H. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του «άδικου» μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης (ΒΙΝΤΕΟ)

22
785

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του «άδικου» μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης.

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού για το χωροταξικό τουρισμού, στην οποία απάντησε ο Υπουργός ΥΠΕΝ κ. Σταθάκης Γεώργιος.

Ο βουλευτής τόνισε το κενό που υπάρχει με την έλλειψη χωροταξικού για τον τουρισμό το οποίο θα αποτελούσε βασικό εργαλείο για την αναστροφή του μοντέλου που έχει μέχρι σήμερα εφαρμοστεί.

Ως τώρα, ανέφερε ο Ηλίας Καματερός, επικρατούσε η άποψη ότι τουρισμός ίσον κλίνες με αποτέλεσμα την άναρχη ανάπτυξη, την ανισοκατανομή χωρίς σεβασμό στο περιβάλλον, τον έλεγχο του τουριστικού προϊόντος από τους διακινητές των τουριστών, έχοντας ως συνέπεια να καρπώνονται οι ίδιοι τα κέρδη σε βάρος των τοπικών κοινωνιών. Το πρόβλημα εντείνεται με την λειτουργία των all-inclusive, κι έτσι παρουσιάζεται το φαινόμενο, να αυξάνονται οι αφίξεις και οι αριθμοί, αλλά οι τοπικές επιχειρήσεις να στενάζουν, ακόμα και να κλείνουν.

Ο κ. Υπουργός απάντησε πως εκπονούνται τα χωροταξικά και επισπεύδονται. Όμως πιό σύντομα, μέχρι τέλος Ιούλη, θα έχουν εγκριθεί τα περιφερειακά πλαίσια, ώστε να υπάρχουν αυτά σαν οδηγοί.

Στην δευτερολογία του ο Δωδεκανήσιος βουλευτής τόνισε την ανησυχία του για το μεταβατικό στάδιο μέχρι την έγκριση χωροταξικών για τα οποία θα χρειαστεί χρόνος, σε βαθμό που κινδυνεύουμε να δημιουργηθούν ως τότε μη αναστρέψιμες καταστάσεις, οι οποίες θα υπονομεύουν το νέο μοντέλο «δίκαιης» ανάπτυξης που θέλουμε να διαμορφώσουμε.

Παρ’ όλο που η έγκριση των περιφερειακών πλαισίων που έρχεται σύντομα είναι θετική, εν τούτοις δεν αρκεί και πρότεινε στον υπουργό να πάρει πρωτοβουλίες, επειδή το θέμα είναι πολυπαραγoντικό, ακόμα και για συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ (Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής), ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σε αυτό το μεταβατικό στάδιο.

Κλείνοντας ο κ. Υπουργός, ανέφερε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να δοθεί ο κύριος λόγος στην Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθμού στη διαμόρφωση αυτών των σχεδίων.

Το Γραφείο Τύπου

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Να μην βγάλει τον μισθό με τα Bonus ο γραμματικός του «ΨΗΛΟΥ» Κάπτεν Ηλία του ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου;;; Όλο κάτι θα βρει για να π@π@ρολογεί...

  Σήμερα το menu για τα ζωντανά που ψήφισαν ΣφΥΡΙΖΑ και ΚΑΜΑΤΕΡΟ μιλά γι «ΑΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»… Ζητά κορεσμένες περιοχές για τα 5αστερα ξενοδοχεία για τα μάτια του κόσμου λαϊκίζοντας…. Μετά τα προβλήματα των ομπρελάδων, των ψαράδων των δασικών χαρτών και την νησιωτικότητα που τακτοποίησε ο ΨΕΥΤΗΣ γιαλατζί «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΤΩΡΑ, ανάλαφρος από το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ψήφισε στα τέσσερα, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΨΗΦΙΣΕ, παπαρολογεί και πουλά τοπικά προϊόντα στους τουρίστες ξεχνώντας όμως τα ΑΓΓΟΥΡΙΑ που θα εισπράξει ο τελειωμένος ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος και ο ΣφΥΡΙΖΑ της ψευτιάς και του λαϊκισμού.… Την ίδια στιγμή ξεχνά ότι ξεπούλησε τα αεροδρόμια στους Γερμανούς της FRAPORT…

 2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΔΥΝΑΤΆ, ψήφισες το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έκοψες στους συνταξιούχους, στους άνεργους και στους αδύναμους τον ΠΑΡΆ….

  14 Ιούν 2017 at 22:32:08 Ψήφισες ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ τα μέτρα του «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» 3ου και τώρα του 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, έρχεται ανασχηματισμός και που ξέρεις σε υπάκουα ανθρωπάκια.. μπορεί να βρέξει και άλλα δωράκια. Ψήφισες σαν ζωντανό, σαν λιμασμένος για καρέκλα, δεν πέφτει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση και εσύ παραμένεις βολευτής που ούτε στα όνειρα σου δεν το έβλεπες… Πρόσεξε όμως, με τις πολλές υποκλίσεις με ένα θυμιατό γίνεσαι παπάς και με το στήσιμο στα τέσσερα σαν τετράποδο γίνεσαι ένα άβουλο ανθρωπάκι που χρόνια ξεγελά τον κόσμο παριστάνοντας τον «ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!»…

 3. Φωτιά στην κεφάλα σας ΣφΥΡΙΖΌπληκτοι, σας γέλασε ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ, με ΦΕΣΙ γυρνά, έχει την ΓΡΑΒΑΤΑ έχει για κρέμασμα...

  ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ 4ο και σκληρότερο μετά το 3ο που και αυτό μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις στα λόγια, το ψήφισαν στα τέσσερα… Σας πάσαραν παραδάκι βλάκες για να τα πάρουν πείσω την δόση του Ιούλη οι δανειστές και ξεχάσατε την σκληρή διαπραγμάτευση και τις σκληρές διαπραγματεύσεις που θα ξέσκιζαν τα μνημόνια 1&2 των άλλων… Τώρα κατάλαβα γιατί ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ζητά επιδότηση των αγροτικών προϊόντων και πάνω απ όλα των αγγουριών που θα σας προσφέρει σε αφθονία οι Έλληνες…

 4. Ανεξαρτητοποίηση,λιμάνια,εκκλησίες,Βενζινάδικα,Παροχές υγείας και Οίκους Ανοχής…φυσικά θα βάλουν και διόδια..βρε ελέγξτε τους,τα κλιμάκια που έρχονται να πηγαίνουν με Εισαγγελικό Λειτουργό για έλεγχο.αφήστε τους κουλουράδες και πιάστε τα μεγάλα Ψάρια…Ελέγξτε τα ρεπό των υπαλλήλων που έχουν υπογράψει,τι μπόμπες,αν ακυρώνονται και σε ποιον συντελεστή,τις κρεατομάζες ,τα shows ,τις αποθήκες,τα ωράρια,τις ποσότητες,την αναρχία,τις παραλίες,τα συμβόλαια με τους Διακινητές,τα μερισματικά,αλλά και τις αποδείξεις απ τις ανακατασκευές,τις επιδοτήσεις..Απ την στιγμή που έχουμε Θύματα (γιατί σίγουρα θα κρεμαστούν απ τα χρέη και άλλοι μετά τον …..προχθές),και εφόσον χρησιμοποιούν τις υποδομές του νησιού,αφήνοντας μόνο κ@ράδες,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ!!!!!!!!!

 5. Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΘΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΜΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΩΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΤΕ.ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Η ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΑΠΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ Ε ΑΕΙ ΣΗΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ Ε ΨΕΥΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ

 6. Χρησιμοποιούν τις υποδομές του Κράτους,δηλαδή του ποδηλατόδρομους,που χωρίς φειδώ ,πλουσιοπάροχα, όλοι μάλιστα φωνασκούν να πολλαπλασιαστούν,τους δρόμους,το Αποχετευτικό,το Νοσοκομείο για κάθε ανάγκη (και ξέρω ότι υπάρχουν άπειρες κλήσεις για πλύσεις στομάχου απ τα αμέτρητα ποτά και φαΐ),τις Αρχές με μικροατυχήματα που και αυτά προκαλούνται απ τα ποτά που σερβίρονται ανά δευτερόλεπτο ολημερίς,επίσης επιβαρύνουν τους κατοίκους (μπορώ να σας κατονομάσω 5 άτομα σακατεμένα από μεθυσμένους οδηγούς,που με τέτοιες θερμοκρασίες,κουδουνίζει το κεφάλι τους και επηρεάζονται οδηγητικά),την Ασφάλεια μιας και πολλοί δεν είναι Άγγελοι όπως τους παρουσιάζουν κάποιοι και πίνουν κάνοντας χρήση ουσιών και δημιουργούν προβλήματα σε Ξενοδοχεία-Βραχιόλια και το ΈΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ και γράψτε κάπου την ημερομηνία,ότι οι πνιγμοί θα πολλαπλασιαστούν,(γιατί όλοι γνωρίζετε ότι πολλά αποκρύπτονται εντέχνως)..’αντε και του Χρόνου μας.

  • Και ναι πρέπει να μπει μια τάξη στην Τουριστική Οικονομία του Νησιού.

   Υπήρχαν και παλιότερα κρούσματα σοβαρά με φασαρίες,αλλά τουλάχιστον άφηναν και κανένα φράγκο.Τώρα ακόμα και τα μπαρ στα Εξάρχεια έχουν μπει στο κόλπο του αθέμιτο υπογειου και βρώμικου ανταγωνισμού και στέλνουν ξένους σε Ξενοδοχεία για άγρα!!!!μιλάμε για ένα κωλοχανείο η Κως αυτή τη στιγμή.Τα μαγαζιά για να ανταγωνιστούν το τσάμπα των μεγάλων δίνουν ακόμα και μακαρονάδες Free ,καλά με τις ξαπλώστρες δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει εδώ Παγκόσμια πρωτοτυπία….

 7. Μακάρι να ψηφίζατε αυτά τα νομοσχέδια όπως τα μνημόνια, αλλά δυστυχώς είναι κόντρα στα συμφέροντα των δανειστών μας και θα παραμείνουν μελέτες στα συρτάρια.

 8. Πρέπει να ενδιαφερθείτε ομαδικά,το πρόβλημα της Κοινωνίας είναι ο κατευθυνόμενος Τουρισμός και το All Inclussive.Θα κλείσουν τα πάντα εκτός τα γωνιακά και το Λιμάνι,με την τρίγωνο πλατεία-Εξάρχεια-Παλιά Πόλη.Σας προκαλώ να πάμε μαζί με τα κανάλια στο Λιμάνι απ τις 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.Θα δείτε μαζικό πληθυσμό να φεύγουν με τα πλοία της γραμμής.Αυτοί είναι ετεροδημότες και Αλβανοί-Βαλκάνιοι που δούλεψαν εδώ στα Βραχιολάδικα και ομαδικά αποχωρούν.Πως να στηριχθεί η τοπική Αγορά?Η Οικονομία και φοβάμαι ότι με κάποια τροπολογία η Κυβέρνηση που αγαπά όλους τους ξένους θα επιτρέψει να παίρνουν την ανεργεία τηλεφωνικά και όχι δηλώνοντας παρουσία.Οι περισσότεροι αυτοί εργάτες μένουν σε επιδοτούμενα σπίτια και ενοικιαζόμενα ομαδικά από All Inclussive.Ok,αφήνουν κάποια λεφτά,αλλά μέλημά σας είναι να προσλαμβάνονται υπάλληλοι από διπλανά νησιά,Κάλυμνο,Λέρο,Λειψούς,από Ελλάδα όμως ….ρε γαμώτο,αφού οι ντόπιοι δεν θέλουν (που δεν το πιστεύω)!!!!!!!!!!

  • Ρώτα αυτούς που ψάχνουν προσωπικό τι βρίσκουν (αν το βρίσκουν). Θα σου πει ο άλλος, «μα με 600 ευρώ για 5 μήνες πως θα ζήσω όλο το χρόνο;». Ε να που βρίσκονται οι ετεροδημότες που δέχονται να δουλέψουν με αυτά τα λεφτά στα βραχιολάδικα.

   • Γιατί είμαι …από μέσα και θα σε διαψεύσω και θα σου αναρτήσω στη μούρη ιστορίες αλήθειας ,με ονοματεπώνυμα που θα ντραπείς….Το μόνο που σου λέω είναι ότι αν δεν ξέρεις καλά ,να μην μιλάς γιατί οι αιτήσεις που ..υπάρχουν δημοσιευμένες και παραλαμβάνονται όλο το χρόνο από ετεροδημότες είναι απίστευτα πολλές,αλλά εγώ μιλώ για ειδική αντιμετώπιση Αλβανών!!!! Αυτά για τώρα!!!Αν θες πάμε και ΟΑΕΔ!!!!

    • Υπάρχει μαφία των Αλβανών και δεν μπαίνει άλλος, αλλά υπάρχουν και Κώοι με τρανταχτά ονόματα και από μεγάλες οικογένειες που έγιναν κηπουροί. Πέρνα και καμιά βόλτα κατά τις 11 από τις κεντρικές καφετέριες και πες μου ποιοι πίνουν καφέ όλη μέρα.

   • ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ

    ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!

   • από Ρουμανία, Εσθονία, Πολωνία,Φυρομ, Τσεχία, Μολδαβία,τι είναι;αυτά τα παιδάκια που παίρνουν 300-400 και μενού μέσα, κάνοντας βοηθητικές δουλειές,πως έρχονται;είναι νόμιμοι,κάνουν φορολογικές δήλωση;που φαίνονται;ποιος τους διακινεί;είναι νόμιμη αυτή η μορφή εργασίας;ωγια απάντησε μου εσύ που ξέρεις επώνυμα,να πω και γω επώνυμα τα υπόλοιπα.

 9. Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςς..................απευθείας Διακαναλική ο Τσίπρας....ΜΝΗΜΟΣΙΝΑ,ΤΕΛΕΤΑΙ

  ο ΣΥΡΙΖΑ, (τον άλλο δεν τον αναφέρω,λόγω κάλου) !!!!!

 10. Είστε στη σωστή κατεύθυνση,αλλά πρέπει να συγκαλέσετε Διαδημοτική Ομάδα

  Με όλους ανεξαιρέτως του φορείς,τους τοπικούς Ηγέτες,Αιρετούς και μη…δημοσιογράφους.ΜΜΕ έντυπα και άυλα και να συζητήσετε για την λαίλαπα αυτή….είναι ρεζίλι,εξευτελισμός της Κοινωνίας .να μην υπάρχει θέση άδειας κλίνης στα All Incluss,και η εικόνα του Νησιού και της Οικονομίας να είναι τέτοια…παίχθηκαν πολλά τελικά με τους ‘πρόσφυγες’..μα …πάρα πολλά και θα τα βρούμε μπροστά μας.Όσο για τα δελτία τύπου με αφίξεις,αυξήσεις,αναλύσεις Fraport και του κώλου τα εννιάμερα..να στε υπεύθυνοι τέτοιες ώρες!!!!

 11. Προτείνω διαπλάτυνση των ποδηλατοδρόμων κατά 5 μέτρα ώστε να πιάνουν όλο το πλάτος των δρόμων ,τοποθέτηση λεκανών κάθε 5 μέτρα,ώστε να βγαίνουν απ τα ‘καταφύγια’ τους για να αφοδεύουν άνετα,γιατί δεν φθάνουν οι ατομικές λεκάνες,τοποθέτηση αυτόματων Μηχανημάτων με όλους τους συνδυασμούς ποτών και κοκτέιλ ..για να δροσίζονται..και για την μεταφορά τους…σε όποια στάση Λεωφορείων και προαύλια All Incluss ,συναντάμε τουρίστες με βραχιολάκι οποιουδήποτε χρώματος,αδιαμαρτύρητα να τους κουβαλάμε στις πλάτες μας …σε όποιον προορισμό μας ζητήσουν!!!
  Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα μέτρα σε συνδυασμό με τις λευκές βραδιές,κοκάλα,Θερινά Θεοφάνια,Παγοδρόμια,Αυγουστιάτικες Απόκριες θα φέρουν την …άνοιξη στην Τοπική Αγορά!!!!

 12. ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ …ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΩΝ!!!

 13. Αντι του γνωστου Ιπποκρατικου Οφεως (φιδιου) ,το σημα διαμορφωνεται με το σχεδιαγραμμα του νησιου ,ενα κουταλοπίρουνο ,ενω δεξια του Οφεως ενα Ricardo (μπομπα που τυφλωσε επισκεπτρια Ζακυνθο) και αριστερα τουΟφεως μια… μοσχαρισια….

 14. …είμαστε σε καταστολή και μας ξυπνάνε κάθε φορά ίσα ίσα για να υπογράφουμε και μετά ξανά ύπνο
  μόλις τα δώσουμε όλα θα τραβήξουν και την πρίζα

 15. Ολόκληρη Κοινωνία παρακολουθεί αποχαυνωμένη,υπνωτισμένη,αποσβολωμένη …τα συσσίτια των Μεγαλο-ξενοδόχων Βραχιολάδικων προς τους χλέπουρες…από τας Ευρώπας…Με τιμές αρχηγών Κράτους,ο κάθε μπούφος απολαμβάνει φαΐ και πιοτό μέχρι σκασμού και βγαίνει έξω για ποδηλατάδα…Μόνο ένας από ‘μέσα’ μπορεί να εξηγήσει την ποιότητα του κόσμου που αγωνιούμε όλη τη διάρκεια του χειμώνα να παρέχουμε υπηρεσίες..καλά βρέχει ή μας φτύνουν???και καλά η TUI,THOMSON κ.λ.π. αλλά οι ελεγκτές μας δουλεύουν και από πάνω?Εδώ φτιάχτηκαν φρούρια που τα HOT SPOTS ,είναι ένα τίποτα μπροστά τους…με αντικείμενο τον περίδρομο!~!!!!

 16. ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΜΠΙΡ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ?ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΠΑΓΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.