ΝΔ Κω: Ο κ. Καματερός προσπαθεί και πάλι να εξαπατήσει τους Κώους υποσχόμενος λαγούς με πετραχήλια… please mind the gap

18
1197

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερός επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ότι αγνοεί πλήρως πως είναι ενταγμένος στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Σαν να μην μεσολάβησαν ποτέ οι εκλογές του 2015, ο κ. Καματερός αρκέσθηκε για ακόμη μία φορά να μιλά για σχέδια, προτάσεις και πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει στο μέλλον.

Είτε έχει ξεχάσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση είτε προσπαθεί και πάλι να εξαπατήσει τους Κώους υποσχόμενος λαγούς με πετραχήλια.

Αν κρίνουμε από τη στάση του «ναι σε όλα» στη ψήφιση του 3ου & 4ου μνημονίου μάλλον το δεύτερο ισχύει. Δυστυχώς.

Ο λαός όμως δεν ξεχνά. Αρκετά.

Σπεύδουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Καματερό ότι:

Με τη ψήφο του και τη ψήφο όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πέρασε τόσο το 3ο όσο και το 4ο μνημόνιο, που περιέχουν τα πλέον δυσβάστακτα μέτρα για όλους τους Έλληνες.

Με τη ψήφο του καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας.

Με τη ψήφο του επεβλήθησαν νέα εξαντλητικά οικονομικά βάρη στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Με δική του πρωτοβουλία κατέστη η Κως ως νησί «Hot spot», τη στιγμή που εδώ και πολύ καιρό έχει μηδενικές ροές προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Με τη δική του ανοχή η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κω έχει πλέον γίνει οριακή και κατάντησε το νησί του Ιπποκράτη να μην έχει βάρδιες ΕΚΑΒ για να εξυπηρετήσουν τα επείγοντα περιστατικά.

Με τη δική του συμμετοχή η κυβέρνηση εξαπάτησε χιλιάδες συμβασιούχους, τους πούλησε ελπίδα, τους υποσχέθηκε παράνομους διορισμούς και τελικά άφησαν εκτεθειμένους τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους Δήμους καταμεσής της τουριστικής περιόδους.

Με τη δική του υποστήριξη η χώρα πήρε τον οικονομικό κατήφορο το πρώτο 7μηνο του 2015 και οδηγήθηκε στα capital control και την οικονομική ασφυξία, που φόρτωσαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στους ώμους των Ελλήνων.

Δυστυχώς, κάθε πρωτοβουλία και σχέδιο της κυβέρνησης ή του κ. Καματερού είχε απλώς καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο.

Επομένως, το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να κρατήσει τις προτάσεις του για ίδια μόνον ενασχόληση.

Ο ελληνικός λαός έχει ήδη προσέξει το επικίνδυνο κενό (please mind the gap), δηλαδή το ατέρμονο πολιτικό κενό του κ. Τσίπρα και της κυβερνητικής του παρέας. Και σύντομα, την ώρα της κάλπης, θα πάρει δραστικά μέτρα.

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Οι ΝΔ μοκρατες καλά θα κάνετε να το βουλωσετε γιατί εσείς καταστρέψετε τη χώρα. Δεν έχετε τσίπα πανω σας. Πληρώστε πρωτα τα 220 εκατομμυρια που χρωστατε και ζητατε από εμας να πληρωσουμε και μετά ελάτε να τα πούμε

  1. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΚΟ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΚΛΠ.

  2. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ,ΚΚΕ ΚΛΠ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ!

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ!!!

  3. Για πάντα στην Ελλάδα οι μετανάστες με νέα τροπολογία!ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΝΔ!!!!

    Με…μεταμεσονύχτια ψηφοφορία στη Βουλή αποφασίστηκε η οριστική παραμονή των μεταναστών και των προσφύγων στην Ελλάδα και μάλιστα με την καθολική ψήφο όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης! Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» με σκοπό την εξέταση των απορριφθέντων αιτημάτων ασύλου. Την τροπολογία υπερψήφισαν ακόμα και τα «συντηρητικά» κόμματα του Κοινοβουλίου όπως οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ.http://www.triklopodia.gr/apokalipsi-panta-stin-ellada-metanastes-tropologia-ul/

  4. Χθες η δικαιοσύνη ανακάλυψε την Αμερική, λέγοντας πως υπάρχει θέμα δημοκρατίας στη χώρα μας, εξαιτίας των τελευταίων λεκτικών επιθέσεων της κυβέρνησης εναντίον της.Δηλαδή, τόσα χρόνια που οι γερμανοπροσκυνημένες κυβερνήσεις εξοντώνουν με ένα νόμο και ένα άρθρο το λαό με τα ναζιστουργήματά τους και την περιφρόνηση κάθε γράμματος και σημείου της στίξης του Συντάγματος, η λειτουργία της δημοκρατίας ήταν υποδειγματική;Κανενός δικαστή το μάτι δεν έπεσε στα Απομνημονεύματα του Ξενοφώντα, όπου επιγραμματικά και με σαφήνεια καθορίζονται τα όρια νομίμου και δικαίου, ανόμου και αδίκου, καθότι η «νομιμότητα» της οικονομικής βίας δεν παράγει δίκαιο, αλλά η ανομία είναι πηγή αδίκου;

  5. ΠΡΟΕΔΡΕ-ΜΕΛΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΚΑΘΑΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ. Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΙΡΕΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΠΡΟΕΔΡΕ, Η ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΩΡΑ,Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ?

  6. ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ II ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

    Σκληρή απάντηση στα παραμύθια της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς για όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο το 1974, έδωσε από βήματος βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος.
    Για πρώτη φορά στην αίθουσα της Ολομέλειας ακούστηκε η ιστορική αλήθεια για την κυπριακή τραγωδία, από στόματος του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απαντώντας στον μαρξιστή, αποτυχημένο πρώην υπουργό που ούρλιαζε πως η Χούντα πρόδωσε την Κύπρο, δήλωσε τα εξής, προκαλώντας την εκκωφαντική σιωπή των «δημοκρατών»: «Επί ημερών Χούντας, οι τούρκοι κατείχαν το 3% του κυπριακού εδάφους. Επί μεταπολιτεύσεως, με τον Αττίλα II, κατέλαβαν το 36%, όταν η Νέα Δημοκρατία δια του Καραμανλή δήλωνε πως η Κύπρος κείται μακράν»!

  7. ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ II ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! 2

    Τα ονόματα των προδοτών της Κύπρου πρέπει να γίνουν γνωστά στον Ελληνικό Λαό, ανέφερε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, συμπληρώνοντας πως την απόσυρση των υποβρυχίων από την Κερύνεια την διέταξε ο Αραπάκης, τον οποίο η μεταπολίτευση τιμούσε ως επίτιμο προσκεκλημένο στις επετείους αποκατάστασης της δημοκρατίας. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές πως την Κύπρο δεν θα την σώσουν από την τουρκική επιθετικότητα οι δήθεν «σύμμαχοι» και τα ευχολόγια, αλλά μόνον η Ελλάδα.
    Τέλος, ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών αναφέρθηκε στις διαρροές περί της προτεινόμενης ονομασίας του κρατιδίου των σκοπίων, τονίζοντας στον υπουργό των Εξωτερικών πως εάν πράγματι υπάρχει συζήτηση γύρω από το «Μακεδονία του Βαρδάρη» καλά θα κάνει να ενθυμείται πως ο Βαρδάρης καταλήγει στη Θεσσαλονίκη. https://ethnikismos.net

  8. Ο Ερντογάν είναι με την πλάτη στον τοίχο και πιθανότατα θα αντιδράσει για να γλιτώσει τα χειρότερα και την τύχη που είχε ο Μεντερές, καθώς και η αποδοχή του από τον λαό είναι φθίνουσα ένεκα των προβλημάτων που άρχισε να αντιμετωπίζει η τουρκική οικονομία. Τρία είναι τα μέτωπα στα οποία θα δημιουργήσει αντιπερισπασμό: Συρία-Ιράκ με εισβολή στις κουρδικές περιοχές, Κύπρος με εισβολή στην νότια Κύπρο και Αιγαίο με εισβολή σε ανυπεράσπιστα νησιά.
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhsiazoun-oi-titloi-telous-gia-ton-erntogan#ixzz4mX021Lx9

  9. ο καματερος οτι ειπε ειπε οτι εκανε εκανε,που δεν προκειται να ξαναπει και δεν προκειται να ξανακανει.εσεις που θα βγειτε ειστε ετοιμοι η θ αρχισετε παλι να τα ριχνετε σ ολους του αλλους και θα κανετε οτι οι συριζαιοι;;απαντηση δεν περιμενω την ξερω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ