Λύκειο Ελληνίδων Κω: Αγιασμός για την έναρξη της νέας Λυκειακής χρονιάς!

0
11780

Με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των δασκάλων χορού, γονέων και μαθητών, τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά, του «Λυκείου Ελληνίδων» Κω το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο από τον π.Περικλή Κιάρη, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και με την ευχή να κυλήσει δημιουργικά, η χρονιά όλων των τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Κω, που προσφέρει τα μέγιστα στην πολιτιστική κ κοινωνική ζωή της πόλης μας.
Χαιρετισμό στα παιδιά και στους γονείς απηύθηνε η πρόεδρος του Λυκείου κ. Τέτη Φάκκου, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της νέας λυκειακής χρονιάς και στην πολύχρονη προσφορά του Λυκείου Ελληνίδων Κω, στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου , με σεβασμό και στόχο τη διαφύλαξη της λαϊκής μας κληρονομιάς.
Για το διαχρονικό έργο του τμήματος Κω στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα, αναφέρθηκε και η επίτιμη πρόεδρος του Λυκείου κ. Αργυρώ Κατσίλλη η οποία τόνισε το στόχο που δεν είναι άλλος, από τη διάσωση και διάδοση της τοπικής μας κληρονομιάς και συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ για το έργο τους.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ