Η. Καματερός: Ρυθμίσεις για αυθαίρετες κατασκευές σε λιμενικές ζώνες & μεταφορά επιβατών με ημερόπλοια

14
977

Η. Καματερός: Ρυθμίζονται ζητήματα σχετικά με τις κατασκευές σε λιμενικές ζώνες και μεταφοράς επιβατών με ημερόπλοια

Με το σχέδιο νόμου «Ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις» που αναρτήθηκε για διαβούλευση, ρυθμίζονται μεταξύ άλλων και τα παρακάτω ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας:

 1. Δίδεται προθεσμία 2 ετών για τις αυθαίρετες κατασκευές σε ζώνες δικαιοδοσίας των Λιμενικών Ταμείων, ώστε να προσαρμοστούν σε μελέτες που θα εκπονηθούν.

 2. Προβλέπεται η δυνατότητα μεταφοράς επιβατών μιας διαδρομής με τα τουριστικά ημερόπλοια.

Λύνονται έτσι πάγια προβλήματα των νησιών μας που δημιουργούνται είτε με τις αυθαίρετες κατασκευές σε λιμενικές ζώνες είτε για την ενδονησιωτική επικοινωνία.

Η εφαρμογή της νησιωτικής πολιτικής μέσα από το Υφυπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής έχει αρχίσει.

Και θα έχει συνέχεια, και μάλιστα σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δεκαετίες τώρα στα νησιά μας.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  • Έτσι βγάζουν τα λεφτά τα λαμ@για του ΣφΥΡΙΖΑ, 4,5 εκατομμύρια ευρώ για 150 ΛΑΘΡΟ....

   Το ποιο ακριβό 5***** ξενοδοχείο 150-200 κλινών δεν θα στοίχιζε για την κατασκευή του περισσότερο από 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με την επίπλωση και τον εξοπλισμό του. Τα συμπεράσματα δικά σας.

   • Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ να φτιάξει ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ…

    Ετοιμάζεσαι κομπλεξικέ βολευτή (λόγω και των 150 σταυρών που έπαιρνες σαν υποψήφιος «Δήμαρχος;;;») να καταστρέψεις εντελώς τον τουρισμό … Πληρώνουμε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων ΤΑΣΙΑΣ-ΣφΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε ότι τα νησιά μας έκτιζαν σαράντα χρόνια, με τις ηλίθιες επιλογές τους, προσκαλούσαν σαν ΚΡΑΧΤΗΣ τους ΛΑΘΡΟ να έρθουν στην Ελλάδα «της αριστερής αλληλεγγύης τύπου Κάπτεν Ηλίας , Μόριας, Χίου, Ελληνικό, Ιδωμένης», προσκαλώντας τους να έρθουν ελεύθερα κατά χιλιάδες… Τώρα ετοιμάζεται ο «ΨΗΛΟΣ» Κάπτεν Ηλίας να καταστρέψει ότι απέμεινε από τον Τουρισμό και την οικονομία της Κω…..

  • Για το παραδάκι βρε γαμώτο, 4,5 εκατομμύρια θα φάνε οι συνέταιροι των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για στρατόπεδο φυλακή 150 ΛΑΘΡΟ.

   ΚΑΜΑΤΕΡΕ, ποιοι εργολάβοι του ΣφΥΡΙΖΑ θα μοιραστούν το παραδάκι;;; Ποιες ΜΚΟ του ΣφΥΡΙΖΑ χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο ΘΑ ΡΟΥΦΑΝΕ το παραδάκι της Ευρώπης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ;;;

  • Ξύπνησε η «ψηλή », τώρα λέει ότι την φτάνει ένα, δεν θέλει και φυλακή... . Σου λέει τα ίδια θα εισπράττω...

   Δεν τα κατάφερες βρε Ηλία να την ταΐσεις λίγο ακόμα κουτόχορτο για αναχώρηση των ΛΑΘΡΟ σε 72 ώρες; Οι άλλοι οι ξερόλες του ΕΒΕΔ, φανατικοί Νεοδημοκράτες και αυτοί, δεν θα στηρίξουν τους γιαλατζί αριστερούς της αλληλεγγύης μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στον ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Και ο γραφικός Περιφερειάρχης, ο ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ με το όνομα θα στηρίζει πάντα τις αποφάσεις του ΣφΥΡΙΖΑ για να έχει ασυλία η ΡΟΔΟΣ στο προσφυγικό;;;;;;

 1. ΚΑΜΑΤΕΡΕ 4.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΑΙΩΝ. ΑΛΛΑ

  4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΕΞΙ 6.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!! ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΤΕ ΜΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  • Το ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ-ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΘΡΟ και η Επέκταση του Hot spot ΈΡΓΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο Πυλί...

   ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 2.500 οι ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ- ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ στο Αμανιού, ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ… Μέρος της επέκτασης γίνεται ΚΛΕΙΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΤΑΧΑΟΥ για εγκληματικά στοιχεία και όχι τύπου ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ. Οι μη παραβατικοί ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ… Τα βράδια ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ με όσα ακούν να γίνονται στα άλλα νησιά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Γέμισε η πόλις Πακιστανάκια και Αφγανάκια, θα κλέβουν για να φάνε, θα ορμάνε σε γυναίκες .Θα αρχίσουν πάλι να στήσουν σκηνές στα πάρκα και στην πρώτη εξέγερση τους ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και για το 2017. Θα καταλάβει η εξαπατηθήσα από τον ΣφΥΡΙΖΑ πρόεδρος των ξενοδόχων και τα ζωντανά του ΕΒΕΔ που το παίζουν Νεοδημοκράτες τι κατάφεραν και θα κάνουν έστω μια διαμαρτυρία για τα μάτια του κόσμου κατά της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;;;;

  • Βρε σαλεμένοι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ, οι νησιώτες ζητούν να μεταφερθούν οι ΛΑΘΡΟ και όχι να τους φυλακίσετε στα νησιά...

   Ανθρωπάκια σαν την ΤΑΣΙΑ, τον Κάπτεν Ηλία ΚΑΜΑΤΕΡΟ τους προσκάλεσαν, ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ και ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και ο συγΚΑΜΕΝΟΣ τους εγκλώβισαν στα νησιά και με ευχολόγια ο τουρισμός και η οικονομία των νησιών δεν ανακάμπτει.

 2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR - ΜΟΛΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

 3. Οταν δεν θα εχουν μεινει τουριστες απο την συνεχιζομενη μετατροπη του νησιου σε ενα απεραντο hot spot να δω τι θα γινουν οι υποδομες αλλα και τα ξενοδοχεια!!
  Οτι εγιναν και οι βιομηχανιες στη θρακη. Φωλιες για τις κουρουνες!

 4. ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΩΟΙ ??
  ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ, ΣΒΗΝΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
  ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ, ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ?
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΨΕΥΤΕΣ.

 5. «Έχουμε βεβαίως αυτή τη στιγμή στην ευρωζώνη ένα πρόβλημα με την αξία του ευρώ. Η ΕΚΤ έχει μια νομισματική πολιτική που δεν βασίζεται στη Γερμανία, αλλά είναι μάλλον προσαρμοσμένη σε χώρες από την Πορτογαλία μέχρι τη Σλοβενία ή τη Σλοβακία. Αν εξακολουθούσαμε να έχουμε το γερμανικό μάρκο, θα είχε ασφαλώς διαφορετική αξία απ’ ό,τι έχει αυτή τη στιγμή το ευρώ. Όμως πρόκειται για μια ανεξάρτητη νομισματική πολιτική επί της οποίας δεν έχω καμιά επιρροή ως Γερμανίδα καγκελάριος».
  Οι «περίεργες» αυτές δηλώσεις ερμηνεύθηκαν ποικιλοτρόπως, αλλά κανένας δεν έπιασε το νόημα. Πρόκειται για το “Plan B” των κυρίαρχων κύκλων της Ευρώπης, που θα εφαρμοστεί αν και όταν υπάρξει πρόβλημα εξόδου από το ευρώ, με μία ή με σειρά από χώρες. Στην περίπτωση αυτή, τα ευρώ θα γίνουν… δύο: ένα των ανεπτυγμένων χωρών του βορρά (Γερμανίας, κ.λπ.) κι ένα των φτωχών χωρών του νότου και της ανατολής! Το ένα θα είναι ισχυρό νόμισμα και το άλλο… γιο-γιο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ