ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον η παρουσίαση του βιβλίου Ευάγγελου Μπρίκα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ» από ΠΟΚ ΦΙΛΗΤΑ & ΕΚΦΡΑΣΗ στο Χάνι

1
2062

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε απόψε η παρουσίαση της πρώτης συγγραφικής προσπάθειας του Ευάγγελου Μπρίκα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ», στο χώρο του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου (Χάνι).

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Πνευματικός Όμιλος Κώων ο «ΦΙΛΗΤΑΣ», σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, τις εκδόσεις Πηγή και το Βιβλιοπωλείο «Έκφραση», παρουσία των τοπικών αρχών: του Σεβασμιωτάτου, του Δημάρχου, του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, της κ. Ρούφα, του Προέδρου και στελεχών του ΔΟΠΑΒΣ και πολλών εδνιαφερομένων.

Το συγγραφέα προλόγισαν ο πρόεδρος του Πνευματικού Ομίλου Κώων ο «ΦΙΛΗΤΑΣ» Γιάννης Φραγκούλης, η Κατερίνα Κασσελάκη και η Ολυμπία Τρίπλη. Την παρουσίαση πλαισίωσε μουσικά ο Μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας.

Η Πράσινη Πολυθρόνα: Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τι θα αλλάζατε στη ζωή σας, αν σας δινόταν η ευκαιρία να τη ζήσετε από την αρχή, µε όλες τις εµπειρίες και γνώσεις που έχετε έως τώρα αποκτήσει; Ποια λάθη θα διορθώνατε; Και ποιες στιγµές θα βιώνατε ξανά;

Μια φιλόλογος προσπαθεί να ανακαλύψει τι νόηµα έχει και πώς σταµατά ένα απίθανο φαινόµενο που βιώνει: Όταν πεθαίνει, ο χρόνος γυρίζει πίσω και ζει την ίδια ζωή απ’ την αρχή, µε όλες τις αναµνήσεις και µε το µέλλον να διαγράφεται το ίδιο, καρτερώντας τις αποφάσεις της.

Μέσα από αυτή την αφύσικη ζωή, γεµάτη αβέβαιες ή επικίνδυνες αποφάσεις, οι απόψεις της περί έρωτα, θανάτου, φιλίας, γάµου, ευτυχίας µεταβάλλονται και αναθεωρούνται, και όταν επανεξετάζονται υπό το πρίσµα ποικίλων βιωµάτων διαφορετικών ζωών, απαντώνται πλήρως και αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Θα δεσµευόσασταν µε τον ίδιο άνθρωπο; Στην περίπτωση που επιλέγατε άλλο σύντροφο, δεν θα γεννιόνταν τα παιδιά σας. Θα διαπράττατε τότε ένα πραγµατικό ή συνειδησιακό έγκληµα;

κόστος βιβλίου: 17.00

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ