Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στην Κω – Δύο άγνωστοι λήστεψαν 32χρονη Νορβηγίδα…

4
1586

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στην Κω     

Την 20-08-2017  καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, ότι πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, δύο άγνωστοι δράστες που συνόδευαν 32χρονη υπήκοο Νορβηγίας, η οποία τελούσε υπό την επήρεια μέθης, της αφαίρεσαν με τη βία χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Την 19-08-2017 το πρωί συνελήφθη στο λιμένα της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 32χρονος υπήκοος Σρι Λάνκας, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστής θεώρησης γερμανικών αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε ημερόπλοιο με προορισμό τη Τουρκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για τροχαίο πατήστε το πλήκτρο ένα,για ληστεία το πλήκτρο 2,για ληστεία από Γύφτο πατήστε το πλήκτρο 3,για ηχορύπανση πατήστε το πλήκτρο 4 ,για φασαρία με μεθυσμένους πατήστε το πλήκτρο 5,για οποιοδήποτε άλλο λόγο πείτε ‘εκπρόσωπος’ και σύντομα ένα όργανο της Υπηρεσίας μας θα ξυπνήσει για να σας εξυπηρετήσει.Ευχαριστούμε που καλέσατε το τμήμα Αμέσου Εξυπηρέτησης της Φρουράς Κω.

  • Για μπόχαλους μπεκρήδες που δεν αντέχουν τις χυλόπιτες από τις τουρίστριες και τις κλέβουν οι πεινάλες αναμείνατε στο ακουστικό!

   • Για μαστουρομένους ετεροδημότες σχολιαστές...που κατηγορούν το μέρος που τρώνε χωμί ...

    καλέστε το Λιμεναρχείο πατώντας το πλήκτρο για αναχωρήσεις πλοίων.Στο καλό !!!

 2. …πεινάλας είσαι και φαίνεσαι, για αυτό είσαι εδώ…για να κάνεις καμιά αρπαχτή!!!
  …το έχω ξαναγράψει, δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι εδώ!!!
  Πήγαινε (πίσω) στο χωριό σου φιλαράκο αν χαλιέσαι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ