ΔΡΑΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ GRECOTEL ΣΤΗΝ ΚΩ (Pics – Ευχαριστήριο)

0
155

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ GRECOTEL ΣΤΗΝ ΚΩ

Η διεύθυνση και το προσωπικό των 2 ξενοδοχείων της Grecotel στην Κω, Kos Imperial Thalasso 5* στο Ψαλίδι και Royal Park 4* στο Μαρμάρι, θέλουν να ευχαριστήσουν την Διοίκηση και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κω για την στήριξη στην οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού που έλαβε χώρα στις 10 Οκτωβρίου κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 50 φιάλες αίμα. Έτσι κλείνει ο πλούσιος κύκλος δράσεων για το 2016 όπου αναφέρουμε ενδεικτίκά:

31 Ιουλίου 2016

Καθαρσιμός παραλίας Μαρμαρίου από το Grecotel Royal Park στα πλαίσια παγκόσμιας πρωτοβουλίας της ABTA.

20 Σεπτεμβρίου 2016

Καθαρισμός παραλίας στο Ψαλίδι από το Grecotel Kos Imperial Thalasso στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας εθελοντικού καθαρισμού των ακτών.

4 Οκτωβρίου 2016

Το Kos Imperial Thalasso σε συνεργασία με φιλοζωική προέβει σε εξέταση, εμβολιασμό και στείρωση των γατών που υπάρχουν στο ξενοδοχείο.

8 Οκτωβρίου 2016

Στις 8 Οκτωβρίου παρεδώθησαν 4 σακκούλες με καπάκια στην Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, κα Ειρήνη Παναγιωτοπούλου, συνδράμοντας τον ανθρωπιστικό φορέα στο κάλεσμα του για τη συλλογή πλαστικών καπακιών.

Όλες αυτές οι δράσεις δεν θα ήταν εφικτές χωρίς την βοήθεια και την συμπαράσταση του προσωπικού μας και των πελατών τους οποίους και ευχαριστούμε!

BLOOD_DONATION.resizedPSALIDI_BEACH_2.resized

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ