Σύλληψη 5 παράτυπων μεταναστών στην Κω

2
482

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (5) παράτυπων μεταναστών στην Κω

Την 28-08-2017 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, πέντε υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στην χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν πάτε στο Hot Spot θα βρείτε 2000 λαθρο – αλλοδαπούς. Ο όρος μετανάστης ισχύει για ανθρώπους που πήγαν σε άλλο μέρος νόμιμα με σκοπό την μόνιμη εγκατάσταση για να εργαστούν κλπ. Οι συγκεκριμένοι δεν θέλουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα ούτε και να «προκόψουν» όπως θα έλεγαν οι παλαιότεροι.

  2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΥ… ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ!

    Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο (γιατί θα επακολουθήσουν κι άλλα…) τζαμί στην Αθήνα, δήλωσε τις προάλλες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Αθήνας. Κι ενώ οι εδώ γραικύλοι χτίζουν νέα τζαμιά και ανακαινίζουν τα παλιά, ως… μνημεία (της Οθωμανοκρατίας!!!), οι τουρκικές αρχές κατοχής στα κατεχόμενα της Κύπρου, σε μια επίδειξη ισχύος, απηγόρευσαν την τέλεση Εσπερινού και Θείων Λειτουργιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου την 1η, 2α και 3η Σεπτεμβρίου, για την μνήμη του Αγίου, επικαλούμενες θρησκευτικούς λόγου (επειδή οι εορτασμοί του Αγίου Μάμα, συμπίπτουν με την έναρξη του Κουρμπάν Μπαϊράμ την 1η Σεπτεμβρίου).
    Μπράβο ραγιάδες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ