ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο & ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις η βασιλόπιτα του ΦΙΛΗΤΑ στο ξεν. Κως

8
1226
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξ. Αγρέλλη-Γ. Κιάρης – Χ. Χριστοφή

Η ετήσια εκδήλωση Βασιλόπιτας του Φιλητά.

Το απόγευμα της Κυριακής σε ζεστή ατμόσφαιρα στην φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Κως ο πνευματικός όμιλος Κώων ο Φιλητάς έκοψε την Βασιλόπιτα του.

Παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Γ. Καλλούδη, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, της κ. Δ. Γιάχου η οποία μετέφερε τις ευχές του Επάρχου Γ. Καμπανή, της Αντιπροέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Στ. Κανταρζή, των Εντεταλμένων Δημ. συμβούλων Β. Μανιά και Στ. Πη και πολλών μελών και φίλων του ομίλου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. κ .Ναθαναήλ.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ Γιάννης Φραγκούλης, ενημέρωσε ότι ο απολογισμός θα γίνει σε μια επόμενη Γενική συνέλευση και ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος ο επετειακός τόμος των 40χρόνων που είναι αφιερωμένος στην αείμνηστη Περσεφόνη Κουτσουράδη.

Αναφέρθηκε επίσης στις επικείμενες δράσεις του Ομίλου όπως η παρουσίαση σε εκδήλωση στην Καρδάμαινα της έκδοσης των πρακτικών του συνεδρίου για την Αρχαία Αλάσαρνα που είχε πραγματοποιήσει ο ΦΙΛΗΤΑΣ τα οποία εκδόθηκαν με την βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Κρητικού, καθώς και μια ροκ συναυλία στο Πολύκεντρο Πυλίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια στις 08/02.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα τόμο των Κωακών κέρδισε ο κ. Γ. Παπαστεριάδης.

Τη βραδιά διάνθισε μουσικά ο μαέστρος κ. Νίκος Γκαναβούρας, τον οποίο ο Πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε θερμά για την εθελοντική προσφορά του.

Ξανθίππη Αγρέλλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όλοι εκείνοι οι υποψήφιοι των περυσινών δημοτικών-περιφερειακών εκλογών που έτρεξαν στο κόψιμο της πίτας του Φιλητά πέρυσι, φέτος γιατί χαθήκανε?

    • ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ?ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝ?

    • Ε τι να κανουμε ρε παιδια. Στις εκλογες κυνηγανε σταυρουλακια. Τωρα τι να κανουν. Να πηγαινουν σε χιλιες πιτες που κοβονται; πρωτον θα παχυνουν και δευτερον ποτε θα κανουν τις δουλειες που τους εκλεξαμε;

  2. ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ -ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-. ΕΜΕΙΣ ΕΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ .- ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ-

  3. ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΤΤΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝΕ!

  4. Από πότε εκπροσωπούν τον έπαρχο υπάλληλοι του επαρχείου και όχι εκλεγμένα πολιτικά προσωπα;;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ