ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χαμός… Της Ελληνοφρένειας με Σπύρο & Αποστόλη απόψε στο THE BOX

1
6451

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια φοβερή βραδιά στο THE BOX

Ο Σπύρος Γραμμένος (ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες ) και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (από την Ελληνοφρένεια, ο τσολιάς) φόρεσαν τα καλά τους και έφυγαν από την Αθήνα με προορισμό το άγνωστο… Τελικά κατέληξαν στο stage του κατάμεστου από κόσμο THE BOX, στην Κω.

Και με αλλαγή φίλου και με σύμφωνο συμβίωσης και με μπάντα που τα σπάει και με νάιλον σακούλες και με κείμενα και με πρωτότυπα τραγούδια και με διασκευές και με το πλοίο της γραμμής…γιατί δεν παίζει μία, ήρθαν στο νησί και στην πόλη μας να παίξουν, για να βγάλουν τα μεταφορικά και να γυρίσουν πίσω, γιατί κατά βάθος δεν θέλανε να φύγουν τώρα που πήραν το κοινωνικό μέρισμα.

Βασικά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορούν να κάνουν κάτι μαζί κι αυτό το ξέρουν μόνο οι δυο τους.

Ο κόσμος πιστεύει πως είναι μια πολύ ωραία παράσταση και πως στην Αθήνα πήραν παράταση επειδή πηγαίνανε καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως πληρωμένοι δημοσιογράφοι και φίλοι τους γράφανε καλά λόγια και πως ο Σταυρός Του Νότου τους έδωσε άλλες δύο παρασκευές γιατί δεν είχε τι να βάλει.

 

Γράψανε για μας:

Η καλύτερη παράσταση έβερ!

αδερφός τσολιά

 

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο θέαμα!

αδερφή Γραμμένου
Υπέροχα φώτα!

φωτιστής Μπαρμπαγιάννη !
Ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει!

Ηχολήπτης Γραμμένου !
Τόσο καλή παράσταση είχαμε να δούμε χρόνια! Μπράβο στα παιδιά

Γραμμένος- Μπαρμπαγιάννης

Μπορεί η παραγωγή της παράστασης να μας «έκοψε» ευγενικά  τα βίντεο λόγου και ειδικά τα αφιερώματα για Τσίπρα-Μητσοτάκη-Μακεδονία-παπάδες κλπ αλλά εμείς αφήσαμε τον απίθανο διάλογο του Αποστόλη με το κοινό, τα τραγούδια και το κλείσιμο…. (έπεσε γέλιο μέχρι δακρύων πάντως και πολύ πείραγμα από το οποίο δεν γλίτωσε κανείς…)

*(Ευχαριστούμε για τις πρόσθετες καλλιτεχνικές φωτος τη φίλη Νικόλ)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ