Η συναυλία με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο με πολύ κόσμο, χορό και διασκέδαση στο γήπεδο Πυλίου

16
16407
Συνεργάτης aegeanews.


Η συναυλία με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο με πολύ κόσμο, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε απόψε στο γήπεδο του ΑΟ Πυλίου, στο πλαίσιο των  Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των Θερινών Ιπποκρατείων 2023.

Διοργανωτές ήταν ο Μ.Π. & Ε. Σύλλογος Πυλίου Κω «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ», σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω.

3

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Ρόδος καιγεται κατά στρέφεται άνθρωποι κινδυνεύουν δίπλα μας κι εσείς το ρίξατε στον χορό… Μωρέ μπράβο συμπαράσταση????? Που ειναι τώρα ο δρακουμελ να κυρηξει εθνικό πένθος???? Αλλά και πάλι θα χορεύατε…..

    • …τραγικό είναι το σχόλιο σου!! Όταν έγινε ο σεισμός το 2017 στην Κω, στη Ρόδο δεν διασκεδάζανε; Επίσης στο νομό Αττικής όλα καίγονται, εκεί δεν διασκεδάζουν οι κάτοικοι των Αθηνών;

    • Κάθε δένδρο και ένας ζωντανός οργανισμός.
      Μια ζωή.
      Χωρίς αυτά είμαστε πεθαμένοι.
      Σεβασμός και μεγάλη προσοχή σε αυτά.

      • Και αποφάσισαν να φύγουν.
        Πήραν τις ρίζες τους και βγήκαν έξω.
        Πίσω τους άφησαν μια τρύπα το κάθε ένα.
        Έμειναν σκέτες οι τρύπες.
        Τότε οι άνθρωποι αποφάσισαν να μπουν αυτοί μέσα μπας και φτιάξουν τα πράγματα.
        Έλα όμως που δεν βγάζανε ρίζες.
        Και επιπλέον πέσαν και χώματα και τους θαψανε μια για πάντα.

  2. η ροδος καίγεται και αυτοί στον κόσμο τους …
    βέβαια τον Έλληνα δεν τον νοιάζει αν δεν είναι έξω από την πόρτα του….
    ντροπή μόνο….

  3. Έτσι… Όλοι για χορό… Και οι αιρετοί μαζί… Την στιγμή που καταστρεφονται ζωές ανθρώπων δίπλα μας… Μηδενική ενσυναίσθηση

  4. Ντροπή και μόνο ντροπή ….δίπλα μας διαδραματίζεται μια κόλαση,άνθρωποι ξεσπιτώνονται,χάνουν τις περιουσίες τους κι αυτοί χορεύουν….πρώτη και καλύτεροι η δημοτική αρχή….ντροπή

  5. Χαχαχαχαχα….είστε τραγικοί,δηλώσατε τη συμπαράσταση σας με γλέντι και χορό….τι να πω.
    Επίσης πολλά λόγια ….πολλά ..πολλά …αν είναι δυνατόν κάθε φορά τα ίδια,ο κόσμος δεν θέλει πια λόγια ….φανφάρες και αηδίες

  6. Ντροπή ο γείτονάς μας καίγεται και εμείς πάμε σε εκδηλώσεις!!! Σεβασμός σ αυτούς που έχασαν τις δουλειές στους και σε όσους έχασαν την περιουσία τους!!!!

  7. Και στο ατύχημα των Τεμπών,οι χοροεσπερίδες και οι εκδηλώσεις ειδικά στο Πυλί αλλά και στην Κω έγιναν κανονικά.Εδω έχουν μάθει να ζητούν την συμπόνια του κόσμου όταν υποφέρουν (μεταναστευτικό, σεισμός) αλλά αδιαφορούν όταν συμβαίνει κάπου αλλού.Ντροπη ,μα μεγαλύτερη των δημοσίων προσώπων, πολιτικών που συμμετέχουν για ψηφοθηρικους λόγους.

  8. Ντρέπεται και η ντροπή… Καίγεται η Ρόδος, καίγεται όλη η Ελλάδα.. αύριο μπορεί να καίγεται η Ζιά… Να μου πείτε πως η ζωή συνεχίζεται…. αλλά λίγη ντροπή έστω και προσποιητή δεν θα έβλαπτε κανέναν… ιδίως σε ένα νησί που ζεί από τον τουρισμό όπως και η διπλανή Ρόδος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ