Κατάκτησε τη νέα τουριστική σεζόν με τα Ταχύρρυθμα Προγράμματα της Anko

0
3213

 

Η Τουριστική Βιομηχανία κάνει για άλλη μια φορά τη διαφορά δίνοντας ώθηση στο ΑΕΠ με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης καθώς τα έσοδα της σεζόν 2022 αναμένεται να φτάσουν τα 20 δις. ευρώ. Η γενική ανάπτυξη στην Ελλάδα σημειώνει 5,7% ρυθμό ανάπτυξης την τρέχουσα χρονιά και αναμένεται να συνεχίσει με 4% το 2023 παρά τις προκλήσεις σε διεθνές επίπεδο.

 

Είναι δεδομένο πλέον ότι ο τουρισμός είναι βασικός πυλώνας της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anko συνεχίζει δυναμικά να εκπαιδεύει τους επαγγελματίες του αύριο και να δημιουργεί τη γέφυρα διασύνδεσης με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πανελλαδικά.

 

Εν όψει της νέας σεζόν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους τους επαγγελματίες να μετεκπαιδευτούν ή να μάθουν κάτι καινούριο που θα τους κατακτήσει ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Τα Ταχύρρυθμα Προγράμματα της Anko είναι η αφετηρία.

 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες του τουρισμού, της εστίασης, της φιλοξενίας, της ομορφιάς που θέλουν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και σε επαγγελματίες άλλων χώρων δραστηριοποίησης που θέλουν είτε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, είτε να στηρίξουν την απόφαση τους να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

Μέσα σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον και με καταξιωμένους διδάσκοντες, ενεργούς επαγγελματίες του κλάδου, οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα.

 

Πάρε τώρα την απόφαση και διάλεξε το πρόγραμμα που επιθυμείς!

 

Προγράμματα Εστίασης

 

Προγράμματα Ομορφιάς

 

Προγράμματα Ξενοδοχειακά – Τουριστικά

 

 

Πληροφορίες:

Για την Κω 

Ελ. Βενιζέλου 79, Κως

Τηλ. 2242026900

e-mail: [email protected]

 

Για τη Ρόδο

Γ. Σεφέρη 78-80, Ρόδος

Τηλ. 2241401016 & 2241062488

e-mail: [email protected]

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ