Τζήμερος: Οι χθεσινές γροθιές αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα (Oι αναρτήσεις του στο Facebook BINTEO)

3
941

Με αναρτήσεις του στο Facebook  δίνει συνέχεια στο επεισόδιο με την Αλεξάνδρα Μπαλού – Ο δικηγόρος μου ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για να δοθεί στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ βίντεο των επεισοδίων, οπότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, αναφέρει σε ανάρτησή του

Χωρίς να έχουν περάσει καλά καλά, 24 ώρες από το πρωτοφανές περιστατικό, που εκτυλίχθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο και το οποίο, θύμισε σε πολλούς, την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη, ο Θάνος Τζήμερος επανέρχεται με αναρτήσεις στο Facebook.

Την ώρα που ο πολιτικός κόσμος της χώρας έχει σπεύσει να καταδικάσει την ενέργεια του περιφερειακού συμβούλου, να χτυπήσει την επίσης περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, ο Θάνος Τζήμερος, επιχειρεί να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα, πραγματοποιώντας μία ανάρτηση στην οποία προκαλεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι χθεσινές «γροθιές» σήμερα υποβιβάστηκαν σε χαστούκι. Αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα. Σα δε ντρέπεστε, αληταράδες».

Σε συνέντευξή του στο STAR, oΤζήμερος είπε ότι «Είμαι θύμα κι όχι θύτης» υποστηρίζοντας ότι τα στελέχη του ΚΚΕ τον απειλούσαν και του έσκισαν το πουκάμισο, επειδή κατέβασε τις αφίσες του ΠΑΜΕ από δημόσιο χώρο. «Είναι και τραμπούκοι και συκοφάντες. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς ανάποδα απ΄ότι περιγράφονται. Μια ομάδα τραμπούκων του ΚΚΕ μου επιτέθηκε στα έδρανα, εκεί που καθόμουν, μετά από ένα 20λεπτο αφότου είχα κατεβάσει τις αφίσες».

«Υπερασπίστηκα το δικαίωμα να έχω αφίσα και αυτός ως θρασύδειλος, με χτύπησε και μου επιτέθηκε 2 και 3 φορές. Συγκρούστηκε και με άλλους περιφερειακούς συμβούλους, που τελικά τον έβγαλαν έξω από το περιφερειακό συμβούλιο», δήλωσε μετά το επεισόδιο η κα Μπαλού.

Σε άλλη ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Τζήμερος γνωστοποίησε ότι: «Ο δικηγόρος μου ήδη ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για να δοθεί στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ βίντεο των επεισοδίων, οπότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ελπίζω να μην έχει προφτάσει τον εισαγγελέα το μακρύ ψαλίδι της Δούρου»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Τι συνέβη χτες στο περιφερειακό Συμβούλιο

Αρχικά, ο Τζήμερος -που αποβλήθηκε εξαιτίας της συμπεριφοράς του από το Περιφερειακό Συμβούλιο- έσκισε αφίσες του ΚΚΕ και, όταν η κυρία Μπαλού αντέδρασε, εκείνος βιαιοπράγησε σε βάρος της και συνέχισε να σκίζει αφίσες, την ώρα που δεχόταν αποδοκιμασίες.

Απολύτως καταδικαστέα χαρακτήρισε σε δήλωσή της την επίθεση σε βάρος της κυρίας Μπαλού η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του, καταγγέλλει «την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου». Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Θάνος Τζήμερος επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση και να εμφανίσει εαυτόν ως θύμα, αντί θύτη, υποστηρίζοντας ότι δεν χτύπησε την κυρία Μπαλού, ενώ, αντίθετα, με την κίνησή του να σκίσει τις αφίσες, «υπερασπίστηκε» τον χώρο της συνεδρίασης ως ακομμάτιστο.

Η κυρία Μπαλού από την πλευρά της, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε «υστερικό φασιστοειδές» τον Θ. Τζήμερο και επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχθηκε.

Η επίθεση σε βάρος της κυρίας Μπαλού έγινε στον προθάλαμο της αίθουσας συνεδριάσεων και η εξέλιξή του επεισοδίου που διαδραματίστηκε μέσα στην αίθουσα καταγράφηκε στο βίντεο που δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα. Σε αυτό εμφανίζεται ο κ. Τζήμερος να σκίζει αφίσα του ΚΚΕ για την απεργία της 17ης Μαΐου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι τέτοιο το ξεβράκωμα που κάνει ο Τζήμερος με τα επιχειρήματα του στα καρογκιοζιλίκια των αριστερών που μόνο με συκοφαντίες και βία μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Είναι ήδη η δεύτερη φορά που του επιτέθονται

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ