ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε ενωτική ατμόσφαιρα η βασιλόπιτα του ΦΙΛΗΤΑ στο Kos junior | Κ. Ιωάννου: Ο πολιτισμός ενώνει…

4
1285

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξ. Αγρέλλη-Γ. Κιάρης – Χ. Χριστοφή

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο kos hotel junior suites, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Ομίλου Κώων Ο ΦΙΛΗΤΑΣ.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Δαμάδογλου, ο Βουλευτής Η. Καματερός, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής, η επικ. του Οράματος & Δράση Ι. Ρούφα με τον Δημ. σύμβουλο Σ. Πη και στελέχη της παράταξής της, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, o Πρόεδρος της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Κρητικός, Ν. Κανταρζής και Γ. Καλλούδης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ε. Νάκη και Ε. Σβύνου, ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Γ. Ανδρουλάκης, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω ΙΓ Καρδαράς και πάρα πολλά μέλη και φίλοι του Ομίλου.

Την βασιλόπιτα (δύο για να φτάσουν για όλους, με 4 φλουριά) ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος και έκοψε ο Πρόεδρος του Ομίλου Κ. Ιωάννου ο οποίος στην αρχή της εκδήλωσης τόνισε ότι ο πολιτισμός ενώνει… και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους και κυρίως τη νέα γενιά να πλαισιώσει τον Όμιλο ενόψει εκλογών και έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Σεβασμιώτατος και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών

Εκ μέρους του Ομίλου ο Πρόεδρος Κώστας Ιωάννου έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της αποψινής εκδήλωσης.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης  ήταν ο Κώστας Μαυρουδής στα πλήκτρα και το τραγούδι ερμηνεύοντας γνωστά κομμάτια Ελλήνων συνθετών.

Τυχερές της βραδιάς οι οποίες βρήκαν τα 4 φλουριά ήταν: η Αθανασία Κανέλη, Ελένη Κεφαλιανού, Σταματία Κανταρζή και Καλλιρρόη Ροπόκη οι οποίες κέρδισαν τόμους των Κωακών εκδόσεων του ΦΙΛΗΤΑ.

 

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/01/ΟΜΙΛΙΑ-ΣΤΗ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ-ΠΙΤΑ-ΤΟΥ-ΦΙΛΗΤΑ-19-01-2019.pdf» title=»ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΤΑ 19-01-2019″]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ