Ο Κώος ταλαντούχος δημιουργός Tony Καραγιάννης και η Nastasia στο πρώτο τους υπέροχο single με τίτλο «Όνειρα Χαμένα»

2
10438

Η νεοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια Nastasia παρουσιάζει το πρώτο της single με τίτλο «Όνειρα Χαμένα», σε στίχους και μουσική του επίσης ταλαντούχου Κώου δημιουργού Tony Καραγιάννη.

Ο Αντώνης Καραγιάννης στη σχετική ανάρτησή του ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής αυτής προσπάθειας:

‘Εφτασε λοιπόν η στιγμή της πρώτης μου επαγγελματικής συνεργασίας με την εταιρία walnut pearl/final touch στο τραγούδι μου σε μουσική και στίχους «Όνειρα χαμένα» σε μια φανταστική ερμηνεία της πρωτοεμφανιζόμενης Nastasia .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μίλτο Καρατζά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για τη καθοδήγηση του στα νέα μου αυτά βήματα.
Το Νάσο Σταυριανό για τις όμορφες ενορχηστρώσεις του.
Τη Βιβή Φυσίκα για τη βοήθεια της στα φωνητικά και τις πολύτιμες συμβουλές της στις ηχογραφήσεις των demo μου.
Και ένα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ στο παραγωγό μου και δεξί μου χέρι Μικε Κουλιά.
Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι!

Το τραγούδι «Όνειρα Χαμένα» είναι μία ερωτική λαϊκή μπαλάντα την οποία η νεαρή Nastasia ερμηνεύει με πάθος.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής της αντηχεί κατευθείαν στις καρδιές μας.

Το τραγούδι «Όνειρα Χαμένα» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μασούρα, το οποίο συνδυάζει την όμορφη παρουσία της Nastasia με μαγευτικά εξωτερικά πλάνα.

Η Nastasia (Ναστάσια Γούναρη) κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει Χημεία στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίων. Από μικρή ηλικία καλλιεργεί το ταλέντο της στη μουσική παίζοντας πιάνο, κάνοντας μαθήματα φωνητικής, και παράλληλα γράφοντας στίχους και μουσική.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Nastasia έχει καταφέρει πολλά πράγματα.

Μεταξύ άλλων, συμμετείχε στην όπερα «Κάρμεν» στο Μέγαρο Μουσικής σε ηλικία 12 ετών, τραγούδησε στο Κολλέγιο Ψυχικού-Αθηνών σε εκδήλωση της UNESCO και συμμετείχε στο «The Voice of Greece».

Το τελευταίο διάστημα η Nastasia κάνει μαθήματα φωνητικής με τον Γιώργο Θεοφάνους και πραγματοποιεί σποραδικές εμφανίσεις σε μικρές μουσικές σκηνές.

Με την πρώτη της δισκογραφική κυκλοφορία συστήνεται στο ευρύ κοινό και ξεκινά επίσημα την καριέρα της στη μουσική.

Κυκλοφορεί από τη Final Touch, a Walnut Entertainment label.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ