5 αληθινές ιστορίες ενδοοικογενειακής βίας στο μυθιστόρημα της Ξ. Αγρέλλη – Παρουσιάζεται την Κυριακή 17:30 στο Πολύκεντρο Πυλίου από ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ

2
817

Την παρουσίαση του βιβλίου «Στη σκιά της αλήθειας» της δημοσιογράφου και συγγραφέα Ξανθίππης Αγρέλλη θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός σύλλογος Γυναικών Πυλίου «Αναξίκλεια» την Κυριακή 25/2 στις 17.30 στο πολιτιστικό κέντρο Πυλίου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος- δημοσιογράφος Σέβη Βλάχου και ο δημοσιογράφος Στάθης Πίτσης.

Σε αυτό το βιβλίο, ξεδιπλώνεται η ζωή πέντε ανθρώπων, που ζουν ανάμεσα μας και βαδίζουν σε διαφορετικούς δρόμους. Μέσα από τις ιστορίες αυτές, θα ζήσουμε την περίπλοκη πορεία τους, ώσπου οι δρόμοι τους κάποτε θα συναντηθούν.

Σε αυτό το βιβλίο, ξεδιπλώνεται η ζωή πέντε ανθρώπων, που ζουν ανάμεσα μας και βαδίζουν σε διαφορετικούς δρόμους. Μέσα από τις ιστορίες αυτές, θα ζήσουμε την περίπλοκη πορεία τους, ώσπου οι δρόμοι τους κάποτε θα συναντηθούν. Το κοινωνικό αυτό μυθιστόρημα, αναφέρεται στον τυχερό Αλέξανδρο, την παραγκωνισμένη Έλλη, την ξεχασμένη Πηνελόπη, την άτυχη Ξένη και την βάναυσα κακοποιημένη Αγνή.

Αναφέρεται σ’ ένα παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο, που μας αφορά όλους, στην ενδοικογενιακή βία. Θύματα του, οι γυναίκες, αλλά και τα αδύναμα παιδιά, που μεγαλώνουν ανάμεσα σ’ ένα ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον και πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα.

5f84eed9fe9260d328dda2ec5fa628c8 XL

Πηγή: dhras.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ