Β. Χατζηβασιλείου: ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ

26
1607

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ

Άρθρο του κ. Βασίλη Χατζηβασιλείου, Νομικού-Ιστορικού Συγγραφέα.

Τα μνημόνια διαδέχονται το ένα το άλλο, το κράτος της διαπλοκής, του παρασιτισμού, των πελατειακών και ρουσφετολογικών σχέσεων, η αέναη διαχειριστική λογική, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, τα λεκτικά πυροτεχνήματα και οι λαϊκισμοί καλά κρατούν μέχρι σήμερα στον τόπο μας. Ψέματα ξεστομίζονται ξετσίπωτα απ’ τα χείλη των πολιτικών και ανακυκλώνονται απ’ τα παπαγαλάκια όλων σχεδόν των ΜΜΕ. Κι επειδή οι αδιάντροποι δεν κοκκινίζουν, κοκκινίζουν όμως τα ψέματα για λογαριασμό τους.

Η διχόνοια κυριαρχεί παντού. Οι θεσμοί και οι αξίες έχουν προ πολλού καταρρεύσει και καταβαραθρωθεί. Ο βαρύς όμως αχός, που επισκιάζει την πολιτική σκηνή, δεν αφορά το λαό μας και την καθημερινότητά του. Είναι καυγάς για τη διατήρηση ή την ανάκτηση της εξουσίας και όχι απάντηση στις άμεσες ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών και αναζήτηση λύσης στα αδιέξοδα και στα προβλήματά τους. Οι συμπολιτευόμενοι χρυσώνουν το χάπι μιλώντας για επιτυχίες ή έστω για «έντιμους συμβιβασμούς» και οι αντιπολιτευόμενοι με μασημένα λόγια κατακεραυνώνουν τους συμπολιτευόμενους με αρνητικές θέσεις, αποφεύγοντας όμως να δώσουν καθαρές και οριστικές λύσεις γι’ αυτά που σταυρώνουν καθημερινά τον κόσμο, του οποίου η πίστη στην ανασυγκρότηση της Χώρας έχει ανεπανόρθωτα κλονιστεί.

Πως όμως θα επανέλθει η ελπίδα, η θέληση, το όραμα και η δημιουργικότητα στους πολίτες του τόπου όταν:

  1. Ενάμισι εκατομμύριο άνεργοι κυκλοφορούν σαν θλιβερά φαντάσματα σ’ αυτή τη Χώρα.

  2. Δύο εκατομμύρια νοικοκυριά εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μετανάστευσης, με το ποσοστό στους νέους να ξεπερνά το 67% (Έκθεση του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ).

  3. Τετρακόσιες χιλιάδες οικογένειες είδαν ένα τουλάχιστον μέλος τους να μεταναστεύει στο εξωτερικό.

  4. Εκατοντάδες άστεγοι στοιχειώνουν τα βράδια στις πόλεις και εξαθλιωμένοι πολίτες ψάχνουν απεγνωσμένα στα σκουπίδια για τροφή.

  5. Συνάνθρωποι αυτοκτονούν με το ποσοστό να αυξάνεται το 2015 και 2016 κατά 35% (REAL NEWS 25-2-2017).

6.Οι μαθητές υποσιτίζονται, η παιδεία καρκινοβατεί και η εκπαίδευση των νέων καθίσταται ολοένα δυσκολότερη, αφού το σύστημα μετατρέπει τους σπουδαστές σε πειραματόζωα των εκάστοτε κυβερνώντων με άδηλη την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

7.Μισθοί, συντάξεις κι επιδόματα συνεχώς περικόπτονται, οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών δεν συμβαδίζουν με τις περικοπές των αποδοχών και η κατανάλωση τροφίμων ακολουθεί πτωτική πορεία. Η ακρίβεια καλά κρατεί, ενώ δεν λαμβάνεται υπόψη ότι πάνω από δύο εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν ως κύρια πηγή εισοδήματος την πενιχρή πια σύνταξη των γερόντων.

8. Η δυσβάστακτη φορολογία πλήττει μέχρι και τα κατώτερα στρώματα του πληθυσμού, το δε ασφαλιστικό εξακολουθεί να παραμένει άλυτο. Τα ασφάλιστρα δεν καταβάλλονται από οικονομική αδυναμία των ασφαλισμένων, αλλ’ αυτό δεν εμποδίζει τους κρατούντες να ευνοούν συνδικαλιστικά τους στελέχη ν’ αποχωρούν απ’ την υπηρεσία με συμπληρωμένο μόλις το 50ό έτος της ηλικίας, δίνοντάς τους πλουσιοπάροχες συντάξεις, τρελά εφάπαξ κι εξωφρενικά προνόμια.

9.Η υγεία των πολιτών περνά απ’ την κλίνη του Προκρούστη καθώς οι τραγικές ελλείψεις και τα προβλήματα των νοσοκομείων δεν έχουν τέλος. Χάνονται ανθρώπινες ζωές, ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε ασθενείς, προσβάλλουν συχνά την ίδια την ανθρώπινη φύση και αξιοπρέπεια.

10. Η βία, τα ναρκωτικά και η κάθε μορφής εγκληματικότητα αυξάνουν με ραγδαίο ρυθμό και η διαφθορά ακουμπά δυστυχώς ακόμα και τη δικαιοσύνη, τα όργανα τάξης και ασφάλειας των πολιτών, με απρόβλεπτες συνέπειες σε βάρος όλων μας.

Σταματώ ως εδώ, αφού για το πλήθος των προβλημάτων «ουκ έστιν αριθμός». Και αναρωτιέμαι για τις παθογένειες αυτές που ταλανίζουν τόσο πολύ τον τόπο υπάρχει θεραπεία; Τη θεραπεία, βέβαια, στις δημοκρατικά ευνομούμενες πολιτείες δίνει μονάχα ο Λαός. Και ο Λαός μας σήμερα φαίνεται κουρασμένος και απογοητευμένος. Η κομματική ολιγαρχία, οι εγχώριοι υπηρέτες της και τα κάθε είδους συμφέροντα, ντόπια και ξένα, κατόρθωσαν ν’ αποπροσανατολίσουν μεγάλη μάζα πολιτών στρέφοντας το ενδιαφέρον τους στα τηλεοπτικά σόου τύπου survivor και άλλων συναφών θεαμάτων. Μια ηττοπάθεια κυριαρχεί παντού, που καθηλώνει τα περισσότερα άτομα στις καρέκλες.

Η αγανάκτηση με πνίγει. Θέλω να φωνάξω: Φτάνει πια! Στρέφω το βλέμμα δεξιά κι αριστερά κι αναζητώ διεξόδους. Πλανιέμαι όμως οικτρά, αφού γνωρίζω ότι τόσο οι συμπολιτευόμενοι με εξαπάτησαν με φλούδες υποσχέσεις, όσο και οι υποσχόμενοι σωτηρία αντιπολιτευόμενοι είναι οι πρώτοι που «ήρξαντο χειρών αδίκων».

Αναρωτιέμαι όμως και πάλι: Υπάρχει ελπίδα και προσδοκία; Απαντώ: Ναι!, αφού αυτές οι δυο έννοιες γεννήθηκαν μαζί και είναι δίδυμες, όπως έγραψε κι ο Ζ. Ζ. Ρουσσώ. Οι νέοι αυτού του τόπου είναι η μοναδική ελπίδα και προσδοκία. Αυτοί με νέα οράματα, θέληση, αισιοδοξία, ορμητικότητα και φιλοπονία μπορούν να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους, να τον αλλάξουν άρδην με τις ιδέες και τις σύγχρονες γνώσεις τους, να πατάξουν το κακό απ’ όπου κι αν προέρχεται, να τολμήσουν να συγκρουστούν με την κομματική νομενκλατούρα, που εγκλωβίζει στις αποφάσεις της κάθε πολιτικά ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο και που αρνείται να στερηθεί τα κεκτημένα της, εξαγριώνεται δε όταν θελήσουν κάποιοι να θίξουν «τα ιερά και τα όσιά» της. Τη νεότητα που πιστεύει στον εαυτό της και προχωρά θαρραλέα κι αταλάντευτα στα δύσβατα μονοπάτια του μέλλοντός της. Τη νεότητα που θ’ αποκαταστήσει το αίσθημα δικαίου και αλληλεγγύης στην πάσχουσα κοινωνία, που θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα τους κάμει πάλι να ξαναγεννηθούν. Αυτή μόνο εμπιστεύομαι.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους νέους δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική και κατά την ταπεινή μου γνώμη κάνουν πολύ καλά. Πώς θα αλλάξουν τα πράγματα όταν και εκείνοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που επί δεκαετίες επιλέγουμε και εμείς; Πώς είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένας πολιτικός φορέας ο οποίος δεν θα εξαρτάται από οικονομικά συμφέροντα; Ποιός θα πληρώσει τους υποψήφιους βουλευτές του νέου φορέα για να τρέξουν από σπίτι σε σπίτι και να ενημερώσουν; Ποιά κανάλια θα καλέσουν αυτούς τους νέους και άσπιλους πολιτικούς; Πώς θα πληρωθούν τα γραφεία, το διαφημιστικό υλικό;
    Οι μόνοι νέοι που ενδιαφέρονται είναι αυτοί που ήδη έχουν εξασφαλίσει θέσεις στους υπάρχοντες πολιτικούς φορείς και ετοιμάζονται για να συνεχίσουν την ένδοξη παράδοση.

    • Με την ηττοπαθή αντίληψη που σε διακρίνει τίποτα δεν θα αλλάξει. Αν οι νέοι δεν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, να μπουν μπροστά και να παραμερίσουν τους σημερινούς φθαρμένους και διεφθαρμένους πολιτικούς η Ελλάδα σε μερικά χρόνια θα σβήσει δυστυχώς από τον χάρτη.

      • Δεν είναι θέμα ηττοπάθειας. Με ευχολόγια και μη ρεαλιστικ αντίληψη δεν πάμε μπροστά. Μακάρι να έχεις δίκιο εσύ.

        • Η τυφλή κομματική ιδιότητα κάποιων τους αφαιρεί την πίστη πως η μόνη ελπίδα για το μέλλον αυτού του τόπου είναι οι νέοι της Ελλάδας, χωρίς εξαρτήσεις από το σάπιο σημερινό πολιτικό κατεστημένο.Υπάρχει πιο ρεαλιστίκ αντίληψη από αυτή που μπορεί να οδηγήσει τους νέους από την αφάνεια κι αδιαφορία στο προσκήνιο και να τους κάνει να πάρουν στα χέρια το τιμόνι της χώρας;;Τόπο στα νιάτα λοιπόν.

      • Κάτι σαν τον Τσίπρα σκέφτεσαι που στα 38 του ήταν πρωθυπουργός ή μήπως ψάχνουμε για 25άρηδες πολιτικούς;

  2. Οι πολιτικοί αλήτες, Νταβατσήδες και τα 11 εκατομμύρια δούλοι, που θέλουν να λέγονται Έλληνες πολίτες, Που οι πρόγονοί τους δίδαξαν τον κόσμο δημοκρατία, πολιτισμό – και ανθρωπιά!
    Πούλησαν την πατρίδα σας, τι θα παραδώσετε στα παιδιά σας δούλοι;;;http://arxaiaithomi.gr/2017/06/23/%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

  3. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ ΕΔΩ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!τι έχουν καταφέρει οι άθλιοι πολιτικοί τα 7 χρόνια που…υπηρετούν τους δανειστές και τα μνημόνια:Στο 35,6% (3.789.300 άτομα) του πληθυσμού της χώρας ανέρχεται o πληθυσμός που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό με βάση τα στοιχεία της Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών 2016 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.http://indobserver.blogspot.gr/2017/06/4_24.html

  4. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ?ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ

    ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.

  5. Το ασύλληπτο γερμανικό τέχνασμα: Έδωσαν δόση και ANFA 21,5 δισ. και δέσμευσαν την Ελλάδα για πλεονάσματα 180 δισ

    Η Γερμανία έδωσε το ελάχιστο, προσέφερε αόριστες υποσχέσεις για το χρέος και έναντι αυτών η Ελλάδα δεσμεύτηκε ότι θα συγκεντρώσει από πρωτογενή πλεονάσματα 180 δισεκ.
    Πραγματικά το γερμανικό σχέδιο είναι ασύλληπτο.Την ώρα που μέρος της ελληνικής κυβέρνησης «πανηγυρίζει» για την επιτυχία του σχεδόν τίποτα στο Eurogroup στις 15 Ιουνίου, αποκαλύπτεται ότι η Γερμανία πήρε 8 φορές περισσότερα από αυτά που έδωσε στην Ελλάδα.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Εhttp://arxaiaithomi.gr/2017/06/23/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83/ΔΩ.

  6. Η Ελλαδα υπο μια στρατιωτικη κυβερνηση θα μπορουσε να σωθη μονη της, εάν τολμουσε να λαβη τα κατωθι μετρα:

    1 Ελεγχομενη σταση πληρωμων των δανειων εντος της ευρωζωνης, η μονομερης σταση πληρωμων είναι θεθνως αναγνωρισμενη, τα ομολογα εντασσονται στην κατηγορια χρηματοοικονικων εργαλειων.
    2 Εκουσια εξοδος της Ελλαδος από την Ευρωζωνη με ταυτοχρονη δηλωση της πτωχευσης της.
    Με τα Capitals Controls ετσι και αλλως βρισκεται με το ένα ποδι εκτος ευρωζωνης….3 Από την αρχη και με την δραχμη ολοι μαζι οι Ελληνες θα εργασθουν σκληρα για την ανορθωση της ελληνικης οικονομιας.4 Με κάθε τροπο η Ελλας οφειλει να απορριψη το σχεδιασθεν τεταρτο Μνημονιο.http://arxaiaithomi.gr/2017/06/21/το-τελοσ-τησ-ευρωπαικησ-αυταπατησ/#more-21951

  7. Τα καθαρματα αυτά κατ’ εντολην του 4ου Γερμανικου Ρα’ι’χ αρχισαν ηδη να καταγραφουν τα περιουσιακα στοιχεια των Ελληνων εντος και εκτος Ελλαδος, ακομη και εκεινων που διαμενουν μονιμα στο εξωτερικο.
    Γνωριζουν, ότι οι Ελληνες πολιτες κατεχουν μεχρι σημερα το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκατοικησης στον κοσμο.
    Και αυτην επιδιωκουν τωρα να ληστεψουν.http://arxaiaithomi.gr/2017/06/21/το-τελοσ-τησ-ευρωπαικησ-αυταπατησ/#more-21951

  8. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.

  9. Σοφά ο ιαπωνικός νόμος περί εθνικότητας δεν προβλέπει υπηκοότητα λόγω γέννησης

    – η απλή γέννηση δεν κάνει Ιάπωνα πολίτη ένα άτομο που γεννιέται στην Ιαπωνία εκτός αν οι γονείς του είναι Ιάπωνες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σοφό διότι απαγορεύει τους λαθρομετανάστες να αγκιστρώνονται στην Ιαπωνία γεννώντας παιδιά.

  10. Στο τέλος μιας εποχής, λοιπόν, όπου ο καπιταλισμός καταρρέει και ο μαρξισμός έχει ιστορικά χρεοκοπήσει, ο Εθνικισμός είναι τα νιάτα του κόσμου, ενός κόσμου που αντιστέκεται στην τυραννία την οποία θέλουν να επιβάλουν. Αυτόν τον Εθνικισμό υπηρετεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είναι ο Εθνικισμός της ο πόθος για μια μεγάλη επιστροφή στα μονοπάτια της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας μας και του Αρχαίου Κλέους.
    Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
    Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή .Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikismos-o-monos-dromos-enantia-sthn-pagkosmiopoihsh-arthro-tou-n.g.-mic#ixzz4kzkEsNkJ

  11. Βιώνουμε το τέλος της Μεταπολίτευσης, τις τελευταίες πράξεις ενός δράματος, που οδήγησε την Πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή, διέλυσε τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, συνέτριψε τα ελληνικά ήθη και κάθε παραδοσιακή αξία. Η Μεταπολίτευση ξεκίνησε με μία εθνική τραγωδία, που απετέλεσε ταυτόχρονα και εθνική προδοσία, χωρίς ποτέ οι προδότες να περάσουν από δίκη και να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Ήταν όμως λογικό να γίνει έτσι, γιατί οι τότε προδότες ήταν παράλληλα και… «σωτήρες». Ήταν οι ίδιοι πολιτικοί που έσπρωξαν την χώρα στην τότε Ε.Ο.Κ. και υποσχέθηκαν στον λαό ευημερία, δηλαδή εύκολο χρήμα και κατανάλωση χωρίς μέτρο. Για να τηρήσουν τις υποσχέσεις αυτές, δανειζόμενοι με τοκογλυφικούς όρους και δημιουργώντας μία τεράστια φούσκα δημοσίου χρέους που δεν είχε προηγούμενο στη διεθνή οικονομική ιστορία.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4kzltI5Fm

  12. Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα , η χώρα σου έχει 5.800.000 λαθρομετανάστες και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν «ρατσιστή» επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών, των δεξιών, των κεντρώων και όλα τα πολιτικά σάπια και προδοτικά παραμάγαζα.
    Στην Έλλαδα 2030 , οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί, όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί… δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;; . .ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ; ; ;
    ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΤΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣhttps://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M https://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M&t=0s ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ ΤΙΤΛΟΣ:ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE
    http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk
    https://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk&t=0s

  13. «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .» Πλάτωνας 427-347 π.Χ

  14. Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

    Απο το «σφαγειο» της Ευρωζωνης εξαιρεθηκαν περαν των Βρεταννων και οι αλλοι πιστοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου (Δανοι, Ισλανδοι, Σουηδοι, Νορβηγοι, Λετονοι) που θα κινδυνευαν να «σφαγιαστουν» και μπηκαν μονο εκεινοι, οι οποιοι προβλεπεται να «σφαγιασθουν».Μπηκαν η φτωχη Ελλαδα, η Πορτογαλια και οι αλλες φτωχες χωρες του νοτου της Ε.Ε. με τα στοιχεια τους «μαγειρτεμενα» απο τις επενδυτικες τραπεζες ιδιοκτησιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.https://klara970.wordpress.com/2017/03/04/%CE%B7-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

  15. Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

    Το ελληνικο δημοσιο χρεος ειναι μια απατη των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.https://klara970.wordpress.com/2017/03/04/%CE%B7-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

  16. Η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά της με τη Συρία, οι πρόσφυγες συρρέουν κατά χιλιάδες στη Συρία!

    «Μόνον ως «κίνηση» απειλή προς την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει επενδύσει στη μεγάλη μπίζνα των «προσφύγων»-μεταναστών μπορεί να εκληφθεί η απόφαση Ερντογάν ν’ ανοίξει τα σύνορα με τη Συρία και χιλιάδες Σύροι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Σύροι πρόσφυγες στην Τουρκία είναι όμηροι της ευρωπαϊκής πολιτικής στο «μεταναστευτικό» κι η σημερινή απόφαση της Τουρκίας σηματοδοτεί κάτι που σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα… sibilla.http://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80/

  17. Θα δεχτεί Η Ελλάδα να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό στρατό, που μόνο ευρωπαϊκός δεν θα είναι, αφού θα λειτουργεί δίπλα με το ΝΑΤΟ και προς όφελος μόνο της Γερμανίας και Γαλλίας!Η Γερμανία και η Γαλλία θέλει να βάλει τους υπόλοιπους ζόμπι Ευρωπαίους να καταναλώσουν Γαλλογερμανικό πολεμικό εξοπλισμό – και όσοι αρνηθούν υπάρχει ο οικονομικός εκβιασμός, Οι Τζιχαντιστές, οι ΜΚΟ, η Τουρκία και άλλα δολοφονικά μισθοφορικά εκτρώματα!Το ΔΝΤ το ελέγχει πλήρως η Αμερική, Ο Μάκρον είναι το παιδί του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, η Γερμανία ελέγχετε πλήρως από την Αμερική, αφού δεν είναι ανεξάρτητο κράτος, αλλά υπό συμμαχική επίβλεψη, τι νόημα έχει αυτός ο ψευδό ευρωπαϊκός στρατός;;;http://arxaiaithomi.gr/2017/06/25/%CE%B7-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ