VIRAL Το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικα στολισμένο κατάστημα είναι… στην Κω! (Pics)

6
4681

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

VIRAL η πιο πρωτότυπη και δημιουργική διακόσμηση καταστήματος που απογειώνει!

Ένα εντελώς μεταμορφωμένο γιορτινό κατάστημα, που πραγματικά τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει τον θαυμασμό όλων. Έχει κλέψει τις εντυπώσεις τα φετινά Χριστούγεννα και δικαίως κερδίζει τον τίτλο του πιο τα πιο εντυπωσιακά στολισμένου και φωταγωγημένου καταστήματος όχι μόνο στην Κω αλλά και πανελλαδικά…!!!

Οι ιδιοκτήτες του, ο Αντώνης Ντρίτσης και η Ηλέκτρα Μαμάη, μπήκαν κατευθείαν στο κλίμα της μαγείας των Χριστουγέννων με το πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα της Ηλέκτρας να «κεντάει» πραγματικά με τις ιδέες και τη φαντασία της. Φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω ο κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός διάκοσμος σε συνδυασμό με έναν πολύ αρμονικό εορταστικό φωτισμό που κυριολεκτικά… κλέβουν την παράσταση τον φετινό χειμώνα.

Το γνωστό σε όλους μας για το φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον του, τους εκλεκτούς μεζέδες και τα πολύ ξεχωριστά live του, «ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ», με τον έξυπνο, εντυπωσιακό και πολύ ξεχωριστό στολισμό του έρχεται να προσφέρει στους πελάτες του την καλύτερη δυνατή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία κι επιπλέον…ένα ιδανικό ντεκόρ για τις Χριστουγεννιάτικες selfies τους.

Εύλογα λοιπόν, έχει γίνει θέμα συζητήσεων κερδίζοντας μαζί με τις εντυπώσεις και τα περισσότερα θετικά σχόλια, όχι μόνο των θαμώνων του αλλά και όλων των περαστικών!!!

 

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μάθε ρε νούμερο αγγλικά που μου θες και αγγλόφωνα σχόλια τρομάρα σου. Εμένα μ αρέσει το ντεκόρ, πολύ ωραίο παιδιά μπράβο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ