Η. Καματερός: Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Live U» (ΒΙΝΤΕΟ – κόντρα με Βαρβιτσιώτη)

3
1024

Η. Καματερός: Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Live U»

Στις προοπτικές που ανοίγονται με τη συμφωνία, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ κυβέρνησης – δανειστών αναφέρθηκε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star (3/5/2017) ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής τόνισε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να βγει επιτέλους η χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Επισήμανε ταυτόχρονα πως τα μηνύματα από το κυβερνητικό έργο είναι ελπιδοφόρα, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπερκάλυψη του στόχου όσον αφορά το πρωτογενές πλεόνασμα. Υπογράμμισε επίσης τη μεγάλη σημασία που δίνει αλλά και τον αγώνα που καταβάλλει η κυβέρνηση για την ανάπτυξη και την  παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Σε σχέση με τα αντισταθμιστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν σημείωσε την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων, τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 26% και για τα φυσικά πρόσωπα από το 22% στο 20%, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα έως 30.000 ευρώ, τη διατήρηση του ελέγχου της ΔΕΗ από το Δημόσιο, καθώς και τη μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη για εισοδήματα έως 700 ευρώ.

Η κυβέρνηση μέσα από δυσκολίες προσπαθεί και τα καταφέρνει να ανακουφίζει τα χαμηλότερα και πιο ευάλωτα στρώματα του πληθυσμού, κατάληξε ο Ηλίας Καματερός, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων τις μεγάλες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα της Υγείας, καθώς και στις μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές της πλειοψηφίας των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Ηλία Καματερού μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω link (από το 1:20:32)

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΡΞΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.