Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κω για τη νέα χρονιά

0
3014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων στο Λύκειο Ελληνίδων Κω πραγματοποιήθηκε απόψε 29 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Κω επί της Οδού Θεοφράστου.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Περικλής παρουσία της προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων Κω κ. Τετης Φακκου, της επίτιμης Προέδρου Α. Κατσίλλη, της γραμματέως του Λυκείου και αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κω Σμαραγδής Παρισιδη, της εφόρου Ειρήνης Τσιβρινη , της αντιπεριφερειάρχη εμπορίου Ευρυδίκη Νάκη, της Δασκάλας χορού Αρετής Φράγκου και πολλών παιδιών και γονέων..
Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος κ.Φακκου, ευχήθηκε καλή χρονιά σε παιδιά και μαθητές, με την ευχή, η φετινή χρονιά να είναι περισσότερο δημιουργική κορωνοιου επιτρέποντος και επισήμανε στα παιδιά, πως πρέπει να είναι περήφανα που αποτελούν μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κω.
Αμέσως μετά τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά, το χορό έσυραν παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κω, μαζί με τη δασκάλα τους Αρετή Φράγκου και της αντιπεριφερειάρχη Ευρυδίκη Νάκη η οποία διετέλεσε μέλος του χορευτικού τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων για πολλά χρόνια.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ