑΝΚΟ Κω και Ρόδου.

Ο Διευθυντής της ΑΝΚΟ Κω Ηλίας Χρ. Έψιμος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΚΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ!

  2. Ο επαγγελματισμός, η γνώση και η οργάνωση της οικογένειας της ΑΝΚΟ κατάφερε για άλλη μια φορά να αναδείξει ταλέντα!!! Η ΑΝΚΟ ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, μόλις λίγους μήνες μετά την απίστευτη παρουσία της στους μαγειρικούς διαγωνισμούς της Έκθεσης Εξποτροφ – Expotrof Exhibition της Αθήνας. Οι υψηλοί στόχοι των στελεχών για βραβευμένη γαστρονομία σε συνδυασμό με το managment της ΑΝΚΟ, σύντομα θα ταξιδέψει την ίδια, τους ανθρώπους της και τα Δωδεκάνησα ακόμα πιο μακριά…
    Καλή συνέχεια σ’ αυτό που συνεχώς αποδεικνύεται ότι ξέρετε να κάνετε πολύ καλά!

  3. Ο επαγγελματισμός, η γνώση και η οργάνωση της οικογένειας ΑΝΚΟ βραβεύτηκε για άλλη μια φορά, αναδεικνύοντας ταλέντα! Μετά τα 12 μετάλλια στην Έκθεση Εξποτροφ – Expotrof Exhibition, η ΑΝΚΟ μόλις σε λίγους μήνες βραβεύεται και εκτός συνόρων! Με τέτοια γαστρονομία και management σύντομα τα Δωδεκάνησα θα ταξιδέψουν ακόμα πιο μακριά… Καλή συνέχεια σ’ αυτό που συνεχώς μας δείχνετε ότι ξέρετε να κάνετε πολύ καλά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ