Φάτνη με κάλαντα και ύμνους από την Πρόοδο Αντιμάχειας στο Παραδοσιακό σπίτι Τρίτη 12 το μεσημέρι

0
7054
Ο Μορφωτικός και εκπολιτιστικός σύλλογος Αντιμαχειας η Προοδος σας προσκαλεί στην ζωντανή αναπαράσταση της φάτνης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 12.00 στον προαύλιο χώρο του παραδοσιακού σπιτιού στην Αντιμαχεια. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η φιλαρμονική ορχήστρα της δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, οι Ιεροψαλτες, με χριστουγεννιάτικους ύμνους και ψαλμωδίες καθώς και η παιδική χορωδία του συλλόγου μας μαζί με τον υπεύθυνο δάσκαλο κ. Αντώνη Αυγουλά.
Καλές γιορτές σε όλους!
με εκτίμηση το Δ.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΠΑΒΣ

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας ‘’Η Πρόοδος’’ με τη στήριξη της Κοινότητας Αντιμάχειας και του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνουν την καθιερωμένη αναπαράσταση της φάτνης στο παραδοσιακό σπίτι στην Αντιμάχεια την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Συμμετέχουν η Φιλαρμονική ΔΕ Ηρακλειδών με τον μαέστρο Νίκο Γκαναβούρα, η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του κ. Αντώνη Αυγουλά και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ