ΒΙΝΤΕΟ Μπροβάλετε Μπροβάλετε: Η Πασχαλινή εορταστική εκπομπή στην Παναγία στο Λαγούδι

1
1430

Η Πασχαλινή εορταστική εκπομπή στην Παναγία στο Λαγούδι

Βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΜΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΒΑΛΕΤΕ KOS TV -ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΩΣ-
Η τηλεοπτική εκπομπή «Μπροβάλετε-Μπροβάλετε» είναι μια φυσική συνέχεια και εξέλιξη της ομώνυμης ραδιοφωνικής εκπομπής που διανύει τον πέμπτο χρόνο ζωής της στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97, αλλά και γενικά της παρουσίας μας ως «Μπροβάλετε-Μπροβάλετε δράσεις» με επίκεντρο την καταγραφή της μουσικοχορευτικής παράδοσης του νησιού μας άλλα και της ευρύτερης περιοχής.
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να καταγράψουμε μέσα από σειρά εκπομπών ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της κάθε περιοχής με βιωματικούς χορευτές και μουσικούς, και μέσω της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω (KOS tv) να προβάλουμε την μουσικοχορευτική παράδοση μας, η οποία είχε μέχρι τώρα πολύ μικρή παρουσία στα τοπικά μέσα και το διαδίκτυο.
Η στήριξη της ιδέας μας από την Δημοτική Τηλεόραση (KOS tv) και η πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας έχουν συμβάλει στο να φέρουμε εις πέρας αυτό το τόσο σημαντικό για μας έργο, στην πρώτη μας παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης.
Μοναδικά μας εφόδια, μιας και είμαστε καθαρά ερασιτέχνες, το μεράκι και η αγάπη που έχουμε για τον λαϊκό μας πολιτισμό.

Μπροβάλετε Μπροβάλετε
Γιάννης Μαστόρος – Κυριάκος Παππούλης

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.