Σωμ. Συνταξιούχων Κω: Κάλεσμα – Ζήτω οι νεκροί του Σικάγο, της Καισαριανής, του Μάη του 36’. ΖΉΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !

0
274

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Κω Πορφυρίου 21 Κτίριο Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ 2Ος όροφος Τηλ 2242022394

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, νέοι και νέες,

Καθημερινά βιώνουμε τις πολιτικές απατεωνιές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας.

Με διάφορες μεθοδολογίες, με κυρίαρχα το ψέμα και την απάτη, μειώνουν τα εισοδήματα μας, μειώνουν τα κονδύλια για τις κοινωνικές παροχές, καταργούν τα τελευταία εργασιακά δικαιώματα.

Σε αντίθεση, στο όνομα της ελεύθερης οικονομίας, το χρήμα ρέει άφθονο προς τους λεγόμενους “επενδυτές” και με συνοπτικές διαδικασίες.

Στην περιοχή μας, για να επισκευαστούν τα σχολεία, λόγο των καταστροφών από τον πρόσφατο σεισμό, μας παίζουν την κολοκυθιά, για το ποιος είναι υπεύθυνος για την χρηματοδότηση των έργων . Γι΄αυτό και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.

Όσον αφορά τον τομέα υγείας, πάμε τόσο καλά, που για να κάνεις μια απλά συνταγογράφηση φαρμάκων, πρέπει να κάνεις τρέξιμο ημερών.Kαι όλα αυτά σε ένα νησί που θεωρείται μια από τις ναυαρχίδες του τουρισμού.

Ενώ καυχιούνται για τη συνεχή αύξηση εισροής των τουριστών, τα εισοδήματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτό, συρρικνώνονται συνεχώς.

Επειδή όμως δεν πρέπει να παραμένουμε στις διαπιστώσεις ελάτε:

Όλοι μαζί να διώξουμε τους ψεύτες και τους κλέφτες της ζωής μας . Γιατί μπορεί να μας έχουν στριμωγμένους, δεν θα μας δουν όμως ποτέ κακομοίρηδες και υποταγμένους.

Αυτό το οφείλουμε και στους χιλιάδες αγωνιστές που έχασαν και την ζωή τους ακόμα, προκειμένου να έχουμε μία καλύτερη ζωή .

Ζήτω οι νεκροί του Σικάγο, της Καισαριανής, του Μάη του 36’.

ΖΉΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !!!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ