Η. Καματερός: Mε μόνιμο προσωπικό ενισχύθηκε το ΚΕΠΥ Κω (ΦΩΤΟ από ορκωμοσία)

15
1679

Συνάντηση ΓΓ 1ης Υποδοχής Τ. Σαλτερή με Έπαρχο Γ. Χαλκιδιό, Αστυνομικό Διευθυντή Κω Γ. Γεωργακάκο και Βουλευτή Η. Καματερό

Η. Καματερός: με μόνιμο προσωπικό ενισχύθηκε το ΚΕΠΥ Κω

Στην ορκωμοσία των μόνιμων υπαλλήλων στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής της Κω, από τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Τάσο Σαλτερή, παραβρέθηκε την Παρασκευή 23/12 ο βουλευτής Ηλίας Καματερός.
Ο Ηλίας Καματερός αφού καλωσόρισε στην Κω τα νέα στελέχη του Κέντρου αναφέρθηκε στην εξέλιξη του μεταναστευτικού ζητήματος στην Κω και στη χώρα μας τονίζοντας ότι η στάση της Ελλάδας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και κάνει τους έλληνες υπερήφανους σε όλο τον κόσμο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυση της Υπηρεσίας Υποδοχής σε μόνιμο προσωπικό και δήλωσε ότι οι αρμόδιοι αλλά και ο ίδιος θα βρίσκονται κοντά τους για την επίλυση κάθε προβλήματος.
Ο Τάσος Σαλτερής ανακοίνωσε ότι οι διοριζόμενοι στο ΚΕΠΥ προέρχονται από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1998, που περίμεναν 18 ολόκληρα χρόνια τη δικαίωσή τους. Αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του προσφυγικού – μεταναστευτικού για τη χώρα μας και τους κάλεσε να εκπληρώνουν με ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας.
Ο Ηλίας Καματερός και ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Τάσος Σαλτερής το απόγευμα της Παρασκευής συναντήθηκαν με τον Έπαρχο Γιώργο Χαλκιδιό και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Γεωργακάκο.
Ο Τάσος Σαλτερής επισήμανε τη μεγάλη σημασία που έχει για τη χώρα μας η εφαρμογή της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας. Ενημέρωσε αναλυτικά Έπαρχο και Αστυνομικό Διευθυντή για την προσπάθεια ενίσχυσης των δομών με στελέχη και τις γενικότερες εξελίξεις αναφορικά με το μεταναστευτικό και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι παρούσα κάθε στιγμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

    • Γιατρούς και νοσηλευτές έχουμε ανάγκη, δεσμοφύλακες για το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ μας φέρνει ο κοντός Μαυρογιαλούρος.

      Η αλληλεγγύη και η μέριμνα του ΣφΥΡΙΖΑ μόνο για τους ΛΑΘΡΟ. Χιλιάδες ελλείψεις στην υγεία και δε
      δεν τους καίγεται καρφάκι.

    • Ε ρε μεγαλεία ο ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ, τον έχουν για γλάστρα περιοπής και δεν χάνει ευκαιρία για παρέλαση..

      Μεγάλο πράγμα η εξουσία και άξιος εκπρόσωπος της ο Έπαρχος με κατσαβίδια… Τρώνε πόρτα από τον Κυρίτση και βγάζουν φωτογραφίες με την γλάστρα.

  2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

  3. καταφερς να διαλυσεις ενα ολοκληρο νησι ηλια καματερε . ο κοσμος της κω θα σε θυμαται ως εναν απο τους προδοτες αυτου του ευλογιμενου τοπου

  4. κατάφερς να διαλυσεις ενα ολοκληρο νησι γιωργο κυριτση . ο κοσμος της κω θα σε θυμαται ως εναν απο τους προδοτες αυτου του ευλογιμενου τοπου

  5. Κατατέθηκε στη Βουλή το ύψος της μισθοδοσίας των μελών του νέου ΕΣΡ, μέσα από την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά σε ερώτηση της βουλευτού Β. Ανεμοδουρά.
    Σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν, ο πρόεδρος αμείβεται για την αποκλειστική εργασία του στο ΕΣΡ με το ποσό των 3.969,24 ευρώ τον μήνα και ο αντιπρόεδρος με 3.247,56 ευρώ.
    Τα μέλη που δεν έχουν την υποχρέωση της αποκλειστικής εργασίας στο ΕΣΡ αμείβονται με 1.082,82 ευρώ τον μήνα. Στα χρήματα αυτά προστίθενται 721,68 ευρώ ως αποζημίωση για την κάλυψη πραγματικών δαπανών. Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τον νόμο, τα μέλη του ΕΣΡ δεν μπορούν να αναλάβουν εργασία σε ΜΜΕ για τρία χρόνια μετά την έξοδό τους από την ανεξάρτητη αρχή.
    Για το ενοίκιο του κτιρίου του ΕΣΡ καταβάλλονται 212.000 ευρώ. Επίσης, ο προϋπολογισμός προβλέπει για καταναλωτικά και σύνθετες δαπάνες 387.000 ευρώ.

  6. ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΩΣ… ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!

    Εδώ και καιρό, είναι γνωστό ότι ο φον Κούλης επιθυμεί σφόδρα να φέρει στην νουδούλα –με δέλεαρ την επιστροφή τους στην ενεργό πολιτική- κάποια πασόκια που βρίσκονται «εκτός νυμφώνος», όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιώργος Φλωρίδης και λοιπά «ρετάλια» της κεντροαριστεράς. Επειδή, όμως, είναι σίγουρο πως σε περίπτωση άμεσης προσχώρησής τους θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση από μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της νουδούλας – κι όχι βέβαια από τους δήθεν… σκληρούς Μπουμπουκοβορίδηδες- επελέγη ένας τρόπος για να προσχωρήσουν τα «ρετάλια» από την… πίσω πόρτα. Ποιος;
    Εντός των προσεχών ημερών, θα ανακοινώσουν την δημιουργία ενός «Κινήματος για την ενότητα της προοδευτικής παράταξης» (σύμφωνα με «διαρροή» τους στην «Καθημερινή») και θα περιμένουν την προκήρυξη των εκλογών, για να μπουκάρουν στα ψηφοδέλτια της νουδούλας την τελευταία στιγμή, ως… συνεργαζόμενοι.

  7. Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟ… ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

    Αυτό συνέβη και με τον κομμουνιστή Κούλογλου, που αποκάλυψε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η συγκυβέρνηση των πεσμένων στα… τέσσερα θα επιχειρήσει… ηρωική έξοδο με πρόωρες εκλογές. Στις οποίες, θα χρησιμοποιήσει τον… μπαμπούλα του –έτσι κι αλλιώς- αντιπαθούς Σόιμπλε, που –δήθεν- θέλει να ανατρέψει τη συγκυβέρνηση Χοντρού-Λιγνού, μπας και περισώσει κάποια ποσοστά που θα επιτρέψουν να έχει το δίδυμο των γελοίων λόγο στις πολιτικές εξελίξεις της «επόμενης ημέρας».
    Τελικά πιστεύω ότι θα μας πάνε σε εκλογές ροκανίζοντας και την υπομονή και την οικονομία και την πολιτική και την κοινωνική βάση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ανατρέψουν την κυβέρνηση».
    (ΥΓ): Κι όπως καταλαβαίνουμε κι από τις δηλώσεις, οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και ο… ιπτάμενος συνοδοιπόρος τους, είχαν βασιστεί στην εκλογή της Κλίντον, αλλά δεν τους έκατσε κι έμειναν ξεκρέμαστοι. Η δε -κατόπιν εορτής- επιχείρηση προσέγγισης του Τραμπ από τον ακομβίωτο στρατάρχη, εξελίχθηκε σε μεγαλοπρεπές φιάσκο –όπως άλλωστε αναμενόταν. Οπότε, τώρα δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να την κάνουν με… ελαφρά πηδηματάκια!

  8. Η Ρόδος είναι το πολυπληθέστερο νησί των Δωδεκανήσων, με πολλούς περισσότερους κατοίκους απ’ όλα μαζί τα υπόλοιπα νησιά (τα Δωδεκάνησα έχουν 190.071 κατοίκους, εκ των οποίων οι 115.490 είναι κάτοικοι της Ρόδου. Κι είναι πάρα πολλοί για να τους στρέψει εναντίον της η εκάστοτε κυβέρνηση! Επιπλέον, η Ρόδος έχει αναπτύξει μαζικό τουρισμό εδώ και δεκαετίες – πολύ πριν απ’ όλα τ’ άλλα νησιά, οι δε κάτοικοί της –στην συντριπτική τους πλειοψηφία- ασχολούνται με τον τουρισμό και τυχόν καταστροφή του τουρισμού της Ρόδου θα επέφερε ανεξέλεγκτες καταστάσεις! Τέλος, στην Ρόδο δεν είναι αξιόλογα τα ποσοστά της άκρας αριστεράς, όπως σε άλλα νησιά (π.χ. Λέσβος και Σάμος).
    Και τι τους ενδιαφέρουν όλα αυτά τους Τούρκους δουλεμπόρους και κατ’ επέκτασιν το βαθύ τουρκικό κράτος, που μας στέλνουν «πεσκέσι» τα «προσφυγάκια»; Αυτούς καθόλου. Ενδιαφέρουν όμως τους εν Ελλάδι συνεργάτες τους, το ελληνικό ψευδοκράτος και τους δήθεν «αλληλέγγυους» πράκτορές τους!

  9. H Kως δεν φαίνεται να διαλύθηκε απόδειξη τα αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο και πόσοι Κώοι έκαναν γιορτές εκτός Κω.

  10. η σιωπή των αμνών δείχνει ότι Μητσοτάκης πρωθυπουργός για 2η φορά στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει. Ας πάει στη Γερμανία στη θέση του Σόϊ – μπλε καλύτερα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ