ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με συναυλία στο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω από το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών ξεκίνησε το 2ήμερο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

1
1415
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με συναυλία στο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω από το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών ξεκίνησε απόψε το 2ήμερο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής με την  Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Κάζα Ρωμάνα με Κουιντέτο χάλκινων, πνευστών και κρουστών όμως έπειτα από αδυναμία μετακίνησης η εκδήλωση ακυρώθηκε (δείτε σχετική ανακοίνωση).

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη.

Η θεσμοθέτηση των επισκέψεων της ΚΟΑ στα νησιά μας ανταποκρίνεται στην ανάγκη των κατοίκων της ελληνικής περιφέρειας, που δεν έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μουσικών εκδηλώσεων αυτού του επιπέδου, να αποδράσουν από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους, απολαμβάνοντας συναυλίες των μουσικών συνόλων της, που αποτελούν τις «ευέλικτες» μορφές της.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ανακοινώνει την ακύρωση της εκδήλωσης «Κουιντέτο χάλκινων-πνευστών-κρουστών “Metallon”», που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, 26/9, στην Casa Romana. Οι καλλιτέχνες δεν δύναται να μετακινηθούν, από την Αθήνα στην Κω.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ήταν υπέροχα! Μια όμορφη βραδιά με μαγευτικές μελωδίες. Αν δεν φυσούσε τόσο θα ήταν ακόμα ομορφότερα,και ίσως ερχόταν και περισσότερος κόσμος. Βέβαια δεν παύει να μου τριβελίζει το μυαλό ότι αν ήταν καμιά μπουζουκοτσιφτεντελοκατάσταση,τι με αέρα τι με βροχή, θα είχε το αδιαχώρητο..
    Μακάρι να μας έρχοντε στο νησάκι μας τέτοια μουσικά σχήματα..η μουσική πρέπει να τέρπει τα ώτα και να καταπραύνει,να ειρηνεύει και να εξιλεώνει την ψυχή του ανθρώπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ