Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν κιβώτια ποτών από επιχείρηση στο Μαρμαρωτό

0
3157

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν χτες βράδυ (την ώρα της κακοκαιρίας) 2 νεαροί ημεδαποί την ώρα που είχαν μπεί σε επιχείρηση εμπορίας ποτών στο Μαρμαρωτό κι ετοιμάζονταν να φορτώσουν 12 κιβώτια με μπύρες, ενεργειακά ποτά κλπ σε παρακείμενο φορτηγάκι (ο ένας 31 ετών συνελήφθη επί τόπου ενώ αναζητείται ο συνεργός του). Επίσης σήμερα το πρωί εντοπίστηκε  κι άλλος συνεργός 31 ετών, υπήκοος Βουλγαρίας.

Όπως έγινε γνωστό η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει δεχτεί κι άλλες κλοπές πολλών κιβωτίων διαφόρων ποτών και κατά την καλοκαιρινή περίοδο (επίσης αναζητούνται και οι κλεπταποδόχοι οι οποίοι αγόραζαν τα κιβώτια αυτά από τους νεαρούς).

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (το δελτίο της αστυνομίας):

Σύλληψη (2) ατόμων για απόπειρα κλοπής στην Κω 

Την 13-11-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν -12- κιβώτια με ποτά-αναψυκτικά από επιχείρηση εμπορίας ποτών. Επιπρόσθετα σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο συνεργός του 31χρονου, υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 24 ετών και συνελήφθη.

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στην Κω       

Την 13-11-2017 το μεσημέρι εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 21 και 29 ετών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ