Άλλο πάλι και τούτο! Γκρεμίσανε ξαφνικά την κρήνη που φυλάσσονταν τόσο καιρό στο πάρκινγκ της Αρχαιολογίας (δίπλα στο Ρωμαϊκό ωδείο)

16
10595

Άλλο πάλι και τούτο! Γκρεμίσανε ξαφνικά, σήμερα το πρωί, την κρήνη που φυλάσσονταν τόσο καιρό στο πάρκινγκ της Αρχαιολογίας (δίπλα στο Ρωμαϊκό ωδείο) και υποτίθεται είχε μεταφερθεί εκεί προκειμένου να επισκευαστεί…

Την οποία είχαν μεταφέρει μάλιστα με ολόκληρη επιχείρηση με ειδική πλατφόρμα και γερανό από την πλ. Ελευθερίας και τους κεντρικούς δρόμους της Κω:

.

Δείτε την σχετική ανάρτηση στην ομάδα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί ρε παιδιά; Αυτό είναι ένα ιστορικό κομμάτι της ιστορίας της Κω δεν υπήρχε τρόπος έστω έτσι να διατηρηθεί εκεί με όλα τα μέτρα προφύλαξης για το κοινό. Κάτι να μην σβήσει από τις μνήμες ο σεισμό και η ιστορία γιατί Τζαμί Καμαρά η βρύση και η Αγία Παρασκευή είναι πολύ χαρακτηριστικά για το νησί μας. Πολύ λυπάμαι και μην τρέξετε να πείτε κακίες τα αρχαία αναδεικνύουν πολιτισμό

  2. Καλό θα ήταν να σταματήσετε να σχολιάζετε δημόσια και χωρίς να έχετε κάποια ιδέα ενέργειες που γίνονται από τον Δήμο ή από κάποιους φορείς. Επικίνδυνο πράγμα η παραπληροφόρηση για τους σκοπούς του καθενός φυσικά εδώ μέσα!

    • Και πότε θα δεήσετε να κάνετε επίσημη πληροφόρηση κυρία Κούλα, όνομα και πράμα? Στα 40 του μνημείου? Το εδώ μέσα σε μάρανε Αχ λάδα..

      • Επίσημη ενημέρωση για την διαδικασία έχει γίνει και στο ράδιο και σε άλλα σάιτ αλλά εσύ μάλλον κοιμάσαι στο ροζ συννεφάκι σου! Καληνύχτα

        • Και θα σου τη στείλουμε στο ράδιο και τα άλλα σάιτ ΑΧΛΑΔΩ …

      • ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ. Μα τέτοιος ΧΑΛΒΑΣ μόνο σε έναν συνδιασμό θα μπορουσε να είναι. Εκεί έχουν μαζευτεί όλοι.

  3. Να γκρεμισουν και να τους …….Μπραβο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την υπερηφανεια που έδωσε πίσω σε όλους τους Έλληνες κανοντας τους φοβητσιαρηδες τουρκους να χεχοντε πατοκορφα.και όχι σαν τα κομουνιοσυριζαια που μας πούλησαν,και κανανε πατατες με τους @@@@@σπόρους.

    • Ναι //στηκανε πανω τους οι Τουρκοι καραγκιοζη πατριδοκαπηλε που τους κανονισε ο κλοουν ο Κουλης. Το Oruc Reis κοντευε να φτασει στην Αθηνα και ο Κουλης μας ελεγε οτι το πηρε ο ανεμος και μπηκε κατα λαθος στα ελληνικα νερα. Κι οταν πια εβαλαν μπρος τα γεωτρυπανα οι Τουρκοι ο Κουλης μας ελεγε οτι εχει πολυ θορυβο ο βυθος και δε θα μπορεσουν οι Τουρκοι να κανουν ερευνες αρα δε χρειαζεται να κανουμε τιποτα. Φαε σανο εσυ βοδι! Τζαμπα ειναι αφου.

  4. Η αρχαιολογία έδωσε άδεια για κατεδάφιση επειδή ήταν επικίνδυνη και θα φτιάξουν καινούργια στο ιδιο σημείο , σίγουρα πρέπει μα προστατεψουμε τα αρχαία μνημεία είναι η κληρονομιά του τόπου μας.

  5. Ντρέπομαι που είσαι Έλληνας αδερφέ μου αν είσαι και χριστιανός διπλά ντρέπομαι να μιλάς έτσι πολιτικά και ρατσιστικά άσε αυτά τα παιχνίδια για τους πολιτικούς. Έτσι που μιλάς θα σου άρεσε να γκρεμίσουν και το πατριαρχείο μας στην Κωνσταντινούπολη ( Ισταμπούλ) τι κέντρο τις Ορθοδοξίας μας χαμήλωσε τους τόνους σου

  6. Ούτε για τον αξιοσημείωτης αντοχής. Μιναρέ της πλ,, Διαγόρα,, Ντροπή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ