ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ από Λύκειο Ελληνίδων Κω & Καλύμνου για τον θάνατο της Επίτιμης Προέδρου Περσεφόνης Κουτσουράδη

0
136

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Κω συνήλθε εκτάκτως σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή με τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Επιτίμου Προέδρου του Παραρτήματος μας Περσεφόνης Κουτσουράδη, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στη διάσωση και διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας, υπήρξε η ψυχή του Λυκείου των Ελληνίδων Κω από την ίδρυσή του και το υπηρέτησε από τη θέση της Προέδρου επί 33 χρόνια,

και αποφάσισε

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  2. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και

αντιπροσωπεία μαθητών του Λυκείου Ελληνίδων στην εξόδιο ακολουθία.

3) Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της.

4) Να αναρτήσει τη φωτογραφία της στο γραφείο του

Παραρτήματoς .

5) Να καταθέσει το ποσό των 300 ευρώ στη μνήμη της, υπέρ της

αποκατάστασης του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου.

6) Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Αργυρώ Κατσίλλη Τέτη Φάκκου

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2018 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Καλύμνου του Λυκείου των Ελληνίδων σε τακτική συνεδρίασή του πληροφορήθηκαν τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Κουτσουράδη Περσεφόνης, επίτιμης Προέδρου του Παραρτήματος Κω του Λυκείου των Ελληνίδων.

Η Κουτσουράδη Περσεφόνη έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών έχοντας γύρω της όλη την οικογένειά της. Στο Λύκειο των Ελληνίδων Κω, ως πρόεδρος επί σειρά ετών προσέφερε πολύτιμο έργο. Πλούσιο το συγγραφικό της έργο στη λαογραφία, στις φορεσιές, στις γεύσεις του νησιού. Πολύ μεγάλη η συλλογή της σε φορεσιές και κοσμήματα της Κω. Το έργο της στήριγμα και οδηγός στη πορεία του Λυκείου των Ελληνίδων Κω. Ήταν μία καταξιωμένη προσωπικότητα στη κοινωνία του νησιού της και έχαιρε το σεβασμό των μελών του τοπικού Παραρτήματος. Για την αξιόλογη αυτή προσωπικότητά της και την ουσιαστική προσφορά της στον πολιτισμό τιμήθηκε από πολλούς φορείς.

Εμείς το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλύμνου αποφασίσαμε ομόφωνα:

  1. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

  2. Να σταλεί συλλυπητήριος επιστολή στο Λύκειο των Ελληνίδων Κω

  3. Να καταθέσουμε στεφάνι στην σωρό της

  4. Στην προσεχή μας Γενική Συνέλευση να διαβαστεί ένα κείμενο για την προσωπικότητα και το έργο της ως προέδρου στο Λύκειο των Ελληνίδων Κω και να εκφραστεί ο σεβασμός μας προς την εξαίρετη αυτή Δωδεκανήσια κυρία.

  5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο της Κω και της Καλύμνου.

Αιωνία της η μνήμη.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του Λυκείου των Ελληνίδων Καλύμνου

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/02/Νεκρολογία1.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/02/Νεκρολογία2.pdf»]

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.