Αρ. Παυλίδης προς Μ. Χαραλαμπίδη για τελετή απονομής Διεθνούς Λογοτεχνικού Βραβείου Anastasios Karanastasis

0
666

ΠΡΟΣ

κ.Μ.Χαραλαμπίδη

Αγαπητέ κύριε Χαραλαμπίδη,

Από τον κοινό φίλο μας Δρ. Δημήτρη Γερούκαλη ελάβαμε την ανακοίνωση /πρόσκληση στην τελετή απονομής του Διεθνούς Λογοτεχνικού Βραβείου “Gerhard Rohejs, Franco Mosino, Anastasios Karanastasis .

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση επί ενός τόσο σημαντικού ζητήματος, η προβολή του οποίου συνδεέται με την Πατρίδα μας δι’υμών και με την ιδιαίτερα Πατρίδα μας Κω δια της Μνήμης του διακεκριμένου συμπατριώτη μας Τάσου Καραναστάση.

Το Ίδρυμα μας είναι πρόθυμο για συνεργασία με την εδρεύουσα στην πόλη Bova οργάνωση, της οποίας είσθε δραστήριο Μέλος, και αναμένομεν τις σκέψεις σας.

Συγχαρητήρια θερμά για τις προσπάθειες σας διατηρήσεως και ανάδειξης της Έλληνο – Καλαβρέζικης Γλώσσας και Πολιτισμού και ευχές για κάθε επιτυχία στην αποστολή σας.

Με Εκτίμηση

Αριστοτέλης Α. Παυλίδης

τ.Βουλευτής – Υπουργός

Υ.Γ Ο συνάδερφος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω, κ.Νίκος Κανταρζής προ δεκαπενθημέρου έκαμε ενημέρωση περί της απονομής του βραβείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.