Δ. Γάκης: Ενημέρωση για Eιδική Συνεδρίαση της Βουλής για Ενσωμάτωση Δωδεκανήσου (Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν…)

0
519

Ενημέρωση για την Eιδική Συνεδρίαση της Βουλής για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου και την ανακήρυξη του 2017 ως «έτους Δωδεκανήσου»

***

Η Βουλή των Ελλήνων θα τιμήσει σε Ειδική Συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα, την Τετάρτη 1η Μαρτίου. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα ληφθεί απόφαση για την ανακήρυξη του 2017 ως «έτους Δωδεκανήσου».

Στη συνεδρίαση θα λάβει το λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ενημερώνουμε, ότι όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ειδική Συνεδρίαση της Βουλής, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη, από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου μέχρι Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και να δηλώσουν συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στα θεωρεία της Αίθουσας Συνεδριάσεων Ολομέλειας της Βουλής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Αθήνα: +210 3675820, Ρόδος: +22410 25050

Ώρες: 10.00-14.00

Ε-Mail: [email protected]

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.