ΝΔ Κω: ο κ. Καματερός δεν καταλαβαίνει ή δεν θυμάται; Θα του τα θυμίσουν γρήγορα οι πολίτες

3
251

 

Για άλλη μια φορά η κωακή κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με τα ψεύδη και την υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών της.
Ο κ. Καματερός σε δήλωσή του αναφέρεται στην «ευαισθησία» της κυβέρνησης για θέματα εκπαίδευσης και νησιωτικότητας επικαλούμενος τη δημοσίευση ΦΕΚ για την ίδρυση του Λυκείου Ζηπαρίου.
Ας πληροφορήσουμε, λοιπόν, τον κ. Καματερό ότι όλες οι ενέργειες για την ίδρυση του Λυκείου Ζηπαρίου έγιναν από τις προ ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσεις και κυρίως την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το μόνο που είχε να κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν να δημοσιεύσει το ΦΕΚ ίδρυσής του. Ωστόσο, η κυβέρνηση χρειάστηκε δύο ολόκληρα χρόνια για τη δημοσίευση του εν λόγω ΦΕΚ!
Τολμά δε ο κ. Καματερός, που με πάθος στηρίζει την κυβέρνηση «ναι σε όλα» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να ομιλεί για προτεραιότητα στη νησιωτικότητα. Αναρωτιόμαστε, δεν καταλαβαίνει ή δεν θυμάται τι ψηφίζει;
Σε κάθε περίπτωση θα του τα θυμίσουν σύντομα οι πολίτες, την ώρα της κάλπης.

Τοπική Οργάνωση Κω
Νέας Δημοκρατίας

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.

  2. ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.!!ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.

  3. Καλά εσείς οι νεοδημοκράτες δεν καταλάβατε την ανικανότητα του και επειδή πρέπει κάτι να δείξη πως έκανε δυό χρόνια Βουλευτής, παρουσιάζει σαν προσωπική του συμβολή το Λύκειο στο Ζηπάρι. Θεέ μου δεν έχουν καταλάβει πως έχουν μπροστά τους, το περίφημο γουργούλι του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ