Ο ΦΙΛΗΤΑΣ: Συγχαρητήρια στον Α. Χατζημιχαήλ για το 1ο βραβείο Μοσκόβη 2016

0
1651
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε  την τιμητική διάκριση με το 1ο  βραβείο Μοσκόβη για το έτος 2016, στο εκλεκτό μέλος του Ομίλου μας κ. Ανδρέα Χατζημιχάλη. Ο τόμος με τίτλο «ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΩΟΥ – ΝΙΣΥΡΟΥ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ», έγινε με χρηματοδότηση του Δήμου και εκδόθηκε από την ιερά Μητρόπολη. Δίπλα στο πλούσιο κοινωνικό, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό έργο, προστίθεται και αυτή η εκδοτική δραστηριότητα  που αναδεικνύει τις πνευματικές ανησυχίες του Ποιμενάρχη μας που αξιοποιεί ανθρώπους με όρεξη να προσφέρουν στην Εκκλησία και την Ιστορία του τόπου.

Είναι εξίσου ευχάριστο και τιμητικό  για τον τόπο μας, πως «τιμητικός έπαινος» απονεμηθεί στους κ.κ. Κ. Ιωάννου και Κ. Κογιόπουλο για το βιβλίο τους «ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ».

Το παρόν, να διαβαστεί κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου στις 22 Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί  στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων .

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

    Ο Αντιπρόεδρος                                                 Η Γεν Γραμματέας

     Στέργιος Γιαλλίζης                                        Μ. Τουλαντά-Παρισίδου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.