ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον τα εγκαίνια της έκθεσης 25 Κώων ζωγράφων στο Χάνι | Στόχοι της ομάδας: Σχολή ζωγραφικής & μόνιμη έκθεση ή Πινακοθήκη στο νησί

16
1634
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της τέταρτης έκθεσης 25 περίπου Κώων ζωγράφων του καλλιτεχνικού συλλόγου ο Απελλής, το βράδυ του Σαββάτου στο Χάνι, στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων 2020.

Ο πρόεδρος κ. Τιμολέων Κουτσουράδης καλωσόρισε τους πολυπληθείς καλεσμένους  και τόνισε ότι στους στόχους της ομάδας είναι μια σχολή ζωγραφικής και μια μόνιμη έκθεση τύπου γκαλερί η για μια πινακοθήκη στο νησί μας.Χαιρετισμό απηύθηναν ο αξιαγάπητος Μητροπολίτης Αγκύρας κκ Ιερεμίας παρόντος και του Σεβ. Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κκ Ναθαναήλ. καθώς και ο σοφολογιώτατος Ιμάμης της Κω Σ. Δαμάδογλου.

Τέλος στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  κ Σέβη Βλάχου ευχαριστώντας εκ μέρους του Δημάρχου τους παριστάμενους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στους στόχους των ερασιτεχνών ζωγράφων του νησιού.

Παρών ήταν και ο για πάρα πολλά χρόνια Δήμαρχος της Κω κ Κώστας Καϊσερλης ο οποίος έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής. Η έκθεση θα διαρκέσει μια εβδομάδα με καθημερινή επίσκεψη από τις 7-9 το βράδυ

Ξανθίππη Αγρέλλη

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε πως μας καταντήσανε και μάσκα και φερετζέ σε λίγο θα γίνουμε όλοι χανουμάκια και δεν θα το πάρουμε χαμπάρι
    ερεεεεεεεε γλέντια
    και η Αγία Σογία τζαμί………
    ε ρε κάτι κυρώσεις………….
    του ήπατος………..

    • Βασικα η Αγια Σοφια εγινε τζαμια απο το 1543.Εχεις χασει κατι αιωνες;Τι λες θα παρουμε τα οπλα να παμε να την παρουμε να αναστησουμε τον μαρμαρομενο Βασιλια;Ελα στο σημερα….αν εχεις παιδια μην τα καταστρεφεις.

      • Μήπως είστε από τους αριστερούς αντιεξουσιαστές (που νομίζουν και αυτοί ότι οι μάσκες και ο ιός είναι όλα απάτη); Πάντως, ανεξαρτήτως άκρου, να το τσεκάρετε το μύγιασμα.

  2. Ετυχε ενθουσιωδους υποδοχης??
    Εμ ελιοστεφανωμενος ειναι αυτος!!!
    Εκτος απο τα σταγονιδια του covid που αιωρουνται στον αερα,
    αιωρουνται και πολλες υπονοιες!!

  3. Εγώ βλαχαντερά δεν θέλω να μεγαλώσω γενίτσαρους.
    Χαροκαμένες μάνες και πατεράδες είστε εσείς που μεγαλώνετε ζωντόβολα…….

    • εσύ μεγαλώνεις παιδιά που παίρνουν παράδειγμα από εσένα. Θα καπνίζουν σε εσωτερικούς χώρους, θα πιστεύουν σε συνομωσιολογίες, δε θα φοράνε μάσκες και δε θα τηρούν τους κανόνες επιστημόνων σε περίοδο πανδημίας, λιγάκι ρατσιστές, λιγάκι εθνικιστές, με παραμύθια κάθε βράδυ ενός χρυσού πρίγκιπα (αιγυπτιακής εμφάνισης) που στο τέλος τον έφαγε το νεοταξικό σύστημα. Και έτσι θα καμαρώνεις περήφανα σε λίγα χρόνια τους πατριώτες που μεγάλωσες, κοινωνιοπαθείς, με αδιαφορία για τους νόμους του κράτους και χωρίς αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, με πλήρη αδιαφορία για τον συνάνθρωπο. Ούτε ο άγιος, ούτε ο ίδιος ο θεός δε μας σώζει Χαρομάνα, αν η χώρα είναι γεμάτη με «»εκπαιδευτικούς» σαν και εσένα.

      • Βάλε την μάσκα σου και μην μιλάς ε και ψιτ βάλε 5 καλύτερα να μην ακούγεσαι και καθόλου και θα πάρεις και παράσημα από τον αφορισμένο Χαρδαλιά
        Επίσης ρούφα και το αυγό σου

        • Τις μάσκες, χρυσή Χαρομάνα, τις φοράει ο κόσμος για να μην μεταδοθεί ο ιός σε εσένα και στην οικογένειά σου. Έχει να κάνει με ατομική και κοινωνική ευθύνη. Ο θεός, όπως είδες με τους δύο γάμους στην Ελλάδα, δεν προστάτεψε ούτε τα ζεύγη, ούτε τους καλεσμένους στην πιο άγια μέρα της ζωής τους. Ε, δε νομίζω να προστατέψει μια με χρυσές εμμονές. Επομένως, σας παρακαλώ θερμά, στην καθημερινότητά σας μην τηρείτε κανένα μέτρο – όπως και οι άλλοι ομοϊδεάτες σας περί εικονικού ιού: αναρχικοί αριστεροί, φανατικοί μουσουλμάνοι, εθνικιστές, ρατσιστές – ακροδεξιοί γενικότερα, ξέρετε. Αυτή θα ήταν μια πραγματικά χρυσή ευκαιρία για τον τόπο.

          Θα σας ταίριαζε επίσης και το όνομα Μήδεια, αλλά το θεωρώ αρκετά πρωτοκλασάτο για την περίπτωσή σας (παρά τους δικαιολογημένους και πετυχημένους συνειρμούς). Ίσως το Φραγκογιαννού να είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

  4. Ήθελα να ξερα αν ζούσε ο Άγιος Αυγουστίνος ο Καντιώτης τί θα έλεγε για όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας σε όλους του τομείς?
    Άγιε του Θεού πρέσβευε και φώτιζέ μας

    • «να καταργηθεί η ψήφος των γυναικών και τα καλλιτεχνικά»; Τί δουλειά λοιπόν έχετε εσείς στα καλλιτεχνικά και στις κάλπες και ντροπιάζετε τον Άγιο εκείνο χουντικό άνθρωπο; Είστε σε βλάσφημη σύγχυση μου φαίνεται.

      Αλλά βρε παιδί μου, και Χουντομάνα;! Έλεος πια, δεν αντέχουμε άλλο. Είπαμε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας στον καιρό της πανδημίας, αλλά σε λίγο δε θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Έχετε καταντήσει πιο επικίνδυνη και από τον κόβιντ.

  5. Δεν νομίζω οτι , η αποτύπωση του κόσμου μας όπως τον νοιώθουμε
    και τονίζοντας με μια πινελιά την αξία του ή απαξία του για μάς
    είναι κακό. Ισα ισα αποτελεί προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης
    και όχι κακεντρέχειας και μειζέριας κρίνοντας όσα άλλοι κάνουν…
    Πολλά συγχαρητήρια και ο Θεός της τέχνης μαζί σας, να σας εμπνέει
    με δημιουργική και οχι καταστροφική φαντασία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ