ΣΥΡΙΖΑ Β. Δωδ/σου: Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά με τους πολίτες στηρίζει την κοινωνία

24
891

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, γνήσιο τέκνο της ελληνικής κοινωνίας, συζητά ανοιχτά και με θάρρος τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών. Αγωνίζεται και βρίσκει λύσεις παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβάλλει οι δανειστές στους οποίους μας παρέδωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε και η ανοιχτή εκδήλωση στην Κω με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, παρουσία των βουλευτών Δημήτρη Γάκη και Ηλία Καματερού.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης δύο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο υπουργός αναφέρθηκε στο μέχρι σήμερα έργο για την ανάταξη της χώρας και την προστασία των αδύναμων πολιτών.

Ιδιαίτερα στάθηκε όμως στα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας και στην σταθερή προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με επίκεντρο τις δυνάμεις της εργασίας, την επαναθεμελίωση του κοινωνικού κράτους και την εδραίωση της κοινωνικής συνοχής.

Τόνισε το έργο που έχει παραχθεί και συνεχίζεται στον τομέα της οικονομίας, τις αλλαγές στα εργασιακά, τη μείωση της ανεργίας με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την προσπάθεια για την εφαρμογή ουσιαστικής νησιωτικής πολιτικής, τη διαχείριση του προσφυγικού. Παράλληλα επισήμανε τις δυνατότητες που παρέχει ο νέος Αναπτυξιακός νόμος για την προσέλκυση επενδύσεων, την αύξηση των εξαγωγών και τη δημιουργία φιλικότερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Τέλος, ο υπουργός σημείωσε με έμφαση την ανάγκη ευρύτερων συναινέσεων στη βάση της υπευθυνότητας ενός εκάστου και την αναγνώρισης της προόδου που έχει συντελεστεί στην οικονομία.

Οι βουλευτές Ηλίας Καματερός και Δημήτρης Γάκης στις τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν την αναγκαιότητα χάραξης αναπτυξιακού σχεδίου ανά νησί και τόνισαν τη στήριξη, με το δικό τους θεσμικό ρόλο, στα ζητήματα που έχουν σχέση με τη νησιωτικότητα και την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών. Αναφέρθηκαν στην ίδρυση αρμόδιου υφυπουργείου, την αναστολή αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ, τα κίνητρα παραμονής δημοσίων υπαλλήλων και στελέχωσης υπηρεσιών, τη βελτίωση στους τομείς υγείας και παιδείας, ενώ τέλος έκαναν αναφορά και στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Νίσυρο, οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης.

Ο πλούσιος διάλογος που διεξήχθη, με τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων και πολιτών, ανέδειξε την αγωνία όλων για τη βελτίωση των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών αλλά και τις προσδοκίες τους από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη του υπουργού, των βουλευτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κω στο Νοσοκομείο της Κω. Τον υπουργό υποδέχθηκε ο Αν. Διοικητής Νεκτάριος Γεωργαντής ο οποίος και τον ενημέρωσε για την υφιστάμενη κατάσταση στο νοσοκομείο και γενικότερα για θέματα του τομέα υγείας στο νησί μας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε τόσο το αναβαθμισμένο επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας όσο και οι δυνατότητες για επιπλέον βελτιωτικές κινήσεις.

Γραφείο Τύπου

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΣφΥΡΙΖΑ δάσκαλε δεν συζητά με τους πολίτες που εξαπάτησε και δεν στηρίζει την κοινωνία που φτωχοποίησε.

    Αμολύθηκαν όλοι οι υπουργοί στα νησιά μπας και συναντήσουν κανένα που τους ψήφισε αλλά βρίσκουν μόνο Λιμενικό, αστυνομία και φορείς γλάστρες…

    • ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ όπως θα έπρεπε, γιορτάζουν οι φασιστοαριστεροί 2 χρόνια ΨΕΥΤΙΑΣ η κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

      Γιορτάζουν τα μνημόνια που δεν έσκισαν αλλά ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΡΙΤΟ στα τέσσερα, την ΤΣΟΝΤΑ από την 13η σύνταξη, τις επικουρικές που πετσόκοψαν, το αφορολόγητο που αντί για 13.000 που έταξαν πάει στα 5.000, το ΕΚΑΣ που τσεκούρωσαν και καταργούν, τον ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ λόγω νησιωτικότητας και που μερικοί σαν τον συγΚΑΜΕΝΟ και τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ απειλούσαν την κυβέρνηση ότι θα την έριχναν κιόλας, την μείωση μισθών και συντάξεων, μείωση στις αναπηρικές, μείωση των επικουρικών συντάξεων, αύξηση της φορολογίας εισοδήματος και των ασφαλιστικών εισφορών στους μικροεπαγγελματίες και την μετανάστευση 500.000 νέων επιστημόνων και ανέργων νέων. Καταστρέφουν όσο κάθονται στην καρέκλα με το μέλι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία όλη.

  2. Ζουν σε εικονική πραγματικότητα οι γιαλατζί φασιστοαριστεροί, αντί να σκίζουν τα μνημόνια ψηφίζουν στα τέσσερα νέα μνημόνια, ..

    Αντί να απολογηθούν για τα δύο χρόνια με ΨΈΜΑΤΑ, ΛΑΪΚΙΣΜΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ πουλάνε ακόμα ψεύτικες ελπίδες πριν πάνε στον αγύριστο.

  3. Απο τον Καποδίστρια μέχρι τον Σαμαρά μόνο ο ΤΣΙΠρΑΣ και ο ΣφΥΡΙΖΑ ξεπούλησαν όλη την κρατική περιουσία για 100 χρόνια.

    ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    • Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και ο ΣφΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ

      ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ και βάλε, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ της ΤΡΟΪΚΑΣ κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας. Οι δανειστές μας έχουν δικαίωμα παράτασης της σύμβασης… Ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠρΑ, του πρωθυπουργού των δοσίλογων της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΚΤΗΡΙΑ σαν την 80 ΑΤΕ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ( Γιαννάκη Ζερβέ η κατάληψη;;;) , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ, όπως και ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΜΟΝΟ για 40 εκατομμύρια ευρώ για την καρέκλα της εξουσίας. Πράγματι, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ οι γιαλατζί αριστεροί, οι ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ …

  4. Καλα εσυ ρε μ@λ@κ@ φασιστομουτρο καθεσε 1.30 ωρα την νυκτα και περιμενεις να γραψει κατι ο Συριζα για να αμολησειςτις εμετικες αηδιες σου.??? Αρρωστε !!!!

  5. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ HOT SPOT[TO ΗΟΤ SPOT ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;]

  6. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ .ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !!ΑΠΟ CIA!!!

    Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι Πρόεδρος του Levy Economics Institute, καθηγητής στο Bard College στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και ερευνητής στο Ινστιτούτο Εργασίας.
    Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες του σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως το Journal of Economic Issues, European Journal of Political Economy, Review of Political Economy, Challenge, κ.ά. και σε βιβλία, και έχει παρουσιάσει τις εργασίες του σε διεθνή επιστημονικά και τραπεζιτικά συνέδρια.
    Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επιτροπών του Κογκρέσου Αμερικής και διακεκριμένος επισκέπτης καθηγητής της Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών στην Σαγκάη, Κίνας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Columbia και κάτοχος MA και PhD στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο New School for Social Research, ΗΠΑ.Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/742763/anasximatismos-neos-ypoyrgos-anaptyxis-o-dimitris-papadimitrioy#ixzz4WcSwx1qJ

  7. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΗΤΑΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ!!!!ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΕΧΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!!!Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!!!ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.και η γυναικα του υπουργου οικονομικων ειναι υπουργος της κυβερνησης συριζα!!! και αυτην ηρθε απο αμερικη!!!πολλους αριστερους κουμουνιστες με δεξιες τσεπες εχει η αμερικη!!!!πολυ φτωχεια στο αμερικα!!ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΦΟΥΣ? Η ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΩΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ?

  8. ν δεν αυξήσουμε τους φόρους θα μας διώξουν από την Ευρώπη.

    Αν δεν μας πάρουν τα σπίτια και ότι άλλο έχουμε, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν βγούμε σύνταξη στα 80 μας, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν δώσουμε όλους τους ενεργειακούς μας πόρους, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν πάρουν όλες τις παραλίες σε όλη την Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν πουληθούν τουλάχιστον τα μισά νησιά, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στα 200 ευρώ θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν συνεχίζει ο Έλληνας να τρώει επτά ημέρες την εβδομάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν απολυθούν γιατροί δικηγόροι εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί… θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν διαλυθούν εντελώς όλες οι υποδομές στην Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.

  9. Αν δεν δηλώσουμε πλήρη υποταγή στις τράπεζες θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν κλείσουν και δεν εξαφανιστούν όλες οι υποθέσεις κλοπής και απάτης θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν διαγράψουμε τα όσα μας χρωστάνε και μας κλέψανε θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν όλες οι επιχειρήσεις δεν πουληθούν ή δεν φύγουν ή δεν κλείσουν θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν οι αγρότες δεν αλλάξουν επάγγελμα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν ξεριζωθούν όλες οι ελιές και όλα τα αμπέλια θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν δεχθούμε το άυλο χρήμα, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν βάλουμε συρματοπλέγματα κατά μήκος του… Αιγαίου θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν γκρεμιστούν όλες οι εκκλησίες σε όλη την επικράτεια θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν η Ελλάδα επιμένει στην Ιστορία της, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.

  10. Αν όλοι οι νέοι κάτω των 35 ετών δεν φύγουν από την Ελλάδα θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν η Τουρκία δεν συμμορφωθεί και συνεχίζει να στέλνει καραβάνια τους εποίκους, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν οι Έλληνες δεν σταματήσουν εντελώς να κάνουν παιδιά, θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Αν δεν φύγουν οι Ελληνες από την Ελλάδα ή αν δεν πεθάνουν θα μας διώξουν από την Ευρώπη.
    Συμπέρασμα και δίλημμα. ή η Ελλάδα ή η Ευρώπη.

    ΆΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΥΡΏΠΗ

  11. ο δημοκρατικος λαος δεν συνομιλει με Υποτακτικους Και Τσιρακια του Soros. αποδειξατε στην πραξη ποιους προσκυνατε

  12. Πρώτη ξανά ανάμεσα στις χώρες του ευρώ βρίσκεται η Ελλάδα όσον αφορά την ανεργία σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat.
    Συγκεκριμένα την ώρα που η ανεργία στις 19 χώρες της Ευρωζώνης τον Δεκέμβριο ήταν στο 9,6% (έναντι 9,7% το Νοέμβριο), στην Ελλάδα η ανεργία ήταν στο 23%.
    Η χώρα μας έχει το θλιβερό προνόμιο και άλλης μιας πρωτιάς καθώς διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό των νέων ανέργων (44,2%) ενώ ακολουθούν Ισπανία (42,9%) και Ιταλία (40,1%).
    Στον αντίποδα από την Ελλάδα το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας καταγράφεται στην Τσεχία (3,5%) και τη Γερμανία (3,9%).

  13. τον πουλο αριστεροφασιστες το μονο που σας νοιαζει ειναι οι ισλαμιστες που μας φορτωσατε και οι ΜΚΟ σας.ολα τ αλλα θα τα δειτε λιαν συντομως μπροστα σας

  14. ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΑΙΖΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ?ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

  15. ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ?ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΛΑΛΑΚΕΣ?ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΟΛΜΑΤΕ?

  16. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΦΟΡΟΚΛΕΒΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ

  17. ΒΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ.ποιος σας ειπε οτι οι ευρωπεη εχουν λεφτα και μας δινουν?

    το τυπογραφικο μηχανημα με χαρτι και μελανι εχουν και τυπωνουν χαρτονοσμισματα και μας κοροιδευουν.!!!!.εχουμε και εμεις στο χολαργο στο νομισματοκοποιειο εχει και σταση του μετρο εκει.αλλα ποιος θα το βαλει μπρος?

  18. ……μας έχει εντυπωσιάση η ρητορική σου δυνότητα και η βαθιά πολιτική σου σκέψη, που μόνο ο μέντορας σου ….. του οποίου είσαι και πολιτικό παιδί θα την καταλάβαινε, μετά από την κατανάλωση βέβαια 3 μπουκαλιών ουίσκι

  19. Καματερέ πάρε τα Κουβαδομπουζουκάκια σου και άδιαζέ μας τη γωνιά, σας έχει σιχαθεί το νησί από την ανικανότητά σας, αλλά τη περιμένεις από τα κολλητάρια του Σούρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ