Group PάrΩdy: Ένα δικό μας νέο & ανερχόμενο συγκρότημα (από τους «Παράξενους καιρούς» στον «Σταυρό του Νότου» -Pics-Vid)

0
453
Οι «Group PάrΩdy» είναι μια πολλά υποσχόμενη και πρωτότυπη ομάδα ανήσυχων νέων μουσικών οι οποίοι  το τελευταίο διάστημα έχουν καταφέρει σημαντικά βήματα προόδου. 
Τους γνωρίσαμε τα δύο τελευταία χρόνια με την συμμετοχή τους στα θερινά Ιπποκράτεια (φωτό και βίντεο εδώ:
 Κάποια από τα παιδιά της μπάντας έχουν σχέση με την Κω, όπως ο καλός φίλος  Αντώνης Αυγουλάς (η ψυχή της ομάδας) ο οποίος  είναι από την Αντιμάχεια (από μικρό παιδί στα πρώτα βήματα της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών μέχρι και την πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο Κυπριώτης Panorama).

Οι Group PάrΩdy, ύστερα από την πρώτη και πολύ επιτυχημένη μουσική βραδιά του Οκτωβρίου, έκαναν στις 30 Νοεμβρίου άλλη μια εξίσου  επιτυχημένη εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου(club).Στις αποσκευές τους έχουν σημαντικές εμφανίσεις του καλοκαιριού (Πλατεία Νερού, SummΕΡΤime, Φεστιβάλ ΚΝΕ Θεσσαλονίκης) καθώς και την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο: «Παράξενοι καιροί», έναν δίσκο συλλογικό και «χειροποίητο», με 11 τραγούδια σε παραγωγή του πολύπειρου Δημήτρη Μητσοτάκη («Ενδελέχεια»).

Καλεσμένη στην παρέα τους για αυτή την ξεχωριστή βραδιά ήταν η Μαρίνα Δακανάλη!
Οι Group PάrΩdy, είναι μια παρέα που έχοντας κοινό τόπο την αγάπη τους για τη μουσική, συνδημιουργούν και συνδιαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Προτείνουν ένα μείγμα έντεχνου, ροκ και παραδοσιακού ήχου, προσπαθώντας να καταργήσουν την απόσταση μεταξύ κοινού και σκηνής. Γιατί αυτοί οι «παράξενοι καιροί» θέλουν τις παρέες ενωμένες να τραγουδούν.

Στο πρόγραμμά τους πέραν των δικών τους τραγουδιών ακούγονται γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδοποιών (Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Χαΐνηδων, Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Πασχαλίδη, Ορφ. Περίδη, Π. Σιδηρόπουλου, Ν. Άσιμου, Μ. Λοΐζου κ.α.).

Συμμετέχει ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί και ο Νίκος Σαμαράς στη τρομπέτα.
Οι Group PάrΩdy είναι οι:
Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, φωνή),
Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα),
Γιάννης Σιφναίος (ακουστική κιθάρα),
Αντώνης Τσάτσης (τύμπανα),
Σταύρος Ράπτης (κοντραμπάσο).

groop-parwdy

 

picture_000000036w22y015zxc0235q03c0c939r55

Μπορείτε να τους βρείτε και  στο Facebook:

Ένας χρόνος από την έκδοση του δίσκου «παράξενοι καιροί»:

Ένας χρόνος πριν ήταν που είδαμε τους κόπους μας να γίνονται ύλη και να παίρνουν μορφή!
24 Νοέμβρη του ’15 κυκλοφόρησαν οι «Παράξενοι Καιροί» και είμαστε πιο περήφανοι από ποτέ!
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα
και όλους εσάς που το αγκαλιάσατε!

groop-parodi

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ