Η βασιλόπιτα του ΠΟΚ Ο ΦΙΛΗΤΑΣ σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στο H2O

4
5954
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΦΩΤΟ από https://www.kostv.gr

Το απόγευμα της Τετάρτης 25/1/, στην ευχάριστη αίθουσα του Ξενοδοχείου  Κως Ακτή, που ευγενώς παραχώρησε ο Ξενοδόχος κ. Νίκος Πουλιού, ο Πνευματικός Όμιλος Κώων ο Φιλητάς, έκοψε την Βασιλόπιτα του. Η δραστήρια πρόεδρος του ομίλου κ, Μαρία Τουλαντά- Παρισίδου και το ΔΣ καλωσόρισε τις Εκκλησιαστικές και Πολιτικές αρχές, καθώς και τους καλεσμένους.

Ακολούθως αναφέρθηκε εν συντομία, στα πεπραγμένα του ομίλου Φιλητάς,  που περιλαμβάνουν βιβλιοπαρουσιάσεις και συμμετοχή σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε, ο Ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτης  π. Ιωακείμ Οικονομάκος και τα φλουριά αντιστοιχούσαν σε   βιβλία των Κωακών εκδόσεων.

Επίσης  στη λαχειοφόρο που ακλούθησε, οι τυχεροί πήραν  βιβλία  των εκδόσεων του ομίλου. Προσφέρθηκαν καφές και τσάι, με νόστιμα, σπιτικά βουτήματα που έφτιαξαν οι κυρίες του ΔΣ.

Καλή και δημιουργική Χρονιά.

Ξανθίππη Αγρέλλη

βίντεο: KOS TV

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΗΤΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΙΓΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΒΣ Κ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ….. ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  2. Καλα κρασια.Μεταξη σας μακριά από τον κόσμο.Ποιον ενδιαφέρει αυτή η εκδήλωση;Τι βάζετε για να βλέπετε τις φωτογραφίες σας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ