ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Κω στο καφέ Μαρίνα

6
1643

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα και με συμβολικές παρουσίες των δύο Σεβασμιώτατων Μητροπολιτών Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και Αγκύρας κ. Ιερεμία, του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφή, της Προέδρου και της Αντιπροέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Δ. Τελλή και Στ. Κανταρζή, του Εντεταλμένου Δημ. συμβούλου για τον Τουρισμό Β. Μανιά και πολλών παιδιών και των γονέων τους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Κω στο καφέ Μαρίνα.

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υπήρχαν πάρα πολλοί μουσικοί μεγαλύτερης ηλικίας εκτός από τους μαθητές. Τώρα στις εκδηλώσεις σας βλέπω ελάχιστους. Τι έγινε; γιατί δεν έρχονται πλέον στην φιλαρμονική;Τους διώξατε ή έφυγαν μόνοι τους; Έπεσε πάρα πολύ το επίπεδο σας μόνο με τα μικρά παιδιά.

  2. ΣΤΗ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΝΑ «ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ «»ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ….
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΕΟΙ Ή Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ…ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ