ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ: Σύσκεψη για την κλαδική σύμβαση Παρασκευή 18:30

0
63
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ

ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ 21 ΤΗΛ.22420-27936 ΦΑΞ.22420-22394

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Σωματείο σας καλεί την Παρασκευή 9 Μάρτη στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο σε σύσκεψη με θέμα, τις εξελίξεις στην κλαδική σύμβαση.

Η πρόταση της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Τουρισμού-Επισιτισμού (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) να παραδώσει το σταθερό ημερήσιο και εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας στις ορέξεις των μεγαλοξενοδόχων, πρέπει να γυρίσει πίσω ως απαράδεκτη και βάρβαρη.

Για το διάστημα από Ιούλη μέχρι και Σεπτέμβρη οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία, δεν θα έχουν ούτε ωράριο, ούτε ρεπό, θα δουλεύουν όποτε και όσο θέλει ο ξενοδόχος. Κι όσο για πληρωμή, θα πάρουν -αν προλάβουν- ρεπό …όταν κλείσει το ξενοδοχείο.

Η μείωση στους μισθούς από την κατάργηση του 5θημερου και του 8ωρου θα ξεπεράσει το 30%.

Όλα αυτά γίνονται για να παγιωθεί και να νομιμοποιηθεί η εργασιακή ζούγκλα στους χώρους δουλειάς. Θέλουν εργαζόμενους ακόμα πιο φθηνούς να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς κανένα δικαίωμα.

Να μην τους κάνουμε τη χάρη..

Η συμμετοχή μας στη σύσκεψη είναι αναγκαία.. Πρέπει να παλέψουμε για σύμβαση που να καλύπτει τις δικές μας ανάγκες και όχι των μεγαλοξενοδόχων.

Ως εδώ! παίρνουμε τα μέτρα μας ετοιμάζουμε την απάντηση μας..

Όλοι στη σύσκεψη

Παρασκευή 9 Μάρτη 18:30

Εργατικό Κέντρο

7-03-2018

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.