Ηλίας Καματερός: Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

19
1115

Ηλίας Καματερός: Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Στην ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» (Τρίτη 4 Απριλίου) ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Ηλίας Καματερός, για να συζητήσει θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, αναφερόμενος σε ζητήματα της διαπραγμάτευσης και πιο συγκεκριμένα στο αίτημα του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου, σημείωσε πως όλοι αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα βάρη που σηκώνει ο λαός μας και πως γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ξεφύγει η χώρα μας από την κρίση και τα μνημόνια που μας οδήγησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα εάν συνέχιζαν να κυβερνούν τη χώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…Τη συμφωνία που αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε το καλοκαίρι του 2015 τη φέραμε στον λαό, ο οποίος μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση του τόπου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Καματερός.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον συνομιλητή του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Καραγκούνη, επισήμανε πως «καλύτερη η απειρία της κυβέρνησής μας από την εμπειρία άλλων», με προφανή στόχο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά την προσπάθεια της ΝΔ να δείξει με αστήρικτες καταγγελίες πως όλοι όσοι υπηρετούν το πολιτικό σύστημα είναι ίδιοι, χαρακτήρισε ως άδικη και επικίνδυνη για το σύνολο του πολιτικού κόσμου την προσπάθεια αυτή.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η κυβέρνηση και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με όσους πολιτικούς φορείς άσκησαν κυβερνητική εξουσία τα τελευταία 40 χρόνια και των οποίων στελέχη εμπλέκονται σε λίστες και σε ιστορίες διαπλοκής και διαφθοράς.

Στο τέλος της τοποθέτησής του ο Ηλίας Καματερός ανέφερε πως «Δεν κυβερνήσαμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια που χιλιάδες νέοι άνθρωποι μετανάστευσαν στο εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον».

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Ηλία Καματερού, από 1 53΄35΄΄.

http://www.antenna.gr/minisites/kalimera-ellada/watch/kalimera-ellada-04-04-2017

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα λαθη των αλλων ομως σε καμια περιπτωση δεν δινουν το δικαιωμα στο κομμα σου να κανει το ΟΧΙ ναι και απο το θα καταργηθουν τα μνημονια και το βασικο μισθος 750ευρω το 1/3 του λαου να μην εχει τα βασικα μεσα διαβιωσης συνεπως μας εξαπατησατε χειροτερα απο απο τους 2 προηγουμενους γιατι αν μη τι αλλο ειχατε υποσχεθει οτι δεν θα εισθε σαν αυτους, αποδειχθεικατε ομως ΤΡΑΓΙΚΟΙ για την χωρα.-

    • Κατάντησε ο Μαυρογιαλούρος μαϊντανός στα σαβουροκάναλα της διαπλοκής. Όμως δεν ξεπέρασε τον Σαντορινιό...

      Μόνο στην Μπέλα Βίστα δεν τολμά να πάει και να κυκλοφορήσει χωρίς φόβο στην πόλη και τα χωριά τώρα που οι αλανιάρες πούλες άρχισαν να γεννάνε αυγά.

    • Ακόμα περιμένουμε μια απάντηση, μέσα στους 25 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ «13η ΣΥΝΤΑΞΗ» είναι και 2 Δωδεκανήσιοι του ΣφΥΡΙΖΑ;;;

      … Εκτός από τα ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ που μοιράζει η βουλή από το παραδάκι των φορολογούμενων ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΠΙΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 850 Ευρώ από το ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ;;;; ΜΟΥΓΚΑ στην στρούγκα το γραφείο δηλώσεων του ΨΗΛΟΥ Κάπτεν Ηλία που μας πρήζει με την παρουσία του μαϊντανού στα βοθροκάναλα της διαπλοκής…

  2. τα λαθη των αλλων ομως σε καμια περιπτωση δεν δινουν το δικαιωμα στο κομμα σου να κανει το ΟΧΙ ναι και απο το θα καταργηθουν τα μνημονια και το βασικο μισθος 750ευρω το 1/3 του λαου να μην εχει τα βασικα μεσα διαβιωσης συνεπως μας εξαπατησατε χειροτερα απο απο τους 2 προηγουμενους γιατι αν μη τι αλλο ειχατε υποσχεθει οτι δεν θα εισθε σαν αυτους, αποδειχθεικατε ομως ΤΡΑΓΙΚΟΙ για την χωρα.-

  3. ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΚΛΠ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ

    ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ.ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  4. οι συριζαίοι: «Παράγει αποτελέσματα» ο νόμος Παρασκευόπουλου που έχει αποφυλακίσει όλους τους εγκληματίες! 1

    Δεν έχει όριο η αναλγησία ή η ανοησία των κυβερνώντων, οι οποίοι κάνουν οτιδήποτε δυνατό ή αδύνατο προκειμένου να επιφέρουν ακόμα περισσότερα δεινά στην δοκιμαζόμενη Ελληνική Κοινωνία, δηλώνοντας παράλληλα υπερήφανοι για τα «ανδραγαθήματά» τους.
    Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο «νόμος Παρασκευόπουλου» περί της αποσυμφορήσεως των φυλακών, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα βγάλει στο δρόμο στυγερούς εγκληματίες, κυρίως αλλοδαπούς, και έχει προκαλέσει έκρηξη στην εγκληματικότητα.
    Ουκ ολίγες οι φορές κατά τις οποίες ένα έγκλημα τελείται από έναν ευεργετημένο του εν λόγω νόμου. Τελευταίο παράδειγμα οι δράστες του χθεσινού περιστατικού στο Π. Φάληρο.
    Επί αυτού του νόμου, λοιπόν, ο Κοντονής δήλωσε ότι «θα παραταθεί», αφού «παράγει αποτελέσματα», με μόνη υποσημείωση να εξετασθούν δύο συγκεκριμένες κατηγορίες για μη αποφυλάκιση. Αυτές αφορούν βιαστές αλλά και ορισμένα εγκλήματα ανθρωποκτονιών.
    Γη καλεί συριζαίους! Ακούνε οι συριζαίοι;

  5. οι συριζαίοι: «Παράγει αποτελέσματα» ο νόμος Παρασκευόπουλου που έχει αποφυλακίσει όλους τους εγκληματίες! 2

    Δείτε μερικές μονάχα πολύ πρόσφατες περιπτώσεις που ο εν λόγω νόμος «παρήγαγε αποτελέσματα»:
    Πέθανε η 80χρονη που ξυλοκόπησε ο νιγηριανός εγκληματίας, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με νόμο του Σύριζα
    Ιδού ο νιγηριανός που βασάνισε τουλάχιστον 14 ηλικιωμένες γυναίκες – Τον είχε αποφυλακίσει ο Σύριζα!
    Ο Σύριζα αποφυλάκισε τον αφγανό δολοφόνο, αφού πρώτα η ΝΔ τον βάφτισε… “ανήλικο” (!!!) και μείωσε την ποινή του
    Ο αφγανός που βίασε και σκότωσε την 19χρονη Γερμανίδα, είχε πετάξει στον γκρεμό 20χρονη Ελληνίδα στην Κέρκυρα! Τον αποφυλάκισε ο Σύριζα
    Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: Γεωργιανός της “αποσυμφόρησης” των φυλακών ο φονιάς του κοσμηματοπώλη στην Θεσσαλονίκη
    Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα

  6. ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ – ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

    Η μητέρα του 42χρονου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνοντας τα εξής:
    «Δεν έχουμε καμία σχέση και μας ανακατεύουν… Είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή του κυρίου Μιχαλολιάκου… Ούτε κρύφτηκε, ούτε τον κρύψαμε. Η καφετέρια δεν έχει καμία σχέση. Ούτε το παιδί μου έχει ανάμειξη από όσο γνωρίζω» είπε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια θα κινηθεί δικαστικά.
    «Έχουμε κάμερα, δεν έγινε τίποτα απολύτως», υποστήριξε η ίδια, τονίζοντας ότι παρά τα όσα λέγονται, στην καφετέρια τους δεν υπήρχε κόσμος!
    «Δεν ήταν στη συμπλοκή ο γιος μου. Ήταν στο γραφείο στη δουλειά του. Δεν ξέρω γιατί τον κατηγορούν. Υπάρχει ένας ανέντιμος πόλεμος, μας βάζουν γκαζάκια, μας καταστρέφουν… Ο γιος μου δεν κρύφτηκε πουθενά», πρόσθεσε η ίδια, λέγοντας πως δεν έχει μιλήσει ακόμη με το παιδί της, ούτε είδε την σύλληψη του.
    unpolitical.gr

  7. ΠΡΟΒΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ… ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 1

    Μετά από το κλείσιμο δρόμου στους πολίτες της Λέσβου, τα καθοδηγούμενα από το «αλληλέγγυο» αληταριό –που πολύ τους… αγαπάει, αλλά δεν τους παίρνει σπίτι του- «προσφυγάκια» έκαναν «διαδήλωση» ζητώντας να φύγουν από την Λέσβο.Την ίδια στιγμή, κάποιοι εξ’ αυτών άρχισαν να καταστρέφουν τους χώρους του hot spot –τους οποίους χρυσοπλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι- με αποτέλεσμα να γίνει επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ. Ακολούθησε πετροπόλεμος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο κεφάλι!
    Τυχαία η «κινητικότητα» που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Μόρια; Δεν νομίζουμε! Κάτι ετοιμάζουν τα καθάρματα οι «αλληλέγγυοι» και βάζουν μπροστά τους δυστυχείς!

  8. ΠΡΟΒΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ… ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 2

    Μετά από το κλείσιμο δρόμου στους πολίτες της Λέσβου, τα καθοδηγούμενα από το «αλληλέγγυο» αληταριό –που πολύ τους… αγαπάει, αλλά δεν τους παίρνει σπίτι του- «προσφυγάκια» έκαναν «διαδήλωση» ζητώντας να φύγουν από την Λέσβο.Την ίδια στιγμή, κάποιοι εξ’ αυτών άρχισαν να καταστρέφουν τους χώρους του hot spot –τους οποίους χρυσοπλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι- με αποτέλεσμα να γίνει επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ. Ακολούθησε πετροπόλεμος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο κεφάλι!
    Τυχαία η «κινητικότητα» που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Μόρια; Δεν νομίζουμε! Κάτι ετοιμάζουν τα καθάρματα οι «αλληλέγγυοι» και βάζουν μπροστά τους δυστυχείς!

  9. Εάν με αφορμή τα νέα εξοντωτικά μέτρα της κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου ξεσπάσει κρίση στην πλειοψηφία της Βουλής, τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα πάμε για εκλογές, αλλά μπορεί και σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Στην περίπτωση αυτή θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα διαδικασία των διερευνητικών εντολών.

    Μέχρι πριν λίγες ημέρες τρίτο κόμμα σε κοινοβουλευτική δύναμη στην Βουλή ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία στην πραγματικότητα και παραμένει τρίτο κόμμα. Μετά την ανεξαρτητοποίηση ενός βουλευτού και την μεταγραφή του Ιλχάν Αχμέτ στο ΠΑΣΟΚ, η εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως θα δοθεί στο… ΠΑΣΟΚ! Στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο προωθούν με κάθε τρόπο οι “νταβατζήδες” της δημόσιας ζωής και το θέλουν σαν έναν ελεγχόμενο “μπαλαντέρ” της πολιτικής εξουσίας…
    Τα συμπεράσματα δικά σας…
    Κοινωνικός Εθνικισμός

  10. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσής τους, κάποιοι θερμόαιμοι άρχισαν να κάνουν ζημιές στους χώρους του hotspot, με αποτέλεσμα να γίνει άμεση επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ, για να επιβάλλουν την τάξη, σύμφωνα με το lesvosnews.gr. Μερικοί από τους μετανάστες συνέχιζαν να κάνουν ζημιές και άρχισαν να πετροβολούν τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του lesvosnews.gr, τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας αστυνομικός, ευτυχώς ελαφρά. Αυτή την ώρα στο Κέντρο της Μόριας επικρατεί ηρεμία.

  11. ΤΟ 49 ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟ 81 ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΑΝΤΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ