ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε εορταστική-μουσική ατμόσφαιρα η βασιλόπιτα του ΦΙΛΗΤΑ στο Kos hotel

4
2079

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο kos hotel junior suites, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Ομίλου Κώων Ο ΦΙΛΗΤΑΣ.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η Τοπική σύμβουλος Κω, Χ. Φωτόπουλου-Τσέλιου και πάρα πολλά μέλη και φίλοι του Ομίλου.

Την βασιλόπιτα (δύο για να φτάσουν για όλους, με τρία φλουριά) ευλόγησε και έκοψε ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς μεταφέροντας τον χαιρετισμό και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου (ο οποίος είναι εκτός Κω) για καλή και ευλογημένη χρονιά.

Εκ μέρους του Ομίλου ο Πρόεδρος Κώστας Ιωάννου έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της αποψινής εκδήλωσης.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης  ο μαέστρος Τσαμπίκος Καματερός στο πιάνο και η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια Σίσσυ Καραθάνου καταχειροκροτήθηκαν απ’ όλους τους παριστάμενους ερμηνεύοντας γνωστά κομμάτια ελλήνων συνθετών.

Τυχερές της βραδιάς οι οποίες βρήκαν τα τρία φλουριά ήταν: η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η Καίτη Πασσά και η Καλλιόπη Παρθενιάδη, οι οποίες κέρδισαν το Λεξικό του Ιάκωββου Ζαρράφτη (το οποίο διατίθετο προς πώληση μαζί με τα πολύ όμορφα συλλεκτικά ημερολόγια του Ομίλου που περιλαμβάνουν έργα ζωγραφικής Κώων καλλιτεχνών, από την επιτυχημένη έκθεση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Λαογραφικό μουσείο Κω).

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκανε ο………..ολοκληρη φασαρια γιατι δεν του ειχαν τραπεζι μπροστα να κατσει με τους παρατρεχαμενους του……Απολολαθηκες για τα καλα πιο βρε κοπελι.

  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ . ΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΗΤΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ….. ΟΠΟΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ