«Με την ίδια συνέπεια το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα συνεχίσει τον αγώνα υπέρ των Δωδεκανησίων»

1
551

ΠΑΣΟΚ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

«Με την ίδια συνέπεια το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα συνεχίσει τον αγώνα υπέρ των Δωδεκανησίων».

 

Η Δωδεκανησιακή κοινή γνώμη παρακολουθεί τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές εξελίξεις όσον αφορά το μέτρο αναστολής της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ για ένα χρόνο σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου πλην Ρόδου και Καρπάθου .

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ για άλλη μια φορά πιστό στις αρχές και τις αξίες του υπενθυμίζει σε όλους αυτούς που θέλουν να  εξισώσουν την κοινοβουλευτική του παρουσία με τα λοιπά κόμματα, κυβερνητικά και μη πως:

  1. Ο μειωμένος Φ.Π.Α. στα νησιά θεσπίστηκε το 1986 από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως ελάχιστο αντισταθμιστικό μέτρο απέναντι στα προβλήματα και στην ιδιαιτερότητα της νησιωτικής Ελλάδας.
  2. Ηπαράταξη μας αντιτάχθηκε από το 2010, σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, στην κατάργηση του ειδικού συντελεστή.
  3. Το μέτρο αναστολής το πρότεινε πριν ένα μήνα στην Χίο η Πρόεδρος του Κινήματος κα. Φώφη Γεννηματά και το επανέφεραν με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Οικονομικών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 29/11/2016.
  4. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ τάχθηκε υπέρ της αναστολής αφού πρώτα στις 21.12.2016 κατέθεσε τροπολογία για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του Αιγαίου δηλαδή επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς όπως ακριβώς ίσχυε από τότε που το μέτρο θεσπίστηκε , την οποία και απέρριψε η συμπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το θέμα της συνέπειας στις προεκλογικές ή μετεκλογικές δεσμεύσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και  το θέμα της μαχητικότητας της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ για τα θέματα νησιωτικότητας , αφορά τους πολίτες οι οποίοι και θα το αξιολογήσουν. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια τον περήφανο και  διαρκή αγώνα του προς το συμφέρον των νησιών μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.