ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τα εγκαίνια του Play ΟΠΑΠ Video Lottery Terminals (VLTs) στην Κω

6
6900

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε την Παρασκευή 10/11/2017 το νέο κατάστημα στην Κω και συγκεκριμένα στην Μεγ. Αλεξάνδρου 36 με το νέο πρότζεκτ του ΟΠΑΠ για τα παιγνιομηχανήματα τύπου Video Lottery Terminals (VLTs).
Το Σάββατο στις 25/11/2017 πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση των εγκαινίων. Πλήθος κόσμου απόλαυσε την ξεχωριστή ατμόσφαιρα, στον ειδικά διαμορφωμένο μπουφέ και τα παιχνίδια που έχετε αγαπήσει.

Για να συμμετάσχει κάποιος στα παίγνια των VLTs θα πρέπει να διαθέτει ειδική (ηλεκτρονική) κάρτα παίκτη, η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη στο μηχάνημα καθ’ όλη τη διάρκεια διενέργειας του παίγνιου.
Για να μπεις σε Play OPAP, πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών. Στην πρώτη είσοδο θα πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητα σου για να βγάλεις την κάρτα μέλους και στην συνέχεια για κάθε είσοδο σου θα πρέπει να περνάς από την υποδοχή για να ενεργοποιούν την κάρτα σου με κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα σου και ότι είσαι εσύ ο κάτοχος της κάρτας για να μπορέσεις να παίξεις γιατί ο κανονισμός λειτουργίας των καταστημάτων δεν επιτρέπει να διαχειρίζεσαι ξένη κάρτα. Στην πρώτη είσοδο σου σε κατάστημα Play Opap σου βγάζουν την κάρτα μέλους στην συνέχεια πας με τον υπάλληλο υποδοχής σε ένα VLTs και εκεί βάζεις τον δικό σου προσωπικό μυστικό κωδικό για την ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων και έπειτα ρυθμίζεις τα όρια που θέλεις να βάλεις εσύ σε € και σε χρόνο που θα μπορείς να παίξεις. Αυτά τα όρια είναι από την οδηγία της ΕΕΕΠ και είναι υποχρεωτικά να μπουν για να μπορέσεις να ξεκινήσεις το παιχνίδι και έτσι μπορεί ο παίχτης να ρυθμίσει τα όρια του που θέλει να έχει στο παιχνίδι και όχι να φεύγει εκτός ελέγχου. Έτσι δίνετε η δυνατότητα στον παίκτη να έχει ένα υπεύθυνο παιχνίδι.

Πως είναι ένα κατάστημα Play Opap

Ο χώρος ενός Play OPAP χωρίζεται σε δύο μέρη: Χώρος υποδοχής, καρτών & ταμείου και χώρος διασκέδασης, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν το χώρο με τα παιγνιομηχανήματα. Στον δεύτερο χώρο περιλαμβάνετε και η τουαλέτα.

Ο πρώτος χώρος είναι προσαρμοσμένος για να στέκεται ο υπεύθυνος του καταστήματος και το προσωπικό και να εκδίδονται, αλλά και να γεμίζουν/αδειάζουν οι Ατομικές Κάρτες Παίκτη.
Ο δεύτερος χώρος, ο χώρος διασκέδασης, έχει σκοτεινό ταβάνι και φώτα στις διακοσμημένες κολώνες , κάτω εντυπωσιακές χρωματιστές μοκέτες, λίγα φώτα γενικώς και καθόλου παράθυρα.
Στον δεύτερο χώρο κινείτε το προσωπικό καθ’ όλη την λειτουργία του καταστήματος για να βοηθάει και να εξυπηρετεί τους/ης παίχτες. Προσφέρουμε την ημέρα καφέ ή χυμό με διάφορα εδέσματα και τα βράδια γίνονται διάφορα events.

Ώρες λειτουργίας:

Το κατάστημα Play Opap στην Κω θα λειτουργεί καθημερινά και (15) δεκαπέντε μέρες τον χρόνο θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο.

Κυριακή – Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 02:00
Παρασκευή & Σάββατο από τις 10:00 έως τις 04:00

Η ομάδα του Play Opap Κω Μεγ.Αλεξάνδρου 36 ,σας ευχαριστεί για την αγάπη που μας δείχνετε και δεσμεύεται για ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ανακοίνωση μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι τα επίσημα φρουτάκια. Γιατί δεν βάλατε και φωτογραφίες από τον χώρο που είναι οι μηχανές;

  2. Εθισμός στο τζόγο: Μία «κρυμμένη ασθένεια»
    Όνειρα και σχέδια για το μέλλον, που ναυάγησαν μέσα σε ποτήρια γεμάτα αλκοόλ και ξελογιάστρες τράπουλες. Σχέσεις καρδιάς που δοκιμάστηκαν σκληρά και έχασαν τον δρόμο τους, παρασυρμένες από την τρελή πορεία της μπίλιας μέσα στο τερέν της κοκκινόμαυρης θεάς. Κόποι μιας ολόκληρης ζωής που χάθηκαν πάνω σε τσόχες, σε μία ζαριά, μέσα σε μία νύχτα. Θλιμμένα πρόσωπα, ψέματα, απόγνωση και θλίψη. Τζόγος. Μια ισοπεδωτική εξάρτηση που κυριεύει το μυαλό και την καρδιά και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια από το ζενίθ στο ναδίρ. Ένα αυτοκαταστροφικό πάθος που, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, διαλύει ζωές. Ζωές που δίνουν μάχη για να σταθούν ξανά στα πόδια τους και παλεύουν να ξαναβρούν το νόημά τους μέσα από θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης.

    • Αχ αυτά τα καταραμένα τυχαιρα παιχνίδια κ όλα τα συναφή έχω πρωσοπικό Γολγοθά γιαυτο …………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ