ΝΔ Κω: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ανοιχτή εκδήλωση με Κυριάκο Μητσοτάκη – Δηλώσεις Κ. Χόνδρου

28
1833

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Η Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη,

την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00,

στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κυπριώτης Πανόραμα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ θα πάω για να σπάσω πλάκα με το ηλήθιο χαμόγελο του ΚΟΥΛΗ, το βλέμμα του που διαπερνά τοίχο και τους γραφικούς της ΝΔ...

    Να το θυμάστε, θα περάσει από το Πυλί και το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ προσφέροντας στους λαθρομετανάστες κινητά Ζήμενς.

    • Με Μητσοτάκη αρχηγό και την δυναμική που θα έχει η ΝΔ σε αντίθεση με την κατρακύλα του ΣφΥΡΙΖΑ ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα κάνει το ΔΕΞΙΟ βήμα!!!

      20 Δεκ 2016 at 20:51:56 Σίγουρα στις επόμενες εκλογές θα έρθει πρώτο κόμμα η ΝΔ ελλείψη σοβαρού κόμματος στον χώρο του κέντρου και με τον εκλογικό νόμο που ετοιμάζει για τις Δημοτικές εκλογές ο ΣφΥΡΙΖΑ του λαϊκισμού ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, αλλά για βουλευτής ο Γιώργος και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΝΙΣΥΡΙΑΔΗ με την διεύρυνε του ΚΟΥΛΗ προς τον χώρο του κέντρου έχει πιθανότητες και το ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ… Τώρα τι θα γίνει με τα φρούτα του μανάβικου της ΝΔ τύπου Κρητικού, Σαράντη, Σβύνου, Χόνδρου και Νιννέτας μάλλον θα μείνουν στα αζήτητα.

    • Θα τάξει πολλά όπως όλοι πριν κάτσουν στην καρέκλα της εξουσίας. Τάζουν, τάζουν, τάζουν σαν τον λαϊκιστή ΤΣΙΠρΑ όσα θέλει ο λαός...

      Μην ξεχνάτε τα Ζάππειο 1, 2, 3, του ΣΑΜΑΡΑ, το πρόγραμμα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ, το δείγμα της 13η σύνταξης που έδωσε, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, το αφορολόγητο στις 9.500 ευρώ, τις αυξήσεις στις συντάξεις και τόσα άλλα που οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ του δεν πληρώνω των αγανακτισμένων ξεγελασμένων πολιτών έταξαν για να γλύψουν το μέλι της εξουσίας…

  2. Ένα να παραδειγματίσουν και τρομοκρατήσουν τους υπόλοιπους λαούς, αφού εδώ ειναι το λίκνο του φωτός!
    Δυο μοίρασμα ξανά των γεωπολιτικών εδαφών!
    Τρία να αφανίσουν έναν λαό που μιλά ακόμα για ελευθερίες, δημοκρατίες, πολιτισμούς, δικαιώματα, οικογένεια, έθνος, ιδιοκτησία κ.α!
    Τέταρτον να τεμαχίσουν την Ελλάδα σε καντόνια να τα μοιράσουν να διορίσουν κυβερνήτες διευθυντές μαριονέτες, και να ειναι και το πείραμα τους για την συνέχεια της απόλυτης εφαρμογής της Νέας Τάξης!
    Πέμπτον οι Έλληνες και η Ελλάδα τιμωρείται από τους εγκληματίες επικυρίαρχους τραπεζίτες, με οικονομική ποινή θανάτου!
    Στον Ελληνικό λαό μένει να καταγγείλει στην παγκόσμια κοινότητα, το παγκόσμιο έγκλημα που συντελείτε στον αθώο Ελληνικό λαό και που αν χάσει ο Ελληνικός λαός την μάχη αυτή, να περιμένουν την σειρά τους άμεσα!

  3. Τέταρτοι παγκοσμίως σε ώρες εργασίας οι “τεμπέληδες” Έλληνες - Τελευταίοι οι γερμανοί! 1

    Πολλές φορές έχουμε ακούσει αμέτρητες κατηγορίες από πλευράς των πολιτικάντηδων κατά των Ελλήνων στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την επιβολή των μνημονίων, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα όσα έχουν συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
    Σύμφωνα με την κρατούσα μνημονιακή ιδεολογία, οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και έτσι το μνημόνιο απλά αναπροσαρμόζει τους μισθούς στην πραγματικότητα. Κοινώς, επειδή είμαστε «τεμπέληδες», έρχεται το μνημόνιο να προσαρμόσει τους μισθούς στις ώρες που πραγματικά εργαζόμαστε και παράγουμε. Αυτή είναι η επιχειρούμενη ηθική νομιμοποίηση της παράνοιας του μνημονίου.
    Πώς είναι, όμως, στην πραγματικότητα τα πράγματα;

  4. Τέταρτοι παγκοσμίως σε ώρες εργασίας οι “τεμπέληδες” Έλληνες - Τελευταίοι οι γερμανοί! 2

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ για το 2015 οι Έλληνες είναι τέταρτοι παγκοσμίως σε εργατικότητα και πιο συγκεκριμένα εργάζονται ετησίων 2042 ώρες, με τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ να κυμαίνεται στις 1766 ώρες ετησίων και την Γερμανία να βρίσκεται μόλις στις 1371.
    Προς τι αυτή η παρανόηση; Προφανώς, οι πολιτικάντηδες έχοντας μονάχα κατά νου τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές και τους όσους διόρισαν όλα αυτά τα χρόνια με τις κομματικές ταυτότητες και αδιαφανείς διαδικασίες, φρόντισαν να παρουσιάσουν αυτή την εικόνα νομίζοντας ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν τα κομματόσκυλά τους.
    Έτσι προστατεύουν τους κομματικούς στρατούς τους, διασπείροντας την απελπισία σε όλους τους υπόλοιπους, που προφανώς δεν φταίνε σε τίποτα.

  5. να φερουμε και αυγα μαζι σαν αυτα που κερασαμε τον καμμενο? καλα οποιος ψηφισει αυτο το βλαμενο αεργο παληκαρακι της φακης και τις μιζενς ειναι για πολλες σφαλιαρες…καλυτερα να εξαφανισετε τους καθρεφτες απο τα σπιτια σας γιατι μετα θα κοιταζεστε και θα φτυνεστε για τι μ@λακια που κανατε…

  6. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από την σύλληψη της Ρούπα μάθαμε από τα ΜΜΕ και την Αστυνομία, εκτός από το πιο βασικό: ποιος πήρε το ένα εκατομμύριο ευρώ – καθότι η λεγάμενη ήταν επικηρυγμένη με το παραπάνω ποσόν.
    Το πήρε κάποιος ένοπλος σύντροφος (ή κάποια συντρόφισσα – κι αυτές στόμα έχουν και… κελαηδάνε), το πήρε κάποιος «εξωσχολικός» πληροφοριοδότης (ποινικός-συνεργαζόμενος με την… επαναστάτρια), ή μήπως… χάθηκε στο δρόμο, υπέρ… ανωνύμου πληροφοριοδότη και κάποιοι πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;
    Και γιατί άραγε δεν διευκρινίζει το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, εάν δόθηκε το ποσόν σε κάποιον – κάποια ή εάν δε δόθηκε; Δεν θα’ πρεπε να το έχει κάνει από την πρώτη στιγμή, για να μην υπάρχουν σκιές;
    Κι όλο αυτό το «προοδευτικό» σκυλολόι που γαύγιζε όλες τις προηγούμενες ημέρες για το παιδί της Ρούπα, γιατί άραγε δε βγάζει άχνα για τα φράγκα της επικήρυξης; Τόσο… υπεράνω χρημάτων είναι;

  7. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να κλείσει τους κλέφτες στη φυλακή!

    στηλίτευσε τις πρακτικές της κυβέρνησης, η οποία αντί της απλοποίησης της πολυπλοκότητας και του τεράστιου όγκου των φορολογικών νόμων και της διευκόλυνσης της σημερινής δαιδαλώδους εφαρμογής τους, παραχωρεί σε βουτηγμένες στα σκάνδαλα πολυεθνικές εταιρείες το δικαίωμα φορολογικού ελέγχου!
    Ο συναγωνιστής Καρακώστας παρέθεσε μια σειρά σκανδάλων στα οποία έχουν εμπλακεί οι κατά την κυβέρνηση «ανεξάρτητοι και αξιόπιστοι» ελεγκτές, επισημαίνοντας πως η ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας θα συμβάλλει στη νομιμοποίηση της ασυδοσίας διεθνών και εγχώριων απατεώνων.
    «Η λύση του προβλήματος κατά την άποψη των Ελλήνων Εθνικιστών δεν είναι να έρθουν οι ξένοι απατεώνες για να συνδράμουν τους εν Ελλάδι απατεώνες, αλλά ο Ελληνικός Λαός να αγωνιστεί μαζί με τη Χρυσή Αυγή για να γίνει πράξη η ρητή διακήρυξη του Κινήματός μας πως οι Κλέφτες θα οδηγηθούν στη φυλακή!», σημείωσε ο βουλευτής Βοιωτίας, δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου.

  8. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑ: ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

    Τελικά, ευρέθη λύση για τα χειμαζόμενα «προσφυγάκια» της Λέσβου. Και σιγά να μην τα έπαιρναν σπίτια τους, οι «αλληλέγγυοι» του νησιού!

    Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, λοιπόν, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ, αποστέλλεται σήμερα στη Λέσβο, για να στεγάσει τα «προσφυγάκια».

    Πάλι… καθάρισε ο υπερ-σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυος» υπουργοπάνος, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της συγκυβέρνησης:
    Αυτή είναι άραγε η αποστολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων; Αυτός είναι ο προορισμός των πολεμικών μας πλοίων, που έχουν χρυσοπληρωθεί από το υστέρημα του ελληνικού λαού; Και γιατί δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα κάτι ανάλογο με τους χιλιάδες Έλληνες αστέγους, που κοιμούνται στα παγκάκια – κι άλλοι, πιο «τυχεροί», μέσα σε αυτοκίνητα-σαράβαλα;«Η απόφαση ελήφθη μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο».

  9. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΝΤ: Η (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ 1

    ε σεμινάριο (για ολίγους κι… εκλεκτούς) στις Βρυξέλλες μίλησε ο πρώτος αναπληρωτής γενικός διευθυντής του… ευαγούς ιδρύματος ΔΝΤ και εξήρε τα αποτελέσματα της λαθρομετανάστευσης κι έδωσε εντολή να ενσωματωθούν οι λαθρομετανάστες στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, για να υπάρξουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη – για τους ισχυρούς του χρήματος.
    Ιδού τι είπε: «Έχουμε βρει ότι η μετανάστευση αυξάνει σημαντικά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε προηγμένες οικονομίες διότι τα επίπεδα δεξιοτήτων ενισχύουν την παραγωγικότητα και διότι σε κάποιες περιοχές η εισροή των μεταναστών σε ηλικία εργασίας βοηθά να αντισταθμιστούν οι ελλείψεις σε εργατικό δυναμικό που προκύπτουν από τις δημογραφικές εξελίξεις. Αν και το ανώτατο 10% ευνοείται περισσότερο, τα οφέλη από τη μετανάστευση διαμοιράζονται σε όλες τις εισοδηματικές κλίμακες. Επιπλέον, η ανισότητα δεν αυξάνεται ως αποτέλεσμα της εισόδου των μεταναστών στο εργατικό δυναμικό.

  10. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΝΤ: Η (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ 2

    Δεν βλέπουμε σημαντικά αρνητικές συνέπειες στις μεσαίες ή χαμηλότερες εισοδηματικά τάξεις στις χώρες υποδοχής.
    Αυτή η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι κρίσιμη εάν πρόκειται οι χώρες να διασφαλίσουν τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από τη μετανάστευση. Ήδη γνωρίζουμε ότι οι Ανατολικοευρωπαίοι…. έχουν σε μεγάλο βαθμό ενσωματωθεί με γρήγορους ρυθμούς. Αλλά οι φορείς χάραξης της πολιτικής θα χρειαστούν τώρα μια σαφέστερη κατανόηση της εμπειρίας αφομοίωσης των προσφύγων και μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική».

    Αφελής απορία: πως γίνεται να συμφωνούν στα… οφέλη της λαθρομετανάστευσης οι σκληροί νεοταξίτες και οι… επαναστάτες της άκρας αριστεράς;
    Απάντηση: διότι έχουν κοινά αφεντικά!ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΥΠΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!

  11. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 2842/2000 ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟ 6ΜΗΝΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΨΟΥΣ 20.000.000€ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_789.html

  12. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ένα έγκλημα κάθε δύο λεπτά από τους «μετανάστες»http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_272.html

    Περίπου στις 278 από τις 366 δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονιών εμπλέκονται «μετανάστες» τόσο ως θύματα όσο και ως δράστες, αποκάλυψε η έκθεση. Τουλάχιστον 37 θύματα δολοφονιών / ή απόπειρας δολοφονίας αναγνωρίστηκαν ως Γερμανοί υπήκοοι.
    Στην Γερμανία τουλάχιστον, έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται… εδώ, στο Λαθροεισβολιστάν, άκρα του τάφου σιωπή…Η νεολαία φραπεδιάζεται και οι μεσήλικες … μην μου τους κύκλους τάραττε… (στην συντριπτική τους πλειοψηφία αμφότεροι)…ΕΛΛΑΣ, ΕΑΛΩ… μόνο ένα θαύμα θα την σώσει…
    Οι αφυπνισμένοι… βιώνουν κάθε μέρα, με τρόμο την επερχόμενη ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας, ανίσχυροι να πράξουν κάτι…
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΙΞΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    • Φίλε μου εδώ κόβουν το ρεύμα στους κεντρικούς δρόμους μετά τις 6,έπεσα χθες σε μια λακκούβα και με τη γλίστρα παραλίγο να φύγω αδιάβαστος,δόθηκε εντολή για ‘οικονομία του ρεύματος απ τα κεντρικά’ και μεις ταντεύουμε μετανάστες..αυτή είναι η αριστερή αντίληψη..αν δεν επαναστατήσουμε ,σε λίγο θα τους βάλουν μέσα στα σπίτια.

    • Δώσε και μια απάντηση σε χιλιάδες συμπολίτες σου γιατί δουλεύουν ΜΟΝΟ Αλβανοί στα Ξενοδοχεία που σε στηρίζουν.Πάρε τις κάρτες απ τον ΟΑΕΔ και ρίξε μια ματιά.80% Βαλκάνιοι και μάλιστα Αλβανοί.ΓΙΑΤΙ????,από Συριζαίους υπάρχει εξήγηση αν δει κάποιος τις πατριωτικές τους πορείες,αλλά από εσάς ξεκίνησε αυτό…

  13. Μπα δεν θα παω.Αυτος λεει οτι πρεπει να δουλεψουμε.Εγω θα παω οταν ερθει παλι καποιος και πει θα χαρισει δανεια και θα κανει αυξησεις.

    • ο Μητσοτάκης εκπαιδεύτηκε όπως τα άλογα στον ιππόδρομο για να γίνει πολιτικός και να διαφεντεύει το τόπο όπως οι κοτζαμπάσηδες. Το Μητσοτακαίϊκο είναι η πρώτη οικογένεια στην Ελλάδα που διατρέφεται εδώ και δεκαετίες απο το δημόσιο ταμείο. Ο μπαμπάς Μητσοτάκης (ο εφιάλτης, για όποιον δεν ξέρει) προκάλεσε την αποστασία, έριξε τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και έφερε τη χούντα. Όλοι μαζί πήγαν την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω. Σήμερα από την οικογένεια σιτίζονται από τα χρήματα του ελληνικού λαού τουλάχιστον 4 μέλη της. Ο πατήρ Κωνσταντίνος, η θυγατήρ Ντόρα, ο υιός Κυριάκος και ο εγγονός Κώστας. Όλοι αυτοί κουνάνε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό και του ζητάνε να δουλέψει πιο πολύ και να απολαύσει πιο λίγα. Ποιός; οι ΜΗτσοτάκηδες που δεν ξέρουν τι σημαίνει μεροκάματο και ένσημα. Ντροπή μας. Όχι για αυτούς, αυτοί καλά τη βολεύουν. Για εμάς ντροπή μας που ακόμα τους ακούμε

  14. ΠΡΟΣ. Εγω θα παω οταν ερθει παλι καποιος και πει θα χαρισει δανεια και θα κανει αυξησεις.

    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΩΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕS-ES ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.

  15. να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό μεταπολεμικό Ηγέτη της χώρας, που χάρισε τα χρέη της αγροτιάς: τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 1968. Τα χρέη που χαρίστηκαν ήταν 7.764.650.000 δρχ. και αφορούσαν 643.844 αγροτικές οικογένειες, που μέχρι τότε βρίσκονταν με τη θηλιά στον λαιμό!
    Έτσι, απελευθερώθηκαν οι αγρότες από τα δεσμά τους και μπόρεσαν να πετύχουν τα επόμενα χρόνια την πολυπόθητη αυτάρκεια της Ελλάδος σε αγροτικά-κτηνοτροφικά προϊόντα, συντελώντας έτσι στο «ελληνικό οικονομικό θαύμα» που πέτυχε η 7ετία. Παράλληλα, και σε συνδυασμό με τα έργα που έγιναν στην ύπαιθρο (εξηλεκτρισμού μέχρι το τελευταίο χωριό -ο γράφων είδε… φως για πρώτη φορά στην ζωή του το 1969-, υδρεύσεως, οδοποιίας, κ.λπ.), οι αγρότες έγιναν κύριοι της γης τους και απόκτησαν μεγάλη αγοραστική δύναμη. Έτσι καταλάγιασε το διαρκώς ογκούμενο μέχρι τότε κύμα της αστυφιλίας και απόκτησε ζωή η ελληνική ύπαιθρος.
    Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε!

  16. προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!
    Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937. Ο νόμος αυτός προέβλεπε την οριστική διαγραφή όλων των καθυστερημένων τόκων στα ιδιωτικά χρέη που αφορούσαν την περίοδο προ της 1/1/1935 και καθιέρωσε αποπληρωμή του κεφαλαίου σε 12 ετήσιες δόσεις με τόκο 3%.
    Έκτοτε, ο δανεισμός των αγροτών γινόταν από κρατικούς πιστωτικούς οργανισμούς –κυρίως από την Αγροτική Τράπεζα- και τα επόμενα έτη αυξήθηκε κατακόρυφα η αγροτική παραγωγή της χώρας, με αποτέλεσμα, αφενός μεν την επίτευξη της αυτάρκειας και αφετέρου δε την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των αγροτών.
    Δύο στα δύο, λοιπόν. Δύο «δικτάτορες» ήταν οι ευεργέτες των αγροτών στην Ελλάδα. Και πολλοί «δημοκράτες», οι δήμιοί τους!

  17. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ -ΜΕΣΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΘΡΕΨΕ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ(ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΧΑ ΣΩΡΡΑΣ) ΜΗΤΣΑΚΑΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΛΑΒΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ