ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Καλησπερίζω φέρνοντας αγέρα μυρωμένο» καταχειροκροτήθηκε η εκδήλωση από την ΠΡΟΟΔΟ στο Χάνι

0
538
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καταχειροκροτήθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ σε συνεργασία με τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αντιμάχειας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», στο πλαίσιο των χειμερινών Ιπποκρατείων, απόψε στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι).

Επρόκειτο για χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μικρών χορευτικών τμημάτων, με τίτλο «Καλησπερίζω φέρνοντας αγέρα μυρωμένο», με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς, από τους μικρούς χορευτές του συλλόγου.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς τα παραδοσιακά κάλαντα από τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους καθώς και η άφιξη του Άι Βασίλη ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η χοροδιδάσκαλος Θεοφιλίδη Θάλεια.

Χαιρετισμό απηύθυναν στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Γ. Καλλούδης, ο νέος Πρόεδρος της ΠΡΟΟΔΟΥ Μ. Αυγουλάς και η Δασκάλα χορού Δ. Πάτσα.

Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην Αντιμάχεια, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.